- 15 Şubat 2013
- 25.010
- 1
- 94.940
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım inşallah yapıcam baharcım hayırlısı diyelim biz mevlamdan daha neyin hayırlı olacağını bilemeyiz .hakkımızda neyse hayırlı onu nasip etsin.canım eşinle beraber elini karnına bebeğin olcağı yere koyarak 99 kere ya mübdi çekin inş değerin artar bebeğin düşmemesi için bu dua.benimde 12. gün 17.79 du şimdi 279.27 oldu inş hep güzel artmaya devam eder seninde benimde..
inşallah özlemcim hayırlısı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsindur cnm hemen ümitsizliğe kapılma inşallah katlanarak gider tabi genede kendini çok kaptırma sakın ben hala kendime gelemedim, doktoru aradın mı yorum ne? ya inşallah katlanır duam seninle
benimde lekeler başladı bugün benim melek anneler günü terk ediyor beni şansa bak ama herşey de bir hayır varmış
inşallah canımaycen sakın olumsuz düşünme, bu iş bitti deme. kızlar düşük sayılarla başlayıp bebeğini kucağına alan çok insan var.
inşallah şu bhcgleri artık kafaya takmadan güvenle hamileliğimizin keyfini çıkarıcağımız günler gelsin bi an önce allahım
hayırlısı inşallahaycen canım tebrik edirim ediyorum çünkü değerin yükselcek ve bebeğin olcak cnmm
Canm insallah bebegin seninle kalir cok dua et rabbim sana bebegini nasip edecek.. insallah Allah yardimcin olsun...
artık bu konuda deneyimliyim doktorumu pazar günü oldu için arayamadım ama bana söyleyeceği şey testi çarşamaba tekrar et çünkü bir öncesindede böyle olmuştu değerim 60 düşmeye başlamıştı ama kızlar şimdi cok sakinim bilmiyorum pek hayra alemet değil
kızlar ben geldim sonucum 12.gün 19.64 çıktı düşük maalesef olmadı ama testi çarşamba tekrar yaptıracağım.rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin
kızlar ben geldim sonucum 12.gün 19.64 çıktı düşük maalesef olmadı ama testi çarşamba tekrar yaptıracağım.rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin
canım yumurtayla sprem yeterli uyum sağlıyamamış denildipeki bi önce ki denemende ne açıklama getirmişlerdi bu duruma yani neden böyle oluyomuş bi fikirleri var mı ?
aycen canım benim insallah değerin güzel bir şelkilde katlanır canım rabbim yardımcın olsun.herşeyin hayırlısını versin hakkında
Anneler ve anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun Rabbim hepimize annelik duygusunu yasatir insallah.. Benimde teste 9 gunum kaldi heycan dorukta dayanmak cok zor sizinde bildiginiz gibi..
kızlar crinone jel paket halinde geri çıktı
meğer birikiyomuş içerde
kızlar crinone jel paket halinde geri çıktı
meğer birikiyomuş içerde
canım o jel içeride bırıkıyor hatta bazen kahveye dönükte çıkabılıyor
2 aylık hamıleyken bır gun çok ayakta aldım ve kavhe rengı şeklinde gerı geldi bende kahre görunce kanama başlıycak sandım kımseye söyleyemedım korkudan doktora götürüler mudahale eder falan dıye belki beklmek zararlıydı ama oankı psikolojiyle 3 gun kalkmadan yattım korkudan sonra doktor muaynesı gunum geldi doktora sordum korkulacak bişi olmadığını söyledı bazen mantarlaşabılıyormuş
peki ben progesteron hormonunu alamadım mı yani ? ilacı eksik mi kullanmış oldum :44:
hayır tabıkı o kalıntı bırakıyor yanı ı görevını yapmıştır sen merak etme