Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etme canım bana da test gününe yakın öyle çok oluyordu. şimdi yeni yeni azaldı. korkmana gerek yok:)
Varmi canim hissettigin biseyler
bahar35baha arkadaşım sen testlerini hangi günlerde yaptırmıştın değerlerini bir daha yazarmısın ve doktor bu sonuca ne dedi
Aycen degere cok takilma canim! Standart degil bu deger biliyorsun benimde cok dusuk basladi ve 3 e katlayarak artti! Yuksek baslayip katlanmayanlarda var! Olacaksa dusuk degerlede oluyor olmayacagi varsa en yuksek degerle baslasa bile kar etmiyor dusuyor
aycen cnm zaten tüpbebekde 12 günde en düşük 17 le başlıyomuş cnm yani korkma hiç bişicikler olmaz
tugba1411 canım inşallah canım hayırlı ve sağlıklı şekilde katlasın evet biliyorum ama strest yapmamak mümkün değil.
karam inşallah canım
kızlar ben yaptırdığım testlerin 2 sini farklı hastanelerde yaptırdım.Normal test tarihim yarın yani doğum günüm:) tedavi gördüğüm hastanede test yapılacak prosedür gereği.Acaba sonuç değişir mi diye de ümitlenmiyor da değilim.Filmlerdeki ya yanlışlık olmuşsa ya allah bana acır bir mucize olursa....yoktan var eden allah sesimi duyar belki...İŞte umut böyle bir duygu sanırım.SİZCE olur mmu?
kızlar ben yaptırdığım testlerin 2 sini farklı hastanelerde yaptırdım.Normal test tarihim yarın yani doğum günüm:) tedavi gördüğüm hastanede test yapılacak prosedür gereği.Acaba sonuç değişir mi diye de ümitlenmiyor da değilim.Filmlerdeki ya yanlışlık olmuşsa ya allah bana acır bir mucize olursa....yoktan var eden allah sesimi duyar belki...İŞte umut böyle bir duygu sanırım.SİZCE olur mmu?
Canım benim tahmin edebiliyorum içinde yaşadığın duyguları.rabbim inş en kısa zamanda yüzünü güldürsün
biliyorum imkansız ama umut ediyorum.atlatamadım şoku sanırım.çok hazırlamıştım kjendimi
inşlh cnm inşlh yüksek çıkarda bebeğin senle olur cnm benim
inşallah canım herseye ağlıyorum.eşim çok destek oldu.ama o da çok üzgün allahım kimseyi evlatla sınmasın.hepimizin yüzünü güldürsün
Amin canım amin ewlat hasreti çok fena.hamilelere imreniyorum bende çok.içim tuhaf oluyo ağlamaklı oluyorum ama kimse bana acımasın diye dimdik duruyorum.karmakarışık duygular
Canim inan olsun cok isterim bian dunyada bisey olsa tum anne olmak isteyenler hamile kalsa umit dunyasi ne diyim dua etmekten baska caremiz yok.. karincanin bile sesini duyan rabbim gonullerimizinde feryadini duyuyor ve insallah evlatlarimizi bize er yada gec vericek inaniyorumm. Bnmde 4gunum ama sanki bnmle degil bebegim sabah bi boslukla kalkiorum agliorum diorum acaba olumsuz olursa allah korusun kendimimi alistiriyorum inan okadar karmasik bir durumdayimki elim hep karnmda 7gun sonra ne olacagi belli olucak insallah olumlu olurda dua edin rabbim sizede dogal yollardan verir insallah...kızlar ben yaptırdığım testlerin 2 sini farklı hastanelerde yaptırdım.Normal test tarihim yarın yani doğum günüm:) tedavi gördüğüm hastanede test yapılacak prosedür gereği.Acaba sonuç değişir mi diye de ümitlenmiyor da değilim.Filmlerdeki ya yanlışlık olmuşsa ya allah bana acır bir mucize olursa....yoktan var eden allah sesimi duyar belki...İŞte umut böyle bir duygu sanırım.SİZCE olur mmu?
Kızlar iğnelerime başladım.gonal f,merional ve lucrin.göbeğimde yer kalmayacak 3 iğne birden oluyorum..kızlar canım acıyo iğneler vurulurken.ama herşey canımın canı için:)katlanırım.yeterki beni daha çok bekletmesin:)