Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben geldım! tek kese gordu doktor, kanama için ya yerleşmeye calısıyor ondan yada düşmeye calısıyor dedi. iğnelerin dozunu iki katına cıkarttı salı gunu kontrole cagırdı. salıya kadar zaman gecmez artık bana. hayırlısı artık!
Slm taze anneler ttedaviye baslayacaklar tedavide olanlar benim gibi gun sayanlar zaman gecmio sanirim daha 3gunum bugun..
ayy ne guzel ya! coookkk sevındım allah tamamına erdırsın
geçmiyo geçmiyo bitürlü bende salıyı bekliyorummmmmmmmmmmmmm pufffff bebişim benledir inşlh
arkadaşlar değerimiz artıyo 279.27 olmuş bebeğim inş beni bırakmıcak çarşamba tekrar gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş.
inş. bebişleriniz hep sizinle olur en güzel anneler günü hediyeniz olur.buğün doktora gittim 6hafta 2 günlük ama kalbi atmıyor ve dr. düşük tehlikem olduğunu söyledi.kan tahlili yaptı şuan sonuçlarını bekliyom ve pazartesi tekrar çağırdı ultrason için çok zor bi durumdayım ne diyeceğimi bilmiyorum bu anneler gününde bebişim beni bıraktımı bilmiyorum inş. benimledir biraz naz yapıyodur ama bilmiyorum aklım karışık ne olur bebişimle bana dua edin
biz o zaman yerleştiğini düşünelimarkadaslar ben geldım! tek kese gordu doktor, kanama için ya yerleşmeye calısıyor ondan yada düşmeye calısıyor dedi. iğnelerin dozunu iki katına cıkarttı salı gunu kontrole cagırdı. salıya kadar zaman gecmez artık bana. hayırlısı artık!
Slm taze anneler ttedaviye baslayacaklar tedavide olanlar benim gibi gun sayanlar zaman gecmio sanirim daha 3gunum bugun..
Insallah tutunmustur canim bazi kadinlar hissetmis anne olduklarini bebegin tutundugunu ben hicbisey hissetmiorummevet cnm ilk bizde sorun tüpler kapalı cnm
biz o zaman yerleştiğini düşünelim
aynen yaaa. kızlaar şimdi transfer gününü 1. mi 0. gün mü sayıyorsunuz?:44:
Insallah tutunmustur canim bazi kadinlar hissetmis anne olduklarini bebegin tutundugunu ben hicbisey hissetmiorumm
Canim bnmde test 18mayis inssllah guzel haberler aliriz hep birlikte
Insallah tutunmustur canim bazi kadinlar hissetmis anne olduklarini bebegin tutundugunu ben hicbisey hissetmiorumm
Canim bnmde test 18mayis inssllah guzel haberler aliriz hep birlikte
kızlar beim degerlerimi hatırlıyorsunuzdur belkı 3 katına ckıyordu
11.gun 27
13.gun 89
15.gun 290
17.gun 790
19.gun 2000
21.gun yanı bugun 5000
fakat benım kanamam basladı, esımı beklıyorum doktora gıdecegım!
kızlar ben geldim canım anneciğimle biraz gezdik tozduk biraz kafamı dağıttım valla iyi geldi
ohhh rahatladım yerleşmedir o yerleşmeee bişicikler olmaz cimcimeye şükürler olsunnnn
amin canım inş.. allah bebeklerimizi bize bağışlasın inş yerleşme kanamasıdır seninki tutunmak için çok mücadele ediyo bizim bebişler onun içindir
ayyyyy canım korkma hiç bir şey yoktur sadece kuzun biraz yaramazlık yapmış galiba
ayyyyy canım cok sevindim senin kuzun biraz nazlı annesiarkadaşlar değerimiz artıyo 279.27 olmuş bebeğim inş beni bırakmıcak çarşamba tekrar gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş.
canım sıkma canını kötü düşünme her şey yolundadırinş. bebişleriniz hep sizinle olur en güzel anneler günü hediyeniz olur.buğün doktora gittim 6hafta 2 günlük ama kalbi atmıyor ve dr. düşük tehlikem olduğunu söyledi.kan tahlili yaptı şuan sonuçlarını bekliyom ve pazartesi tekrar çağırdı ultrason için çok zor bi durumdayım ne diyeceğimi bilmiyorum bu anneler gününde bebişim beni bıraktımı bilmiyorum inş. benimledir biraz naz yapıyodur ama bilmiyorum aklım karışık ne olur bebişimle bana dua edin
accessdenied yakın oturuyoruz canım birbirimizekuzum eğer umut tüp bebekte yaptırırsan zaten benim evimin dibi :) ne güzel olur kuzum görüşürüz hep
kelebeğim valla istanbula gel, içime öyle doğuyo benim orası sana iyi gelmedi gelmiycek yani.
bahçeci grubu alakalı en azından. memoriala da bakarız. hepsiyle konuşulur, aynı yere kazık kakmanın alemi yok :)
canım olumlu ol ki bebeğinde sana sımsıkı tutunsun annesi bol bol dua oku canımarkadaslar ben geldım! tek kese gordu doktor, kanama için ya yerleşmeye calısıyor ondan yada düşmeye calısıyor dedi. iğnelerin dozunu iki katına cıkarttı salı gunu kontrole cagırdı. salıya kadar zaman gecmez artık bana. hayırlısı artık!
iyi etmişin cnm benim yürüyüş çok yaptınmı yapsam bişi olurmu cnm