• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaslar ben geldım! tek kese gordu doktor, kanama için ya yerleşmeye calısıyor ondan yada düşmeye calısıyor dedi. iğnelerin dozunu iki katına cıkarttı salı gunu kontrole cagırdı. salıya kadar zaman gecmez artık bana. hayırlısı artık!

Slm taze anneler ttedaviye baslayacaklar tedavide olanlar benim gibi gun sayanlar zaman gecmio sanirim :51: daha 3gunum bugun..

arkadaslar ben geldım! tek kese gordu doktor, kanama için ya yerleşmeye calısıyor ondan yada düşmeye calısıyor dedi. iğnelerin dozunu iki katına cıkarttı salı gunu kontrole cagırdı. salıya kadar zaman gecmez artık bana. hayırlısı artık!

ohhh rahatladım yerleşmedir o yerleşmeee bişicikler olmaz cimcimeye şükürler olsunnnn

inş. bebişleriniz hep sizinle olur en güzel anneler günü hediyeniz olur.buğün doktora gittim 6hafta 2 günlük ama kalbi atmıyor ve dr. düşük tehlikem olduğunu söyledi.kan tahlili yaptı şuan sonuçlarını bekliyom ve pazartesi tekrar çağırdı ultrason için çok zor bi durumdayım ne diyeceğimi bilmiyorum bu anneler gününde bebişim beni bıraktımı bilmiyorum inş. benimledir biraz naz yapıyodur ama bilmiyorum aklım karışık ne olur bebişimle bana dua edin

inşallah duyacaksın canım . daha birşey net değilken kendini ve bebeğini üzme

biz o zaman yerleştiğini düşünelim:34:
Slm taze anneler ttedaviye baslayacaklar tedavide olanlar benim gibi gun sayanlar zaman gecmio sanirim :51: daha 3gunum bugun..

aynen yaaa. kızlaar şimdi transfer gününü 1. mi 0. gün mü sayıyorsunuz?:44:

evet cnm ilk bizde sorun tüpler kapalı cnm
Insallah tutunmustur canim bazi kadinlar hissetmis anne olduklarini bebegin tutundugunu ben hicbisey hissetmiorumm
biz o zaman yerleştiğini düşünelim:34:

aynen yaaa. kızlaar şimdi transfer gününü 1. mi 0. gün mü sayıyorsunuz?:44:

Canim bnmde test 18mayis inssllah guzel haberler aliriz hep birlikte

Insallah tutunmustur canim bazi kadinlar hissetmis anne olduklarini bebegin tutundugunu ben hicbisey hissetmiorumm

Canim bnmde test 18mayis inssllah guzel haberler aliriz hep birlikte

daha yenisin cnm oyüzden pozitif olda pozitif olsun ben öyleyim sanki bebeğim benle inşlh yanılmıyodurum nedim orkide bazıları sayıyo bazıları saymıyo bizim dok saymış sanırım transfer gününüde sayarsan 12 güne denk geliyo saymazsam 11 zaten niye sayılmıyoki bence sayılı sonuçda sabah koyuyalar akşamakadar bigün oluyor

kızlar beim degerlerimi hatırlıyorsunuzdur belkı 3 katına ckıyordu
11.gun 27
13.gun 89
15.gun 290
17.gun 790
19.gun 2000
21.gun yanı bugun 5000
fakat benım kanamam basladı, esımı beklıyorum doktora gıdecegım!
:(

ayyyyy canım korkma hiç bir şey yoktur sadece kuzun biraz yaramazlık yapmış galiba

ohhh rahatladım yerleşmedir o yerleşmeee bişicikler olmaz cimcimeye şükürler olsunnnn

inşaallah, oyledir! hayırlısı artık!

amin canım inş.. allah bebeklerimizi bize bağışlasın inş yerleşme kanamasıdır seninki tutunmak için çok mücadele ediyo bizim bebişler onun içindir

evet valla bizde bebeklerimizde cok mucadele edıyoruz :) senınde degerın yukselmıs canım cok sevındım

ayyyyy canım korkma hiç bir şey yoktur sadece kuzun biraz yaramazlık yapmış galiba

:) inşaallah oyledır hayırlısı bakalım salı bellı olacak

arkadaşlar değerimiz artıyo 279.27 olmuş bebeğim inş beni bırakmıcak çarşamba tekrar gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş.
ayyyyy canım cok sevindim senin kuzun biraz nazlı annesi

inş. bebişleriniz hep sizinle olur en güzel anneler günü hediyeniz olur.buğün doktora gittim 6hafta 2 günlük ama kalbi atmıyor ve dr. düşük tehlikem olduğunu söyledi.kan tahlili yaptı şuan sonuçlarını bekliyom ve pazartesi tekrar çağırdı ultrason için çok zor bi durumdayım ne diyeceğimi bilmiyorum bu anneler gününde bebişim beni bıraktımı bilmiyorum inş. benimledir biraz naz yapıyodur ama bilmiyorum aklım karışık ne olur bebişimle bana dua edin
canım sıkma canını kötü düşünme her şey yolundadır

kuzum eğer umut tüp bebekte yaptırırsan zaten benim evimin dibi :) ne güzel olur kuzum görüşürüz hep
kelebeğim valla istanbula gel, içime öyle doğuyo benim orası sana iyi gelmedi gelmiycek yani.
bahçeci grubu alakalı en azından. memoriala da bakarız. hepsiyle konuşulur, aynı yere kazık kakmanın alemi yok :)
accessdenied yakın oturuyoruz canım birbirimize

canım olumlu ol ki bebeğinde sana sımsıkı tutunsun annesi bol bol dua oku canım

iyi etmişin cnm benim yürüyüş çok yaptınmı yapsam bişi olurmu cnm

canım zaten bana doktorum günde 45 dk. yürüyebilirsin demişti bu güne kadar 15-20 dk yürüyüşler yaptım bugün biraz daha fazla sürdü zaten yürüş vücuttaki kan dolaşımını sağlıyormuş bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş

5. Gün tarnsferimin 10. Günümde hcg 153. Doktorum iyi başlangıç dedi. Bu değerle başlayıp da kimyasal gebelik yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı .

Back