- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
ay canım ya tesadüfe baksen çok sevindim insallah tanışırız canım arkadaşım benim:13: şimdi eşim işten geldi onada söyledim oda çok kızdı hastenenin tavrına.dediğin gibi kuzum ben haziranda gideceğim görüşeceğim dosyamı alıp geleceğim.birde umutta deneyeyim bakalım umutlarım yeşerir insallah....
ah cnm gene döndük mü başa, neolacak halimiz bilmem rabbim doğru yolu götersin bize..biz genede erken karar vermeyelim biraz bekleyelim tekrar gidip görüşüp kararımızı verelim..
şuan heriki merkezde bahçeci umut ve gürganda denemiş biri olarak şudur diyemiyorum, biliyosun öncekinde embriyolarım sorunlu oldu o konuda tereddütüm var bundada bir gebelik elde ettik ama sağlıklı olmadı nasip değilmiş, umutta ilgi alaka kesinlikle iyi doktorunla iletişim halindesin arada hemşireler yok tekniklerine güveniyorum ama ben başarı elde edemedim, gürgansa timur hoca hemen başlama taraftarı değil daha sağlam adımla ilerliyor ama iletişim malesef pek kurulamıyor.. aslında ankara her anlamda bana ters olucak istanbul ise 2 saat, of gene kafayı yiyorum nasıl karar vermeliyim bilemiyor ama genede haziran bende gidip tekrar görüşüp karar vericem.. cnm sende aynı şekilde git görüş her iki yerlede adımlarımız daha sağlam olsun
hala kanama yok bende çok endişe ediyorum aslında biran önce atıp normal hayatıma dönmek istiyorum
bahaaaar cnm nasıl sevindim anlatamam dualarım seninle inşallah beben bırakmaz seni..
tubaaa cnm keseyi görmüşsün kanama çok olmadıysa takılma gene inşallah sorunsuz devam eder.
aycen sabrına hayranım test gününü bekleme konusunda inşallah yarın mükafatını alırsın rabbim yardımcın olsun