• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım nar suyu 3 4 kutu içti işe yaramadı tatlım ve o topiğide üyeyim abuna aslında bi çare yok denilebilecek kadar yok canım drlarda bi çare bulamıyo aslında kıarında elinden bişi gelmiyo canım kısmet allahtan ümit kesilmez diyoruz:18::18::18::18:

anladım canım ama sen hergün bir bardak iç mutlaka ara verme insallah sorununu atlatıp hamile kalırsın.hepimiz aynı yolda farklı sorunlar yaşıyoruz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.yüreğimizdeki boşluğu annelik duygusuyla doldursun.aminnnn

Canım fsh ın kaç çıkıyor? Ben de çok ümitsizdim. Ama allahım nasip etti inşallah devamı gelir. çok korkuyorum. Pazartesi sonuç atracak mı diye.

9 üstüne hiç çıkmadı canım .en düşük 6 küsürdüşimdi hayıt suyu içiyorum benim prolaktrın sorunumda var nezaman strese girsem yükseliyor.kliniğim prolaktrin testi istemeden tedavi yaptılar acab o etkilemiş olabilirmi ki

arkadaşlar değerimiz artıyo 279.27 olmuş bebeğim inş beni bırakmıcak çarşamba tekrar gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş.

arkadaşlar değerimiz artıyo 279.27 olmuş bebeğim inş beni bırakmıcak çarşamba tekrar gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş.

bahar canımsın ya çok sevindim arkadşım benim maşallah sana kuzum ya:52::52::52::52::52: seni yeni açtığım topiğe bekliyorum kuzum bilgilerini ekleyeceğim.rezerv sorunu yaşayan arkadaşlara ve bana umut olursun.ayyy çok güzel yaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

bahar canımsın ya çok sevindim arkadşım benim maşallah sana kuzum ya:52::52::52::52::52: seni yeni açtığım topiğe bekliyorum kuzum bilgilerini ekleyeceğim.rezerv sorunu yaşayan arkadaşlara ve bana umut olursun.ayyy çok güzel yaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

tamam canımgelicem umut olucam inş bu sorunu yaşayanlara allahım en yakın zamnda sizlerede nasip etsin inş.

kızım yazıyorum bekliyorum kimse yazmıyo yarım saat benim de uykum geliyo hemen gidip uyuyorum napiim :27:
zaten habire uykum var. kız gene katlamadı ikiye görüyo musun kara bahtımı
neyse artık test mest yaptırmam perşembe keseyi gördüm gördüm, göremezsem depresyona girer otururm
zaten midem alev alev :(

aycen yarın pazar bulabilicen mi labaratuar? var mı yani pazrları
ben kör cahil dünyadan haberim yok

evet canım özel bir hastane var burda sordum orda yaptıracağım .canım benimde haberim yoktu ama bu işler bize her şeyi öğretiyor.

anladım canım haziran adetimle birlikte deneme yaptığım yere gideceğim .herşeyi soracağım.bana mantıklı bir açıklama ve tedavi seçeneği sunarsa orada devam ederim ama baktım sunmuyor bende giderim istanbula bi orasımı var parayla yaptırıyoruz kimse demiyor gel babamın hayrına parasız yapayım diye.şimdi bizim doktora çok soru sorunca böyle yaparmışta kabul etmezmiş hastayı yaparsa yapsın bende başka kiliniğe giderim paramla rezil olamam.zaten zor bulup buluşturuyoruz parayı aldığımız onca hormonda cabası.ben kliniğe karşı iyidi dişüncem arkadaşım gebeliği sorunlu oldu kızı doktorlardan kimse aramamış buda beni çok sinirlendirdi aramaları yönlendirmeleri lazımdı.bu olay benim bakış açımı değiştirdi ne dersniz kızlar ya
cnm bence sen orayı boşver istanbula gel direkt, dönüp dönüp aynı olumsuzlukla uğraşma
bi de doktor mecbur sorularını da dinlicek hepsine tek tek cevap da vericek
paramızla rezil edemezler bizi, bırak sen orayı kuzum

bahar gözün aydın cnm inşallah güzel güzel artmaya devam etmesin allahım devamını getirsin :16:

evet canım özel bir hastane var burda sordum orda yaptıracağım .canım benimde haberim yoktu ama bu işler bize her şeyi öğretiyor.

inş. bebişleriniz hep sizinle olur en güzel anneler günü hediyeniz olur.buğün doktora gittim 6hafta 2 günlük ama kalbi atmıyor ve dr. düşük tehlikem olduğunu söyledi.kan tahlili yaptı şuan sonuçlarını bekliyom ve pazartesi tekrar çağırdı ultrason için çok zor bi durumdayım ne diyeceğimi bilmiyorum bu anneler gününde bebişim beni bıraktımı bilmiyorum inş. benimledir biraz naz yapıyodur ama bilmiyorum aklım karışık ne olur bebişimle bana dua edin

cnm bence sen orayı boşver istanbula gel direkt, dönüp dönüp aynı olumsuzlukla uğraşma
bi de doktor mecbur sorularını da dinlicek hepsine tek tek cevap da vericek
paramızla rezil edemezler bizi, bırak sen orayı kuzum

bende öyle düşünüyorum artık canım ya bugun çok kızdım oraya.nasip artık hem gelince senide görürüm demi kuzum.dünya hali belli olmaz.yüz yüze görüşmeyi çok isterim

inş. bebişleriniz hep sizinle olur en güzel anneler günü hediyeniz olur.buğün doktora gittim 6hafta 2 günlük ama kalbi atmıyor ve dr. düşük tehlikem olduğunu söyledi.kan tahlili yaptı şuan sonuçlarını bekliyom ve pazartesi tekrar çağırdı ultrason için çok zor bi durumdayım ne diyeceğimi bilmiyorum bu anneler gününde bebişim beni bıraktımı bilmiyorum inş. benimledir biraz naz yapıyodur ama bilmiyorum aklım karışık ne olur bebişimle bana dua edin

zuzu belki bi sonra ki gidişinde duyucaksın kalp atışını nette çok gezdim dolandım yabancı siteler vs
kalp atışını önce duyamayıp panikleyen çok insan okudum
inşallah senin bebişin de naz yapıyodur kan sonucun güzel çıkar canım
sen de haber ver :44:

bende öyle düşünüyorum artık canım ya bugun çok kızdım oraya.nasip artık hem gelince senide görürüm demi kuzum.dünya hali belli olmaz.yüz yüze görüşmeyi çok isterim
kuzum eğer umut tüp bebekte yaptırırsan zaten benim evimin dibi :) ne güzel olur kuzum görüşürüz hep
kelebeğim valla istanbula gel, içime öyle doğuyo benim orası sana iyi gelmedi gelmiycek yani.
bahçeci grubu alakalı en azından. memoriala da bakarız. hepsiyle konuşulur, aynı yere kazık kakmanın alemi yok :)

kuzum eğer umut tüp bebekte yaptırırsan zaten benim evimin dibi :) ne güzel olur kuzum görüşürüz hep
kelebeğim valla istanbula gel, içime öyle doğuyo benim orası sana iyi gelmedi gelmiycek yani.
bahçeci grubu alakalı en azından. memoriala da bakarız. hepsiyle konuşulur, aynı yere kazık kakmanın alemi yok :)

ay canım ya tesadüfe baksen çok sevindim insallah tanışırız canım arkadaşım benim:13: şimdi eşim işten geldi onada söyledim oda çok kızdı hastenenin tavrına.dediğin gibi kuzum ben haziranda gideceğim görüşeceğim dosyamı alıp geleceğim.birde umutta deneyeyim bakalım umutlarım yeşerir insallah....

Merhaba.Seni cok iyi anliyorum.Bende 6+3 gunlugum.Ama pozitif oldugunu ogrendigimden beri dr a gitmedim.Pazartesiye randevu vermislerdi gidicem iste.Bakalim bos gebelikmi dis gebelikmi kalbi atiyomu atmiyomu ne durumda ogrenicez.Ama cok korkuyorum bende endise icindeyim.Esim herseye hazirlikli ol hayirlisi neyse o olucak diye teselli veriyo bana.Annemde ayni sekilde.Hayatta ne zor durumlar varmis insan yasadikca ogreniyo.Allah hakkimizda hayirlisini versin.Bizler gibi ayni durumda olanlarin yardimcisi olsun.Allah tum bebisleri yasama tutundursun ins.Dualarimizida kabul etsin.

ay canım ya tesadüfe baksen çok sevindim insallah tanışırız canım arkadaşım benim:13: şimdi eşim işten geldi onada söyledim oda çok kızdı hastenenin tavrına.dediğin gibi kuzum ben haziranda gideceğim görüşeceğim dosyamı alıp geleceğim.birde umutta deneyeyim bakalım umutlarım yeşerir insallah....
inşallah canım :) tek bi yere mecbur değilsin. tek klinik onlarmış gibi ne bu havalar yani
gel sen kuzum buraya :) çok güzel olucak inşallah cnm güzel sonuçlar alıcaksın burda :16:

Merhaba.Seni cok iyi anliyorum.Bende 6+3 gunlugum.Ama pozitif oldugunu ogrendigimden beri dr a gitmedim.Pazartesiye randevu vermislerdi gidicem iste.Bakalim bos gebelikmi dis gebelikmi kalbi atiyomu atmiyomu ne durumda ogrenicez.Ama cok korkuyorum bende endise icindeyim.Esim herseye hazirlikli ol hayirlisi neyse o olucak diye teselli veriyo bana.Annemde ayni sekilde.Hayatta ne zor durumlar varmis insan yasadikca ogreniyo.Allah hakkimizda hayirlisini versin.Bizler gibi ayni durumda olanlarin yardimcisi olsun.Allah tum bebisleri yasama tutundursun ins.Dualarimizida kabul etsin.

canım kötü düşünme...niye dıs gebelk olsun? hem tup bebkde dıs gebelk yasama rıskın cok dusuk.

Son düzenleme:
Back