• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar beim degerlerimi hatırlıyorsunuzdur belkı 3 katına ckıyordu
11.gun 27
13.gun 89
15.gun 290
17.gun 790
19.gun 2000
21.gun yanı bugun 5000
fakat benım kanamam basladı, esımı beklıyorum doktora gıdecegım!
:(
yha üzülme belki üstüne görüyodursun güzel haberlerle gel allahım inşlh noluyo bu hamişlerimizeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım ben testimi kendi kliniğimde yaptırdım zaten, doktorumla test sonucunu alınca yüzyüze görüştüm falan
memorial da iyi, umut da iyi. ikisiyle de görüş. görüşmeden karar verme. bahçecinin labaratuarı çok iyi mesela, ona eminim.

anladım canım haziran adetimle birlikte deneme yaptığım yere gideceğim .herşeyi soracağım.bana mantıklı bir açıklama ve tedavi seçeneği sunarsa orada devam ederim ama baktım sunmuyor bende giderim istanbula bi orasımı var parayla yaptırıyoruz kimse demiyor gel babamın hayrına parasız yapayım diye.şimdi bizim doktora çok soru sorunca böyle yaparmışta kabul etmezmiş hastayı yaparsa yapsın bende başka kiliniğe giderim paramla rezil olamam.zaten zor bulup buluşturuyoruz parayı aldığımız onca hormonda cabası.ben kliniğe karşı iyidi dişüncem arkadaşım gebeliği sorunlu oldu kızı doktorlardan kimse aramamış buda beni çok sinirlendirdi aramaları yönlendirmeleri lazımdı.bu olay benim bakış açımı değiştirdi ne dersniz kızlar ya

Kızlar doktor bana gonal f nin yanında bi iğne daha verdi oda yumoşlar içinmiş.merional adı iğnenin.yumurtalar coşacakmı bakalım ikisini aynı anda vurulcam

hayırlı olsun canım güzel bir hamilelik geçir ve sağlıcakla al bebeişini kollarına..darısı bize olsun insallah.canım nerde yaptırsın tedavini.sorun neydi sizde...:31::31:

sağol canım. bende yumurta rezervi azlığı vardı. ahm 1,00 in altına düşmüştü. bursa jinemed de yaptırdım canım. yaşım 30. ilk tüp denememdi

11.gun 27
13.gun 89
15.gun 290
17.gun 790
19.gun 2000
21.gun yanı bugun 5000

canım ya üzülme doktoruna git bir an önce lekelenme kanamasıdır merak etme .rabbim yardımcımız olsun nedir bu çektiğimiz ya hamile kalamıyoruz bir dert kalıyorsunuz değerler bir dert rabbim sen gör halimizi kurban olduğum allahım bize ferah kapıları aç yavrularımıza hayırlısıyla kavuştur aminnn.efkarladım ya:ssz::ssz::ssz:

sağol canım. bende yumurta rezervi azlığı vardı. ahm 1,00 in altına düşmüştü. bursa jinemed de yaptırdım canım. yaşım 30. ilk tüp denememdi

maşallah canım ya bendede rezerv sorunu var yaşım 27 rezervim 1.4 benimde 4 yumdan 3 dolu çıktı ikisi döllenme kapasitesindeydi 1 döllendi kaliteliydi ama tutmadı insallah bir dahakine sana hangi protokol uygulandı.birde ilaçların adı neydi.umut oldun bana ya..

canım ya üzülme doktoruna git bir an önce lekelenme kanamasıdır merak etme .rabbim yardımcımız olsun nedir bu çektiğimiz ya hamile kalamıyoruz bir dert kalıyorsunuz değerler bir dert rabbim sen gör halimizi kurban olduğum allahım bize ferah kapıları aç yavrularımıza hayırlısıyla kavuştur aminnn.efkarladım ya:ssz::ssz::ssz:

saol canım! amin inşaallah! hayısrlısı artık!

bhcg 1500-2000 falan olunca görünmesi lazımmış
benim şimdi 877 demek ki hafta içi görünmesi lazım
perşembe randevum var kuzum çok heyecanlıyım
senin nası gidiyo bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı her türlü ağrı ?

canım bence herşey yolunda gözüküyor. Keseyi de göereceksin ve bu korkular gidecek.:) benim ikinci test pazar olması gerekiyordu ama pazar yaptıramayacağımdan pazartesi yaptıracağım.

Kızlar doktor bana gonal f nin yanında bi iğne daha verdi oda yumoşlar içinmiş.merional adı iğnenin.yumurtalar coşacakmı bakalım ikisini aynı anda vurulcam

canım insallah hadi bakalım güzel güzel büyüsünler bebiş olup göbüşüne konsunlar insallah.

11.gun 27
13.gun 89
15.gun 290
17.gun 790
19.gun 2000
21.gun yanı bugun 5000

inşallah önemli birşey değildir canım. Nasıl kanama çok mu

maşallah canım ya bendede rezerv sorunu var yaşım 27 rezervim 1.4 benimde 4 yumdan 3 dolu çıktı ikisi döllenme kapasitesindeydi 1 döllendi kaliteliydi ama tutmadı insallah bir dahakine sana hangi protokol uygulandı.birde ilaçların adı neydi.umut oldun bana ya..

kısa protokol uygulandı bana canım. Gonal-f ile başladım. 8 gün kullandım. Dozu artarak. 5. Gün de orgalutran diye bir iğne de eklendi. 8.gün 2 tane otreville verildim diğerlerinin yanında. 6 yumurta toplandı. 5. Döllendi. 5 ide 3. Güne geldi ama 2 si 5. Güne ulaştı. 1 tane transfer edildi canım .

tusemim canım hayırlı olsun tedavin.rahim kalınlaşması için nar suyu iç.burda bir topikte okumuştum.istersen bir araştır.seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşların topiği var oraya bir bak istersen.

canım nar suyu 3 4 kutu içti işe yaramadı tatlım ve o topiğide üyeyim abuna aslında bi çare yok denilebilecek kadar yok canım drlarda bi çare bulamıyo aslında kıarında elinden bişi gelmiyo canım kısmet allahtan ümit kesilmez diyoruz:18::18::18::18:

kısa protokol uygulandı bana canım. Gonal-f ile başladım. 8 gün kullandım. Dozu artarak. 5. Gün de orgalutran diye bir iğne de eklendi. 8.gün 2 tane otreville verildim diğerlerinin yanında. 6 yumurta toplandı. 5. Döllendi. 5 ide 3. Güne geldi ama 2 si 5. Güne ulaştı. 1 tane transfer edildi canım .

anladım canım ya bi zahmet diğer topiğede yazarmısın canım diğer arkadaşlara umut olursun..

Canım fsh ın kaç çıkıyor? Ben de çok ümitsizdim. Ama allahım nasip etti inşallah devamı gelir. çok korkuyorum. Pazartesi sonuç atracak mı diye.

Back