kızlar moralım çok bozuldu labrotuvarı aradım((((( 4 yumurtamdan 1 yavaş gelişiomuş biri orta diğer ikisi şuan için iyiymiş kafayı yicem ya 5 gune kadar hiç elimde kalmıcakmı çok uzgunum ben napcam bilemiyorummm Allahım bana sabır dayanma gucu ver....
kızlar moralım çok bozuldu labrotuvarı aradım((((( 4 yumurtamdan 1 yavaş gelişiomuş biri orta diğer ikisi şuan için iyiymiş kafayı yicem ya 5 gune kadar hiç elimde kalmıcakmı çok uzgunum ben napcam bilemiyorummm Allahım bana sabır dayanma gucu ver....
Cnm dua et kotudusunme lutfen rabbim yardimcin olsun
sedef ulaştın mı cnm doktoruna, nası gidiyo tedavi gonal f'e başladın mı ?
kuzum ne alakası var, gelişme süreleri farklı hepsinin
bana transferden hemen önce embriyolarımın hızlı modda videosunu seyrettirdiler hepsinin gelişmesi farklı bi tanesi canazor gibi hepsinden ödeydi at koşturuyodu sanki, diğerleri de iyi gelişiyodu ama daha yavaştılar. transfer edilen iki embriyomun biri daha yavaş gelişendi mesela ama ikisi de a kaliteydi. neden kalmasın elinde 5. güne ? bu kadar olumsuz düşünme, düşündükçe olumsuz çağırıyosun. secret yap azıcıkevrene sinyal falan gönder ne biliim, bu secret olayına da hiç inanmadım ya neyse
ama olumsuz düşünmek olumsuz getirir boşuna aklıma gelen başıma geldi dememişler. panic mode off yap guzum
ewet kuzum dün aradı doktorum kist için kan vermiştim dün tahlil yapıldı...kanda kistin durumuda belli oluyomuş heralde...çikolata kistim vardı benim...çok gzl baskılanmış dedi küçücük bişey kalmış oda engel olmaz dedi..yarın sabah gidecem canım bakalım napcak...yumurta geliştirici iğne verecek bakalım hayırlısı olsun...çikolata kistiyle hamile kalan varmı burda canım?bebişin tutunmaını zorlaştırıyomuş heralde
ewet kuzum dün aradı doktorum kist için kan vermiştim dün tahlil yapıldı...kanda kistin durumuda belli oluyomuş heralde...çikolata kistim vardı benim...çok gzl baskılanmış dedi küçücük bişey kalmış oda engel olmaz dedi..yarın sabah gidecem canım bakalım napcak...yumurta geliştirici iğne verecek bakalım hayırlısı olsun...çikolata kistiyle hamile kalan varmı burda canım?bebişin tutunmaını zorlaştırıyomuş heralde
canım neden yıpratıyosun kendini...şuan senin en hassas dönemin tek yumurtayla bile hamile kalan cok var senin ikisi iyi durumdaymış şükret bence canım moralini bozma kaçıncı günleri bugün embriyoların?
canım benim merak etme. gelişim hızları değişkenlik gösteriyor. yavaş gelişim gösterip te a kalite olan embriyolar var. rahat ol. bizim için 1 tane embriyo yetiyor. sıkıntı yapma. bende de öyle olmuştu. sonrasında 2 tane a kalite olmuştu. herşey Rabbimin ol demesine bakar. Allah'a emanet ol. diliyorum ki inş. a kalite 2 embriyo sana transfer edilir ve sana sıkı sıkı tutunurlar inş.:))) herşey güzel olacak inş
cnm küçücük bişey diyosun. engelleyecek olsa doktor bi ay daha bekler niye başlatsın ki tutunmaya engel olsa şu an ki boyu. hayırlı olsunm guzum diyelim. ) bi an önce olsun bitsin inşallah göz açıp kapayana kadar.
benim arkadaşım çikolata kisti için 1-2 yıl tedavi gördü. bitki kürleri denedi. tüp bebeği hiç istemiyordu. sonrasında doğal yolla hamile kaldı. doğum dan kısa bir süre sonra 2. hamilelik sürpriz bir şekilde oldu. içini ferah tut. bu durumda olup ta hamile olanların çok örnekleri var.
oyy oyy cok doğru soluosunda ne bılım benım ılk tedavı cok umutlu başladım bide huyum en küçük bir olumsuzlukta hemen çokuyorum Allahım bana yardım et ne olur bebeklerımın guzelce gelişsinler....
öylede canım her gecen gun farklı bır haber alıyorum ve korkuyorum artık ruyalarım kabuslarla dolu.cumartesı sabah 8 toplandı buün 4 gun sanırım perşembe 9 transfer dediler... bakalım hayırlısı ileee
inşallah canım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ama insan korkuo sonuçta bu tedavının her surecı strest ben çok umutlu başladım tedavıye karakter olarak en kucuk bır olumsuzlukta çokuyorum hemen inşallah Allahtan dileğim embriyolarım hızlı bir şekilde guzelce gelişirler ve hayırlısı ile tranferımı olurum inşallah hep birlikte hamile kaldığımızın haberini alırız..
bak canımın içi alnımıza yazılandan zaten farklı bişey yaşatmayacak bize allah, allah güzel yazılar yazmış olsun.
sen panik yapıp kendini de paralasan olacak olan gene oluyo.
o yüzden sakin kalmaya çalış. stres yapmak hormonları etkiliyomuş. azıcık kafa dağıtıcak şeyler yap.
kız sana her gün puzzle al diyorum alsana bi tane
inşalah bebişler de güzel güzel gelişicek o arada sonra da çok güzel tutunucak, boşuna hırpalama kendini lütfen
ne gzl canım 5.gün trans edilcekler:=)tutunma sansı daha yüksek oluyo galiba 5.günde...her doktor embriyonun durumu iyiyse 5.güne kadar bekliyomu canım...bende dua ediyorum 5.güne dayanırlar inş..
nasıl sabırsızım varya:=)hemen olsun bebeğim bana transfer edilsin istiyorum...ananas faydalıymış galiba tutunmasına bol bol ondan yeyim o dönemde...annemde kalcam zaten 3 gün kadar o bana bakarsona yavaştan dönerim normal hayata:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?