2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cnm fireler çok normal rahat ol sorun görseler 5 e gitmezler 3. gün olur.. gönlünü ferah tut dua et rabbim inşallah nasip eder

canım üzülme bak 2 si enazından güzel gelişiyo bişey olmaz allahın izniyle. kabızlık içinde ananas ye hem bebeğin tutunmasına çok faydalıymış hemde kabızlığa çok iyi geliyo ben transferin ilk gününden itibaren yiyorum günde 1 dilim hiç kabız olmadım normalde ben çok sık kabız olurum birde aç karnı kuru kayısı ye 4.5 tane.

kuzum ne alakası var, gelişme süreleri farklı hepsinin
bana transferden hemen önce embriyolarımın hızlı modda videosunu seyrettirdiler hepsinin gelişmesi farklı bi tanesi canazor gibi hepsinden ödeydi at koşturuyodu sanki, diğerleri de iyi gelişiyodu ama daha yavaştılar. transfer edilen iki embriyomun biri daha yavaş gelişendi mesela ama ikisi de a kaliteydi. neden kalmasın elinde 5. güne ? bu kadar olumsuz düşünme, düşündükçe olumsuz çağırıyosun. secret yap azıcık evrene sinyal falan gönder ne biliim, bu secret olayına da hiç inanmadım ya neyse
ama olumsuz düşünmek olumsuz getirir boşuna aklıma gelen başıma geldi dememişler. panic mode off yap guzum

sedef ulaştın mı cnm doktoruna, nası gidiyo tedavi gonal f'e başladın mı ?

canım neden yıpratıyosun kendini...şuan senin en hassas dönemin tek yumurtayla bile hamile kalan cok var senin ikisi iyi durumdaymış şükret bence canım moralini bozma kaçıncı günleri bugün embriyoların?

sedef ulaştın mı cnm doktoruna, nası gidiyo tedavi gonal f'e başladın mı ?

ewet kuzum dün aradı doktorum kist için kan vermiştim dün tahlil yapıldı...kanda kistin durumuda belli oluyomuş heralde...çikolata kistim vardı benim...çok gzl baskılanmış dedi küçücük bişey kalmış oda engel olmaz dedi..yarın sabah gidecem canım bakalım napcak...yumurta geliştirici iğne verecek bakalım hayırlısı olsun...çikolata kistiyle hamile kalan varmı burda canım?bebişin tutunmaını zorlaştırıyomuş heralde

canım benim merak etme. gelişim hızları değişkenlik gösteriyor. yavaş gelişim gösterip te a kalite olan embriyolar var. rahat ol. bizim için 1 tane embriyo yetiyor. sıkıntı yapma. bende de öyle olmuştu. sonrasında 2 tane a kalite olmuştu. herşey Rabbimin ol demesine bakar. Allah'a emanet ol. diliyorum ki inş. a kalite 2 embriyo sana transfer edilir ve sana sıkı sıkı tutunurlar inş.:))) herşey güzel olacak inş

oyy oyy cok doğru soluosunda ne bılım benım ılk tedavı cok umutlu başladım bide huyum en küçük bir olumsuzlukta hemen çokuyorum Allahım bana yardım et ne olur bebeklerımın guzelce gelişsinler....

benim arkadaşım çikolata kisti için 1-2 yıl tedavi gördü. bitki kürleri denedi. tüp bebeği hiç istemiyordu. sonrasında doğal yolla hamile kaldı. doğum dan kısa bir süre sonra 2. hamilelik sürpriz bir şekilde oldu. içini ferah tut. bu durumda olup ta hamile olanların çok örnekleri var.

cnm küçücük bişey diyosun. engelleyecek olsa doktor bi ay daha bekler niye başlatsın ki tutunmaya engel olsa şu an ki boyu. hayırlı olsunm guzum diyelim. ) bi an önce olsun bitsin inşallah göz açıp kapayana kadar.

canım neden yıpratıyosun kendini...şuan senin en hassas dönemin tek yumurtayla bile hamile kalan cok var senin ikisi iyi durumdaymış şükret bence canım moralini bozma kaçıncı günleri bugün embriyoların?

öylede canım her gecen gun farklı bır haber alıyorum ve korkuyorum artık ruyalarım kabuslarla dolu.cumartesı sabah 8 toplandı buün 4 gun sanırım perşembe 9 transfer dediler... bakalım hayırlısı ileee

inşallah canım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ama insan korkuo sonuçta bu tedavının her surecı strest ben çok umutlu başladım tedavıye karakter olarak en kucuk bır olumsuzlukta çokuyorum hemen inşallah Allahtan dileğim embriyolarım hızlı bir şekilde guzelce gelişirler ve hayırlısı ile tranferımı olurum inşallah hep birlikte hamile kaldığımızın haberini alırız..

nasıl sabırsızım varya:=)hemen olsun bebeğim bana transfer edilsin istiyorum...ananas faydalıymış galiba tutunmasına bol bol ondan yeyim o dönemde...annemde kalcam zaten 3 gün kadar o bana bakarsona yavaştan dönerim normal hayata:)

ağzından bal damlıyo canım ya:)bunları duyunca umutlanıyom işte...hepsi birer vesile aslında allah ol deyince olmayacak hiçbişi yok.bide bişi sorcam canım benim doktorum özel..acaba iki tane transfer edilebilirmi...yasakmış galiba belli bi yaş sınırı varmış ben 25 yaşındayım

oyy oyy cok doğru soluosunda ne bılım benım ılk tedavı cok umutlu başladım bide huyum en küçük bir olumsuzlukta hemen çokuyorum Allahım bana yardım et ne olur bebeklerımın guzelce gelişsinler....

bak canımın içi alnımıza yazılandan zaten farklı bişey yaşatmayacak bize allah, allah güzel yazılar yazmış olsun.
sen panik yapıp kendini de paralasan olacak olan gene oluyo.
o yüzden sakin kalmaya çalış. stres yapmak hormonları etkiliyomuş. azıcık kafa dağıtıcak şeyler yap.
kız sana her gün puzzle al diyorum alsana bi tane
inşalah bebişler de güzel güzel gelişicek o arada sonra da çok güzel tutunucak, boşuna hırpalama kendini lütfen

ne gzl canım 5.gün trans edilcekler:=)tutunma sansı daha yüksek oluyo galiba 5.günde...her doktor embriyonun durumu iyiyse 5.güne kadar bekliyomu canım...bende dua ediyorum 5.güne dayanırlar inş..

öylede kuzuuu ben çalışıorum zaten boş zamanımda da sürekli aklımda hiç çikmıoki haklısın dediklerinde hemde çok ama insan yüreğine aklına söz geçiremioki ama yeni öğrendimya birazdan kafamı dağıtırım inşallah hakkkımda hayırlısı dediğin gbi alnımıza ne yazıldıysa o olacak kendımı parçalasamda uzulsemde ((( inşallah canımmm amin çok saolun desteğiniz için sabah eşime senden bahsettim çok sevndı sanki sizleri tanıyormuşum gbi sevincinizi herkesle uzuntunuzu herkesle paylaşıorum diolarki bu arkadaşların kim biz nie tanımıyoruzzz

ne gzl canım 5.gün trans edilcekler:=)tutunma sansı daha yüksek oluyo galiba 5.günde...her doktor embriyonun durumu iyiyse 5.güne kadar bekliyomu canım...bende dua ediyorum 5.güne dayanırlar inş..

canım sanırım erkek faktorlerınde 5 gune bekletıyorlar kalitesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama inşallah herşey istediğin gibi gönlünce güzel olur Bu sene doğurma yılı ilan edicemmm :=)

ben de çok sabırsızlanıyorum. daha opu yapılmadı ama biran önce yapılsın transfer gerçekleşsin diye sabırsızlıkla bekliyorum. embriyolar nasıl olacak ve bunun gibi bir sürü soru, karmakarışık duygular.... Allah hepimizin yardımcısı olsun

yha aklımın ermedi 5 gün emriyosu daha iyi oluyo yok şöle yok böle onca madi manevi şeyler harcıyoruz doklarımız afedersinizde salkmıda 5 gün iyi oluo dip 3 gün transfer yapıyo olmicekse bekletsin 5 güne kadar en azından olmassa olmaz 12gün işkence çekmeyiz ben kusura bakmayın arkadaşlar saçma buuyorum sarı civcivin dedi gibi erkek faktörlerde yapılıyo yok öle bişi beşinci gün emriyosu daha iyi daha olasılıklı tutması ben 3 gün emriyosuyum ozaman arkadaş ben beklemim dim nasılsa az bi şansım var ben babamın hayrına verdim 6 milyar parayı sakıp sabancının torunuyumya oyüzden bilip bilmeden konuşuluyo arkdaşlar bilmeyenler korkuyo tırsıyo nolur az bi çalışım yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…