2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Bahaarrrr neyaptin testi tekrarladin mi? Ben cok arastirdim cnm Bu isi cok cok dusuk degerlerle baslayip diguranlar var, Bu hatta haftA hcg degerinde bile en dusukle en yuksek arasinda cok fark var, deger ister dusuk ister yuksek onemli olan orantili katlanmasi umarim hepimizin devam eder
Biraz once bir arkadas yazdi bana sagolsun, 12. Gun 22 ile baslamis suan ilerleyen haftalarinda masallah..

Kızlar selammmmm... hafta sonu yazamadım cumartesi transferim oldu cumadan aradılar çağırdılar cumartesi öğlen transfer oldu size haber vereyim dedim :))

Hayirli olsun insallah guzel haberini aliriz

yok canım çarşamba tekrarlıcam.doktorumda dedi böle olupta doğuran hastalarımızda var ama sıfıra düşme ihtimalide var dedi inş bebişlerimiz bizimle olur bu çektiğimiz sıkıntılar biter.

yok canım çarşamba tekrarlıcam.doktorumda dedi böle olupta doğuran hastalarımızda var ama sıfıra düşme ihtimalide var dedi inş bebişlerimiz bizimle olur bu çektiğimiz sıkıntılar biter.

Insallah cnm rabbim hepimize nasip eder

Çok sağolun kızlar ama hem çok ümitliyim hemde çok karamsar ( hep bi ağlayasım geliyor 2 gündür niye böyle oldum anlamadım (

öyle oluyor insan. aldığımız ilaçların etkileri, stresli bir tedavi aşaması, olacak mı olmayacak mı korkusu hepsi birer sebep. ben de oluyor. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. mutluluk gözyaşlarına dönsün.

kızlarrrr kanda da gördüm pozitifi çok şükür
şimdi çarşamba katlıycak mı stresi başladı
bitmiyo stres yahu
ama çok güzel duygu hepiniz eksiksiz yaşayın dilerim allahtan
kimseyi mahrum bırakmasın allahım

canım şimdiden tebrik ederim inşallah Rabbimin izniyle değerin katlanarak artar. çok mutlu oldum çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah Allhım gönlümüzdekilerini tez zamanda nasip etsin..ben hep senin hamile kalacağına ınandım bilmiyorum neden ama :))) :MAŞALLAH:

canım gözün aydın! hayırlı ugurlu olsun inşaallah allah tamamını erdirsin! dogurup kucagımıza alana kadar rahat yok! ikiye katlayınca kalp atışını bekle, kalp atışını duyunca ilk 3 ay gecsin falan falan oyle gıdıyor! allah saglıkla yavrularını kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah! kaç cıktı degerın? benımde degerlerle basım dertte ya merak ettım

gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inş.

cnm zaten bekliyorduk ama netleşince çok sevindim inşallah güzel güzel katlanır rabbim kucağına almayı nasip eder derin bir oh çek rahatla bol bol dua et, çok sevindim mutlu oldum gerçekten allah seninde bu mutluluğunu daim etsin inşallah

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ve de öperim. tuğbacım değerim 11.gün 294,7
doktor iyi bir değer dedi inşallah da güzel katlar
benim derdim mide fıtığım
doktorum nexiumu bırakman gerekicek dedi ben de o ilaçsız korkunç kabusa dönüyo hayatım
gece çarpıntıdan uyku bile uyuyamıyorum nexium içmezsem
neyse haber bekliyorum ne alternatif vericek bakalım
işin kötüsü hiç bi ilaç nexium kadar etki etmiyo bana aklıma fikrim nexiumda şimdi
bi de bu kadar gündür içiyorum acaba etki etti mi bebeğe onu da bilmiyorum

elde değil biliyorum ama sen yinede gönlünü ferah tutmaya calıs! menepoza girdim zannedip ne ilaçlar içen ve karın agrısıyla hastane gidip (meğer dogum sancısı) dogurup gelenler var! hersey gonlunce olsun, inşaallah sağlıcakla kucagına alacagın gunlerde gelecek!

çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin inş. alternatif bişeyler bulunur. rahat ol. kendine dikkat et. dinlen. sakın çok rahat davranma canım. inş. güzel olur.

canım inşallah bizede yasatır rabbim bu duyguları bende tedavideyim hala benim biraz karısık durum bende topiği takip ediyodum seni okuyunca çok sevindim bu haberler bizlerede umut oluyo canım senin sorunun neydi ilk tüp denemenmi sorabilirmiyim acaba bide ilaç içiyosun heralde ama kendini beni bu ilaçtan baskası rahatlatmıyo diye sartlarsan hiç bişey iyi gelmez tabii sonuçta hersey beyinde bitiyo bence böyle düşünme bebeklerimiz için nelere katlanmıyoruzki bunada katlanabilirsin bence

Zaten psikolojimin bozuk olduğuna artık çok çok eminim herşeye ağlayasım var iyi bişeyin altında bile sanki kötü bişey olcak diye korku taşıyorum panik atak mı oldum ne :))

benim bi aşılamam vardı daha önceden negatif bu ilk tüp denemem cnm
eğer kesinlikle içmiyceksin derse doktorum tabii ki içmiycem yapacak bişey yok
bebekler daha önemli şu anda

Canımmmm çoook mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inş..
Aynen dediğin gibi stres ve gözyaşı bitmeyecek galiba. Ben hep diyorum bayan olmak başlı başına bi olay gerçekten bak. erkekler bunu kabul etmez ama öyle.. herbişeye ağlar oldum ben eşim kafayı yedin diyor ama anlatamıyorum içinden geçenleri ne ona ne başkasına (

kızlar sizde nası haberler kan testi yaptırıp yükseldiğini gören var mı inşallah ?

normal :)) ilaçlardan cnm
ben d müge anlı 1000. programını kutladı diye yüzüm gözüm şişti ağlamaktan
o kadar hormonu kime verseler sapıtır duygu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…