Kızlar selammmmm... hafta sonu yazamadım cumartesi transferim oldu cumadan aradılar çağırdılar cumartesi öğlen transfer oldu size haber vereyim dedim :))
Bahaarrrr neyaptin testi tekrarladin mi? Ben cok arastirdim cnm Bu isi cok cok dusuk degerlerle baslayip diguranlar var, Bu hatta haftA hcg degerinde bile en dusukle en yuksek arasinda cok fark var, deger ister dusuk ister yuksek onemli olan orantili katlanmasi umarim hepimizin devam eder
Biraz once bir arkadas yazdi bana sagolsun, 12. Gun 22 ile baslamis suan ilerleyen haftalarinda masallah..
yok canım çarşamba tekrarlıcam.doktorumda dedi böle olupta doğuran hastalarımızda var ama sıfıra düşme ihtimalide var dedi inş bebişlerimiz bizimle olur bu çektiğimiz sıkıntılar biter.
Çok sağolun kızlar ama hem çok ümitliyim hemde çok karamsar( hep bi ağlayasım geliyor 2 gündür niye böyle oldum anlamadım (
kızlarrrr kanda da gördüm pozitifi çok şükür
şimdi çarşamba katlıycak mı stresi başladı
bitmiyo stres yahu
ama çok güzel duygu hepiniz eksiksiz yaşayın dilerim allahtan
kimseyi mahrum bırakmasın allahım
bitmiyo stres yahu
bitmiyo stres yahu
bitmiyo stres yahu
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ve de öperim. tuğbacım değerim 11.gün 294,7
doktor iyi bir değer dedi inşallah da güzel katlar
benim derdim mide fıtığım
doktorum nexiumu bırakman gerekicek dedi ben de o ilaçsız korkunç kabusa dönüyo hayatım
gece çarpıntıdan uyku bile uyuyamıyorum nexium içmezsem
neyse haber bekliyorum ne alternatif vericek bakalım
işin kötüsü hiç bi ilaç nexium kadar etki etmiyo bana aklıma fikrim nexiumda şimdi
bi de bu kadar gündür içiyorum acaba etki etti mi bebeğe onu da bilmiyorum
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ve de öperim. tuğbacım değerim 11.gün 294,7
doktor iyi bir değer dedi inşallah da güzel katlar
benim derdim mide fıtığım
doktorum nexiumu bırakman gerekicek dedi ben de o ilaçsız korkunç kabusa dönüyo hayatım
gece çarpıntıdan uyku bile uyuyamıyorum nexium içmezsem
neyse haber bekliyorum ne alternatif vericek bakalım
işin kötüsü hiç bi ilaç nexium kadar etki etmiyo bana aklıma fikrim nexiumda şimdi
bi de bu kadar gündür içiyorum acaba etki etti mi bebeğe onu da bilmiyorum
bitmiyo stres yahu
öyle oluyor insan. aldığımız ilaçların etkileri, stresli bir tedavi aşaması, olacak mı olmayacak mı korkusu hepsi birer sebep. ben de oluyor. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. mutluluk gözyaşlarına dönsün.
benim bi aşılamam vardı daha önceden negatif bu ilk tüp denemem cnmcanım inşallah bizede yasatır rabbim bu duyguları bende tedavideyim hala benim biraz karısık durum bende topiği takip ediyodum seni okuyunca çok sevindim bu haberler bizlerede umut oluyo canım senin sorunun neydi ilk tüp denemenmi sorabilirmiyim acaba bide ilaç içiyosun heralde ama kendini beni bu ilaçtan baskası rahatlatmıyo diye sartlarsan hiç bişey iyi gelmez tabii sonuçta hersey beyinde bitiyo bence böyle düşünme bebeklerimiz için nelere katlanmıyoruzki bunada katlanabilirsin bence
bitmiyo stres yahu
normal :)) ilaçlardan cnmCanımmmm çoook mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inş..
Aynen dediğin gibi stres ve gözyaşı bitmeyecek galiba. Ben hep diyorum bayan olmak başlı başına bi olay gerçekten bak. erkekler bunu kabul etmez ama öyle.. herbişeye ağlar oldum ben eşim kafayı yedin diyor ama anlatamıyorum içinden geçenleri ne ona ne başkasına(
kızlar sizde nası haberler kan testi yaptırıp yükseldiğini gören var mı inşallah ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?