• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

8 yılı devirmek üzere olan ben yiteeeerrrrrr:84::84::84::84::84::84::84: diyorummmmm bebek istiyorum...
sebepsiz infertilite olduğumuzdan hala kendiliğinden olur ümidiyle ev tipi bebek çalışmalarımıza devam ediyorum baktık yine yok 4.tüpe doğru yol alıcam artık:15::15::15::15:

canım imş bebeğine kavuşursun en yakın zamanda beklemek çok zor allah yardım etsin inş.

günaydın arkadaşlar... umarım hep beraber güzel bir güne başlamış bulunuyoruz. tedaviye başlayınca yumurta toplama işlemi ortalama ne zamana denk geliyor? 2. denemem ama öncekini hatırlayamadım.

canım benim adetinin ilk gününden itibaren sayarsan 13.gün topladılar.sadece 7 gün gonal f vuruldum.tedavin hayırlı olsun inşallah

az önce hastane ile görüştüm 5 yumurtamdan 4 ü 1 kalite dediler ama birtanesinin hücreleri az dedi ama yinede 1 kalite dedi perşembe sabah 9:00 da transferım olack Allahın izniyle sizce bundan sonra olumsuz birşey olur mu çok korkuyorummm...

az önce hastane ile görüştüm 5 yumurtamdan 4 ü 1 kalite dediler ama birtanesinin hücreleri az dedi ama yinede 1 kalite dedi perşembe sabah 9:00 da transferım olack Allahın izniyle sizce bundan sonra olumsuz birşey olur mu çok korkuyorummm...

Korkma canım inşallah herşey güzel olcak.benimde cumartesi opu vardı ama benden 4 tane yumurta topladılar bugün arıcaklardı ama hala aramadılar bana 3.gün transferi yapılcak yani allah izin verirde yumurtalar döllenirse yarın transferim olcak.sana neden 5.gün transfer ediyorlar acaba?seninde ilk denemen dimi?rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Korkma canım inşallah herşey güzel olcak.benimde cumartesi opu vardı ama benden 4 tane yumurta topladılar bugün arıcaklardı ama hala aramadılar bana 3.gün transferi yapılcak yani allah izin verirde yumurtalar döllenirse yarın transferim olcak.sana neden 5.gün transfer ediyorlar acaba?seninde ilk denemen dimi?rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bilmiyorumki canım benımde 9 yumurta toplandı aynı gun opu oldu 7 işleme alındı kaldı 5 dollendi 1 tanesi sizlere ömür :( anne olarak istemedi benii ben aradım hastaneyı 4 1 kalite dedi tabiki perşembeye kadar ne olacak rabbim bilir. canım sen ara hastaneyi bu arada access şey demişti 3 güne kadar yumurta döllenmeyi götüryor spermin pek etkisi yokmuş embiriyoglar oyle demiş diğer kalan 2 gün sperm belirliyormuş...

bilmiyorumki canım benımde 9 yumurta toplandı aynı gun opu oldu 7 işleme alındı kaldı 5 dollendi 1 tanesi sizlere ömür :( anne olarak istemedi benii ben aradım hastaneyı 4 1 kalite dedi tabiki perşembeye kadar ne olacak rabbim bilir. canım sen ara hastaneyi bu arada access şey demişti 3 güne kadar yumurta döllenmeyi götüryor spermin pek etkisi yokmuş embiriyoglar oyle demiş diğer kalan 2 gün sperm belirliyormuş...

hım anladım canım.bizim spermlerde bir sorun yoktu ama bakalım hayırlısı olsun inşallah.doktor sana 2 tane transfer etcem dedi ama ne bilim 4 yumurtadan da 2 tanesi tutarmı ki?baksana sende 9 tane var 4 tane kalmış bende 4 tane var kaç tanesi döllenir bilemedim:) hayırlısı olsun bakalım.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar konuya bodoslama dalıcam ama 5 gün bebekleri gebelik potansiyeli çok çok yüksek oluyomus çünkü labaratuvar ortamı anne rahmi gibi olmuyomuş labaratuvar ne kadar kaliteli olursa olsun bu yüzden bazı drlar 5 günde koyuyo bazısıda yumileri hiç etmek istemiyo ve 3 günde koyuyo benim bildiğim kadarıyla:34::34::34::34::34:

Kızlar cumartesi transferim gerçekleşti sabır ve heyecanla bekliyorum. Transferi olan ve olacak tüm arkadaşlarıma bol dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun..

hım anladım canım.bizim spermlerde bir sorun yoktu ama bakalım hayırlısı olsun inşallah.doktor sana 2 tane transfer etcem dedi ama ne bilim 4 yumurtadan da 2 tanesi tutarmı ki?baksana sende 9 tane var 4 tane kalmış bende 4 tane var kaç tanesi döllenir bilemedim:) hayırlısı olsun bakalım.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım hiç belli olmaz o benimde 4 toplandı 1 döllendi şuan gebelik var ama değer düşük inş artar.karam arkadaşında 3 toplandı 3üde döllendi.seninde inş seni evlat sahibi yapacak embiriyon oluşur.aramadılarsa sen ara benide aramamışlardı ben aradım ertesi gün aramayı düşünüyolarmış ama biz daha fazla beklemek istemiyoruz biranönce öğrenmek istiyoruz.

Kızlar cumartesi transferim gerçekleşti sabır ve heyecanla bekliyorum. Transferi olan ve olacak tüm arkadaşlarıma bol dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun..

İnşaallah canım. bol bol dua et. kendini yorma sakın. güzel haberlerini bekliyoruz

olmaz canım inş sırada transfer var ondanda güzel hayırlı haberini alırız inş.

korkma canım. Allah'ın izniyle inş sorun çıkmaz. iyi düşünelim iyi olsun. pozitif pozitifi çeker. içini ferah tut. umudunu kırma.

Çok sağolun kızlar ama hem çok ümitliyim hemde çok karamsar :(( hep bi ağlayasım geliyor 2 gündür niye böyle oldum anlamadım :((

canım demekki sorun yokki yarın seni transfere çağırıyorlar yaşın kaç buarada benim tek transfer edilecek hiç korkmayalım Allaha emanet bebeklerımız ınsallah guzel guzel dollenırler.

canım demekki sorun yokki yarın seni transfere çağırıyorlar yaşın kaç buarada benim tek transfer edilecek hiç korkmayalım Allaha emanet bebeklerımız ınsallah guzel guzel dollenırler.

Canım yaşım 29,5 ama ben 2 tane transfer etsinler çok istiyordum tabii 2 tane döllenirse.rabbim hayırlısını versin inşallah.senin yaşın kaç?senin doktorun 2 tane transfer yapmıyormu?yoksa senmi istemiyorsun?

olmaz canım inş sırada transfer var ondanda güzel hayırlı haberini alırız inş.

İnşallah canım çok heyecanlı ve streslıyım Rabbıme emanet ettim geldim hayırlısı diledim hep..

korkma canım. Allah'ın izniyle inş sorun çıkmaz. iyi düşünelim iyi olsun. pozitif pozitifi çeker. içini ferah tut. umudunu kırma.

kızlar dularınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler inşalah güzel güzel gelişmeye devam ederler.İçim okadra rahatki çünkü ben onları Rabbime emanet ettim ve geldim gerisi vesile sadece...

canım hiç belli olmaz o benimde 4 toplandı 1 döllendi şuan gebelik var ama değer düşük inş artar.karam arkadaşında 3 toplandı 3üde döllendi.seninde inş seni evlat sahibi yapacak embiriyon oluşur.aramadılarsa sen ara benide aramamışlardı ben aradım ertesi gün aramayı düşünüyolarmış ama biz daha fazla beklemek istemiyoruz biranönce öğrenmek istiyoruz.

canım tabiki yumurta sayısı onemli değil 30 toplananında sonunda 1 2 kalabilio o yuzden hiç canımızı sıkmıcam Allahın izniyle herşey güzel olacak.. Hepimiz anne oluıcaz ben yürekten inanıyorum

kıslar aradım yumurtaların durumu hakkında öğleden sonra arıcaklar size haber verecekler dedi kıs:4:bu kadar sabrettim biraz daha sabredeyim bakalım.:16::16:

Kızlar selammmmm... hafta sonu yazamadım cumartesi transferim oldu cumadan aradılar çağırdılar cumartesi öğlen transfer oldu size haber vereyim dedim :))

Back