• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Slm kizlar bugun yumurta toplama islemi yapildi cok sukur iyi gecti cok hafif agrim var suan. 5 tane folikulden 2 tane yumurta cikti yarin sonuc belli olcak insallah..

kızlarrrr kanda da gördüm pozitifi çok şükür
şimdi çarşamba katlıycak mı stresi başladı
bitmiyo stres yahu
ama çok güzel duygu hepiniz eksiksiz yaşayın dilerim allahtan
kimseyi mahrum bırakmasın allahım

Hayirli olsun cnm evt stres bitmiyor ben daha oncede yazmistim bende oyle deger yukselcekmi sonra kese sonra kalp atisi derken bitmiyor stres bende oyle keseleri gordum simdi kalp atislari olcem strestennn

Hayirli olsun cnm evt stres bitmiyor ben daha oncede yazmistim bende oyle deger yukselcekmi sonra kese sonra kalp atisi derken bitmiyor stres bende oyle keseleri gordum simdi kalp atislari olcem strestennn

ikiz mi bebişlerin ? 11.günde değerin kaçtı hatırlıyo musun ?

accessdenied gözün aydın canım çok sevindim inşALLAH bebişlerinle kat kat mutluluk eklenir hayatınıza :):49:

polit senin de pozitifmi sonucun daha alışamadım foruma ne kimin yorumu şaşırıyorum hehe

maşaallah topiğimizde gebe sayısı artıyor. ne güzel. bu haberler beni daha çok umutlandırıyor. tedavi ilerledikçe daha çok heyecanlanıyorum. darısı başımıza inş.

accessdenied, canım tebrikler !!!!! gözünaydın olsun arkadaşım :))

benimde cumartesi transferim oldu ben beklemedeyim darısı başıma inşallah :))

inşallah cnm darısı tüm isteyenlerin başına :)
kızlar dua edin çarşambaya değerim güzel katlansın nolur ya :52:

yok canım benim tedavim devam ediyor. yumurta toplama işlemi henüz yapılmadı. kontrollere gidiyorum. yumurta takibi ve e2 takibi yapılıyor. bakalım yakında opu için çağırabilirler.

allah allah ben seni transferin yapıldı da sanki salı ya da çarşamba testin var gibi hatırlıyorum
inşallah o günler de bi an önce gelir, bi an önce de pozitifini alırsın cnm

polit senin de pozitifmi sonucun daha alışamadım foruma ne kimin yorumu şaşırıyorum hehe

Evt cnm rabbim 11 yil sonra bu mucizeyi yasatti insallah saglikla sihatla yavrularimi kucagima almayida nasip etsin rabbim isteyen herkeze yasatsin nasip etsin

canım senin test günün salı mıydı ne gündü ?

allah allah ben seni transferin yapıldı da sanki salı ya da çarşamba testin var gibi hatırlıyorum
inşallah o günler de bi an önce gelir, bi an önce de pozitifini alırsın cnm

ben 19 nisanda uzun protokolle tedaviye başladım. 29 nisanda da gonal f başladım ve lucrin kullanmaya devam ediyorum. bugün gonal f 8. günü. heyecanla bekliyorum. benim 2. tüp bebek denemem. hayırlısıyla inş olur.

5. gün 1 embriyo transfer edilip te ilk transferde hamile kalan var mı ? gün yaklaştıkça çok tedirgin oluyorum. korkuyorum

inşallah cnm darısı tüm isteyenlerin başına :)
kızlar dua edin çarşambaya değerim güzel katlansın nolur ya :52:

canım herşey guzel olacak inşallah rabbimin izniyle katlanacak değerin ohh valla hamileler çoğaldı :))) darısı başımıza

benımde 5 gün transfer olacak inşallah gelişmeye devam ederler bugün 4 yumurtanında hepsi 1 kalite dedi ama perşembeye kadar hayırısı bakalım acayip heyecanlı her aşaması

Back