- 15 Şubat 2013
- 25.134
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.267
- 798
amin cnm inşallah darısı başınasarı civcivim çokkkkkkkk sevindim ilk duydumda içimdeki sevinci anlatamam o ses tonundaki heycanı allahım banada nasip et hayırlısıyla canımsın
kızlarrrr kanda da gördüm pozitifi çok şükür
şimdi çarşamba katlıycak mı stresi başladı
bitmiyo stres yahu
ama çok güzel duygu hepiniz eksiksiz yaşayın dilerim allahtan
kimseyi mahrum bırakmasın allahım
Hayirli olsun cnm evt stres bitmiyor ben daha oncede yazmistim bende oyle deger yukselcekmi sonra kese sonra kalp atisi derken bitmiyor stres bende oyle keseleri gordum simdi kalp atislari olcem strestennn
kızlar sizde nası haberler kan testi yaptırıp yükseldiğini gören var mı inşallah ?
ikiz mi bebişlerin ? 11.günde değerin kaçtı hatırlıyo musun ?
accessdenied, canım tebrikler !!!!! gözünaydın olsun arkadaşım :))
benimde cumartesi transferim oldu ben beklemedeyim darısı başıma inşallah :))
maşaallah topiğimizde gebe sayısı artıyor. ne güzel. bu haberler beni daha çok umutlandırıyor. tedavi ilerledikçe daha çok heyecanlanıyorum. darısı başımıza inş.
Cnm 9.gun 275,37 11.gun 600 küsürdu cnm
accessdenied gözün aydın canım çok sevindim inşALLAH bebişlerinle kat kat mutluluk eklenir hayatınıza :)
canım senin test günün salı mıydı ne gündü ?
yok canım benim tedavim devam ediyor. yumurta toplama işlemi henüz yapılmadı. kontrollere gidiyorum. yumurta takibi ve e2 takibi yapılıyor. bakalım yakında opu için çağırabilirler.
polit senin de pozitifmi sonucun daha alışamadım foruma ne kimin yorumu şaşırıyorum hehe
canım senin test günün salı mıydı ne gündü ?
allah allah ben seni transferin yapıldı da sanki salı ya da çarşamba testin var gibi hatırlıyorum
inşallah o günler de bi an önce gelir, bi an önce de pozitifini alırsın cnm
inşallah cnm darısı tüm isteyenlerin başına :)
kızlar dua edin çarşambaya değerim güzel katlansın nolur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?