- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.309
- 798
Yarın sabah mı gidersin ben öğleden sonra gidebilmiştim ama senin o iki çızgılı testin varya değerin yüksek çıkacak kuşum
ağla canım sinirlerin boşalınca daha rahat hissedersin belki kendini
beni de bu jel hasta ediyo sürekli kaşınıyorum artık sanırım mantara çevirdi
yarın sorucam ben de gerekiyosa iğneye başlıycam ama iğnede gözüm yemiyo her sabah her akşam yani
canım aldığımız hormonlaran hiç birimizin psikoloji iyi değil ben kocamla papaz oldum önce neyse sonra düzeldi allahtan
müge anlı 1000. programını kutladı diye ben ağlamaktan helak oldum düşün yani psikolojiyi duygulanıcak bişey kalmamış gibi
hani toplasan hayatımda 5 kere denk gelip izlememişimdir
yanlış bişey söylemezsin canım hepimiz aynı yolda aynı saçmalıkların içinden geçiyoruz
Cnm benim 7.gun belli olmustu idrarda erken belli oluyor 5.gun embriyosu
iyiyiz canım aynen dedigin gibiyiz seni sormalı senden ne haberler
kan testi yaptırdındınmı canım gecikmiş adetin işte kimyasal degildir belkivalla iyi olmaya çalışıyorum canım galiba kimyasal gebelik geçiriyorum 2 mayısta adet günümdü bugün hala yok valla çıldırcam
yaaa benim niye cıkmadı idrarda icimdeki umut kıpırtıları azalmaya basladı simdi
cuma yumuslar toplandı pztsi oldu transfer 5. gün olmuyo sanırım yani simdi sansım dahamı az 5. gün dahamı yüksek yaa kafam karıstı
kan testi yaptırdındınmı canım gecikmiş adetin işte kimyasal degildir belki
yaaa benim niye cıkmadı idrarda icimdeki umut kıpırtıları azalmaya basladı simdi
cuma yumuslar toplandı pztsi oldu transfer 5. gün olmuyo sanırım yani simdi sansım dahamı az 5. gün dahamı yüksek yaa kafam karıstı
canım umutsuzluga kapılma hemen doktorunla görüşmeden sonuc kesinlesmeden ALLAHTAN umut kesilirmi hiç insallah yükselir canım bir an öncebenim 11. gün 9.80 çıktı merkez ilaçlara devam sakın bırakma 2 gün sonra tekrar et dedi dün yine yaptırdım 11.5((((
meralcim takrar kanda baktırıcan mı ? ne zaman baktırıcaksın kuzum ??
Umudunu niye kaybediyorsun ki cnm hic bir zaman umudunu yitirme accesssscok dogru yazmis bende ayni onun dedigi gibi diyorum zaten benim ikiz birde o yuzden erken belli oldu cnm benim hic bir zaman umutsuzluga kapilmaNasil anlamadim cnm
yani sanırım transfer 5. günü olmadı sansımın dahamı az oldugu hissine kapıldımNasil anlamadim cnm
evet salı günü tekrar baktırıcam dr. öyle istedi ama kötü bir sonuçdedi sanırım düşmesini bekliyorlar amao da olmadı salı gününden önce net bişey söyleyemezmiş ilaçları dün kesti adet günümü 4 gün geçti yaaaa düşün ne uyuziş...
yani sanırım transfer 5. günü olmadı sansımın dahamı az oldugu hissine kapıldım
onun dısında bu sabah test yaptım dayanamadım ama negatif malesef 7. günüydü ama bise cıkmadı
canım umutsuzluga kapılma hemen doktorunla görüşmeden sonuc kesinlesmeden ALLAHTAN umut kesilirmi hiç insallah yükselir canım bir an önce
yani sanırım transfer 5. günü olmadı sansımın dahamı az oldugu hissine kapıldım
onun dısında bu sabah test yaptım dayanamadım ama negatif malesef 7. günüydü ama bise cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?