2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bebeyim sen zaten hamilesin yarın testin ya ben napim haaa ben hissiyatimi bile kaybettim

kızım belli mi olur idrarda yapılan test adı üstünde çiş testi
belli bi yanılma payı olabilir her zaman
ayrıca yarın pozitifi alırsam 2 gün sonra da değer yükseldi mi maratonu başlıyo
anam ne çektik be
sen nie hissiyatını kaybettin kuzum ?

Evet cnm asilama 5 gunu. Bizim dr cebini vermedi saolsun aolsunrtik yrn hastaneyi aricam kismetse sinirlerim cok bozuk ALLAhİM butun hepimiİn yardmcsi olsun

gelsinler evet yeterse yeter sen hangi aşamadasın şimdi ?

bebeyim ben inanıyom herşey güzel olcak herşey ya bilmiyom nieye kaybettim sanah batmalarım vardı gerilmelerim pıtpıtlarım öğleden sonra hiç bişi yok tık beklemekde canımı sıkıyo

Evet cnm asilama 5 gunu. Bizim dr cebini vermedi saolsun aolsunrtik yrn hastaneyi aricam kismetse sinirlerim cok bozuk ALLAhİM butun hepimiİn yardmcsi olsun
cnm bak sana prospektüsü yazdım vajinal kanama normal diyo, aç sen de oku kendi gözünle gör için rahat etsin cnm abartı bi durum olduğunu sanmıyorum tabii ki sinirin bozulur haklısın, yarın doktoruna konuşursun ağzıdan hap ya da iğne verir, sıkma canını bu kadar

gelsinler evet yeterse yeter sen hangi aşamadasın şimdi ?

8 yılı devirmek üzere olan ben yiteeeerrrrrr:84::84::84::84::84::84::84: diyorummmmm bebek istiyorum...
sebepsiz infertilite olduğumuzdan hala kendiliğinden olur ümidiyle ev tipi bebek çalışmalarımıza devam ediyorum baktık yine yok 4.tüpe doğru yol alıcam artık

Son düzenleme:
bebeyim ben inanıyom herşey güzel olcak herşey ya bilmiyom nieye kaybettim sanah batmalarım vardı gerilmelerim pıtpıtlarım öğleden sonra hiç bişi yok tık beklemekde canımı sıkıyo

bebeğim içeriye fil yavrusu koymadılar sayısı belli hücre koydular arada tık tık pıt pıt o kadar işte daha napsın 2. günde annesi
böle günde 1 2 yokluo pıt pıt ya da bi kramp o kadar yani
gerçi bende 9.günden sonra ciddi regl ağrısı başladı hayırlara vesile olsun

al canım
bence sayıdan ziyade nerde yaptırdığın da önemli falan gibi geliyo bana
heryer herkese iyi gelmiyo benim anladığım

bu crinone jelin ağızdan hap gibisi yok mudur ya ? yıldım yemin ediyorum

ay hiç gülcem yokdu sarı kuzummm yha

Cok saolasin cnm onuda takiyorum ama daha cok 1.5yildir
gecmeyen alerjik oksurugum beni alt ust ediyor karnim agrio.
suan oksurdukce dahada cok agladim sinir bosalmasi yasadim ALLAHİM yanlis bisi solemek istemiorum hep oksurugumden
dolayida erteledim tedaviyi yinede gecmedi psikolojim ii degil

al canım
bence sayıdan ziyade nerde yaptırdığın da önemli falan gibi geliyo bana
heryer herkese iyi gelmiyo benim anladığım

evet canım doktor ve merkez çok önemli bir sürü arkadaşım benim merkezimden hamile kaldı bi çoğuda ikiz ama bana iyi gelmedi mesela doktorumu çok seviyorum son iki denemem aynı doktorla oldu değiştirmek istemesemde sanırım bi değişim şart bir sürü sorular acabalar var beni neler bekliyor henüz bilmiyorum öylece duruyo bekliyorum aslında düşünmek üstemediğim bir dönemdeyim sanırım...

doktor 5tanesi istedigimiz gibi gelisti dedi yarin hangi kalitede oldugunu ogrenirsiniz dedi peki yarin transfer gununu soylerler mi daha erkenmi insallah hersey boyle guzel devam ederr..

transfer sırasında bana kaçıncı gün embriyosu ve kalitesini gösteren bir belge verdiler. Orada yazılyordu. 5. Gün embriyosu ve grade 1 diye

12.gün 17.79 çıktı.. olumsuz olmuş birinin okuyunca canım sıkıldı inş benim öle olmaz.
canım yükselir inşallah hayırlısı ile

Arkadaslar banada yardimci olun ltfn bu jel kanama akinti agri yaparmi
canım bana alerji kaşıntı çatlaklar oluştu cok zordu gerçi şimdi kullandığımda ondan beter yağlı igne sabah akşam ama katlanıyoruz bazı şeylere bebeişlerimiz icin

ağla canım sinirlerin boşalınca daha rahat hissedersin belki kendini
beni de bu jel hasta ediyo sürekli kaşınıyorum artık sanırım mantara çevirdi
yarın sorucam ben de gerekiyosa iğneye başlıycam ama iğnede gözüm yemiyo her sabah her akşam yani
canım aldığımız hormonlaran hiç birimizin psikoloji iyi değil ben kocamla papaz oldum önce neyse sonra düzeldi allahtan
müge anlı 1000. programını kutladı diye ben ağlamaktan helak oldum düşün yani psikolojiyi duygulanıcak bişey kalmamış gibi
hani toplasan hayatımda 5 kere denk gelip izlememişimdir
yanlış bişey söylemezsin canım hepimiz aynı yolda aynı saçmalıkların içinden geçiyoruz

ben duş almaya gittim şimdi o kadar rahatladım ki uzanıyorum annem yok bu akşam rahat rahat giriyorum pcv salı öğleden sonra gelecek alışmıştım 3-4 gün bir boşluk var evde şimdi.gerci kayın validem alt katta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…