- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.310
- 798
hangi merkezdeydin cnm ?evet canım doktor ve merkez çok önemli bir sürü arkadaşım benim merkezimden hamile kaldı bi çoğuda ikiz ama bana iyi gelmedi mesela doktorumu çok seviyorum son iki denemem aynı doktorla oldu değiştirmek istemesemde sanırım bi değişim şart bir sürü sorular acabalar var beni neler bekliyor henüz bilmiyorum öylece duruyo bekliyorum aslında düşünmek üstemediğim bir dönemdeyim sanırım...
ben duş almaya gittim şimdi o kadar rahatladım ki uzanıyorum annem yok bu akşam rahat rahat giriyorum pcv salı öğleden sonra gelecek alışmıştım 3-4 gün bir boşluk var evde şimdi.gerci kayın validem alt katta
Kızlar bana 5. Gün embiriyosu transfer edildi. 30 nisan da . Doktorum 10 gün sonra yani 10 mayısta test yaptır dedi çok mu erken. 12 günü bekleyeyim mi. 5. Gn embriyoları 12 gün beklemiyor mu
canım doktor ne zaman dediyse o zaman yaptır bence vardır bildigi hem daha iyi iki gün daha beklemezsinKızlar bana 5. Gün embiriyosu transfer edildi. 30 nisan da . Doktorum 10 gün sonra yani 10 mayısta test yaptır dedi çok mu erken. 12 günü bekleyeyim mi. 5. Gn embriyoları 12 gün beklemiyor mu
bende cumartesiyi beklemek zorundayım yaa gecermi hafta içi baska bi yerde kan testi yaptırsammı acaba hiç olmassa hazırlıklı giderim cumartesi günü merkeze
bende cumartesiyi beklemek zorundayım yaa gecermi hafta içi baska bi yerde kan testi yaptırsammı acaba hiç olmassa hazırlıklı giderim cumartesi günü merkeze
saatler olsun cnm :) benim de annem gitti düşünüyorum gidip kalsam mı onda bi kaç gün diye. eşim olmayacak bi kaç gün burda.
anneme gidip şımarttırsam mı kendimi diyorum
canım 7 gün oldu gecen pazartesi oldu transferdaha 5.günün mü kaçıncı günün canım ?
ah ah cabucak gecsin artık su zaman en kötüsü beklemek insanı yoruyo canım yaa olsun yeterki olsunanam sizin yaklaşmıs ben 14 mayıs salı anam ben nasıl beklicem aboooooo
Kızlar ben bıraz çıkıyorum gelirim birazdan
stresli, duygusal, gazlı ve meraklı tatlişler naparsınız...
iyiyiz canım aynen dedigin gibiyiz seni sormalı senden ne haberlerstresli, duygusal, gazlı ve meraklı tatlişler naparsınız...
Kızlar bana 5. Gün embiriyosu transfer edildi. 30 nisan da . Doktorum 10 gün sonra yani 10 mayısta test yaptır dedi çok mu erken. 12 günü bekleyeyim mi. 5. Gn embriyoları 12 gün beklemiyor mu
Yarın sabah mı gidersin ben öğleden sonra gidebilmiştim ama senin o iki çızgılı testin varya değerin yüksek çıkacak kuşumvalla ben bekliyorum, neyi bekliorum onu bilemiyorum ama
öyle ekrana bakıyorum ekran bana bakıyo akşam 8 e kadar uyudum uykum da gelmez artık bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?