• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kesilmez tabi hiç isyan etmedim zaten dua ettim hep ama benim 5. gün transferiydi ve iki taneydi yani canım çooook daha yükksek olması gerekliydi inan insan düşünüyor Allahım bebeklerim gittilerse eğer neden regl olmadım hala aklıma kırk türlü şey geliyorr korkuyorum o kadar hormon ilaç....
aynen canım ne olursa olsun hayırlısını dile RABİMDEN ben hep öyle dua ediyorum olmassa vakti saati dolmamıştır diycem kendi adıma tabi icimde fırtınalar kopacak o ayrı neyse
insallah bu kadar ilac zarar vermez bizlere ALLAHIM diyorum kendiliginden hamile kalan ne kullandıki hiç bisey biz neden bu kadar ilac manyagı olduk

kızlar ben cuma transfer oldumya ogün dok bana pazartesi banyo yapabilirsin dedimiş sizde yarın banyo yapsamı yaww

valla ben 5 gün sonra yıkanmıştım kokuşmuştum ama forumda sordum bende senin gibi boşuna beklemişim o kadar duş al bence ıllıııık....

aynen canım ne olursa olsun hayırlısını dile RABİMDEN ben hep öyle dua ediyorum olmassa vakti saati dolmamıştır diycem kendi adıma tabi icimde fırtınalar kopacak o ayrı neyse
insallah bu kadar ilac zarar vermez bizlere ALLAHIM diyorum kendiliginden hamile kalan ne kullandıki hiç bisey biz neden bu kadar ilac manyagı olduk
test günün ne zaman fıstık ??

kesilmez tabi hiç isyan etmedim zaten dua ettim hep ama benim 5. gün transferiydi ve iki taneydi yani canım çooook daha yükksek olması gerekliydi inan insan düşünüyor Allahım bebeklerim gittilerse eğer neden regl olmadım hala aklıma kırk türlü şey geliyorr korkuyorum o kadar hormon ilaç....

canım ilaçlardan regl döngün bi kaç gün sapıtmış olabilir

meral kuşum daha önce sorduysam özür dilerim ama sen nerde yaptırmıştın florence nightingale mi demiştin ?
uydurdum mu ben :26:

karam yıkan canım bişey olmaz ama haldır haşır sıcak su açma ılık duş yap

muhtemel günü söylerler canım, yani bizde erkek kaynaklı sorun olduğu için 5. güne kadar beklemişlerdi
çünkü embriyoyu yaşatan ilk 3 gün dişi yumurtaymış. 3. günden sonra devreye sperm giriyomuş
bana embriyolog öyle demişti cnm kadın kaynaklı sorunlarda genelde beklemek allahın emri değil diye düşünüyolar sanırım
ama erkek sorunuysa gelişimi dışarda görmek istiyoruz demişti bana adam

canım çok güzel bilgi vermişssin tşkr ederim bilgin için. benimde eşimde problem hareketsızlk ve sperm saysı azlıgı bundan dolay ıyaptırıyorm ınşallah güzel sonuçlar alırız...

canım çok güzel bilgi vermişssin tşkr ederim bilgin için. benimde eşimde problem hareketsızlk ve sperm saysı azlıgı bundan dolay ıyaptırıyorm ınşallah güzel sonuçlar alırız...
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

canım çok şükür şu ana kadar hiç bir belirti yok bu gün 5. günü bitirdim . bakalım rabbim diğer günleride hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin .valla bilmiyorum arkadaşım kalçalarım şimdiden delik deşik dayanabildiğim kadar dayanacağım her şey bebişler için rabbim kıymet bilen evlatlardan nasip etsin

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah... aycen benide eklersen listeye sevinirim canm

günaydın arkadaşlar... umarım hep beraber güzel bir güne başlamış bulunuyoruz. tedaviye başlayınca yumurta toplama işlemi ortalama ne zamana denk geliyor? 2. denemem ama öncekini hatırlayamadım.

Back