aycencim neden böyle karısık görünüyo
canım bende anlamadım ne oldu bir problem var yarın bakıcam nasipse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycencim neden böyle karısık görünüyo
aynen canım ne olursa olsun hayırlısını dile RABİMDEN ben hep öyle dua ediyorum olmassa vakti saati dolmamıştır diycem kendi adıma tabi icimde fırtınalar kopacak o ayrı neysekesilmez tabi hiç isyan etmedim zaten dua ettim hep ama benim 5. gün transferiydi ve iki taneydi yani canım çooook daha yükksek olması gerekliydi inan insan düşünüyor Allahım bebeklerim gittilerse eğer neden regl olmadım hala aklıma kırk türlü şey geliyorr korkuyorum o kadar hormon ilaç....
kızlar ben cuma transfer oldumya ogün dok bana pazartesi banyo yapabilirsin dedimiş sizde yarın banyo yapsamı yaww
test günün ne zaman fıstık ??aynen canım ne olursa olsun hayırlısını dile RABİMDEN ben hep öyle dua ediyorum olmassa vakti saati dolmamıştır diycem kendi adıma tabi icimde fırtınalar kopacak o ayrı neyse
insallah bu kadar ilac zarar vermez bizlere ALLAHIM diyorum kendiliginden hamile kalan ne kullandıki hiç bisey biz neden bu kadar ilac manyagı olduk
kızlar ben cuma transfer oldumya ogün dok bana pazartesi banyo yapabilirsin dedimiş sizde yarın banyo yapsamı yaww
canım banada transferden 1 gün sonra duş al dedi ama ben 2 günü aldım ılık bir duş alabilirsin ama 5 dk geçmesin canım
kesilmez tabi hiç isyan etmedim zaten dua ettim hep ama benim 5. gün transferiydi ve iki taneydi yani canım çooook daha yükksek olması gerekliydi inan insan düşünüyor Allahım bebeklerim gittilerse eğer neden regl olmadım hala aklıma kırk türlü şey geliyorr korkuyorum o kadar hormon ilaç....
canım ben dün kan testi yaptırdım hamileyim ama değerim biraz düşük çarşamba tekrarlıcaz testi inş yükselir bebeğim hep benimle olur.
valla ben bekliyorum, neyi bekliorum onu bilemiyorum ama
öyle ekrana bakıyorum ekran bana bakıyo akşam 8 e kadar uyudum uykum da gelmez artık bu gece![]()
muhtemel günü söylerler canım, yani bizde erkek kaynaklı sorun olduğu için 5. güne kadar beklemişlerdi
çünkü embriyoyu yaşatan ilk 3 gün dişi yumurtaymış. 3. günden sonra devreye sperm giriyomuş
bana embriyolog öyle demişti cnm kadın kaynaklı sorunlarda genelde beklemek allahın emri değil diye düşünüyolar sanırım
ama erkek sorunuysa gelişimi dışarda görmek istiyoruz demişti bana adam
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımcanım çok güzel bilgi vermişssin tşkr ederim bilgin için. benimde eşimde problem hareketsızlk ve sperm saysı azlıgı bundan dolay ıyaptırıyorm ınşallah güzel sonuçlar alırız...
canım çok şükür şu ana kadar hiç bir belirti yok bu gün 5. günü bitirdim . bakalım rabbim diğer günleride hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin .valla bilmiyorum arkadaşım kalçalarım şimdiden delik deşik dayanabildiğim kadar dayanacağım her şey bebişler için rabbim kıymet bilen evlatlardan nasip etsin
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
yani sperm azlıgı hareketsizlikmiydi sorun
morfoloji cnm bizde sorun
yani spermin dna sında sorun var