• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ağla canım sinirlerin boşalınca daha rahat hissedersin belki kendini
beni de bu jel hasta ediyo sürekli kaşınıyorum artık sanırım mantara çevirdi
yarın sorucam ben de gerekiyosa iğneye başlıycam ama iğnede gözüm yemiyo her sabah her akşam yani :53:
canım aldığımız hormonlaran hiç birimizin psikoloji iyi değil ben kocamla papaz oldum önce neyse sonra düzeldi allahtan
müge anlı 1000. programını kutladı diye ben ağlamaktan helak oldum düşün yani psikolojiyi duygulanıcak bişey kalmamış gibi
hani toplasan hayatımda 5 kere denk gelip izlememişimdir
yanlış bişey söylemezsin canım hepimiz aynı yolda aynı saçmalıkların içinden geçiyoruz

Mantar da fena benim de arada olur trovogen ii gelmistir bide sirkeli su ile yikanmak ama suan durumun farkli ignede zor karnimdaki morluklar halen duruyor zaten ksramsarim dedingin gb bide jhormonlar.aman evliligimiz sakata girmesin hep anlayisli olsunlar insallah

Cnm benim 7.gun belli olmustu idrarda erken belli oluyor 5.gun embriyosu

yaaa benim niye cıkmadı idrarda icimdeki umut kıpırtıları azalmaya basladı simdi
cuma yumuslar toplandı pztsi oldu transfer 5. gün olmuyo sanırım yani simdi sansım dahamı az 5. gün dahamı yüksek yaa kafam karıstı

valla iyi olmaya çalışıyorum canım galiba kimyasal gebelik geçiriyorum 2 mayısta adet günümdü bugün hala yok valla çıldırcam
kan testi yaptırdındınmı canım gecikmiş adetin işte kimyasal degildir belki

yaaa benim niye cıkmadı idrarda icimdeki umut kıpırtıları azalmaya basladı simdi
cuma yumuslar toplandı pztsi oldu transfer 5. gün olmuyo sanırım yani simdi sansım dahamı az 5. gün dahamı yüksek yaa kafam karıstı

5.gün olması olmaması önemli değil cnm, ama 5. gün transferleri testte daha erken belli oluyo
sorun yok yani karıştırıp kafanı canını sıkma

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)

srp16,
ogretmenim_,
taciturnful,
meral78,
lale99,
karamm,
accessdenied,
polit,
zuzummmmm,
SKGK

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Son düzenleme:

Nasil anlamadim cnm

benim 11. gün 9.80 çıktı merkez ilaçlara devam sakın bırakma 2 gün sonra tekrar et dedi dün yine yaptırdım 11.5:(((((
canım umutsuzluga kapılma hemen doktorunla görüşmeden sonuc kesinlesmeden ALLAHTAN umut kesilirmi hiç insallah yükselir canım bir an önce

meralcim takrar kanda baktırıcan mı ? ne zaman baktırıcaksın kuzum ??

evet salı günü tekrar baktırıcam dr. öyle istedi ama kötü bir sonuçdedi sanırım düşmesini bekliyorlar amao da olmadı salı gününden önce net bişey söyleyemezmiş ilaçları dün kesti adet günümü 4 gün geçti yaaaa düşün ne uyuziş...

;
Nasil anlamadim cnm
Umudunu niye kaybediyorsun ki cnm hic bir zaman umudunu yitirme accesssscok dogru yazmis bende ayni onun dedigi gibi diyorum zaten benim ikiz birde o yuzden erken belli oldu cnm benim hic bir zaman umutsuzluga kapilma

Nasil anlamadim cnm
yani sanırım transfer 5. günü olmadı sansımın dahamı az oldugu hissine kapıldım
onun dısında bu sabah test yaptım dayanamadım ama negatif malesef 7. günüydü ama bise cıkmadı

evet salı günü tekrar baktırıcam dr. öyle istedi ama kötü bir sonuçdedi sanırım düşmesini bekliyorlar amao da olmadı salı gününden önce net bişey söyleyemezmiş ilaçları dün kesti adet günümü 4 gün geçti yaaaa düşün ne uyuziş...

uyuz gerçekten cnm :( bi an önce hallosun da bu iş madem sen de önüne bak kuzum, rahim temizlensin dinlensin falan
yeniden hazır olmak da önemli

onun dısında bu sabah test yaptım dayanamadım ama negatif malesef 7. günüydü ama bise cıkmadı

canım 5. gün tarnsferi olan embriyonun 10. günü
3.gün transferinin 12. gününe denk geliyo
arada bi fark yok, o yüzden testte önce çıkıyo bilmiyorum anlatabildim mi

canım umutsuzluga kapılma hemen doktorunla görüşmeden sonuc kesinlesmeden ALLAHTAN umut kesilirmi hiç insallah yükselir canım bir an önce

kesilmez tabi hiç isyan etmedim zaten dua ettim hep ama benim 5. gün transferiydi ve iki taneydi yani canım çooook daha yükksek olması gerekliydi inan insan düşünüyor Allahım bebeklerim gittilerse eğer neden regl olmadım hala aklıma kırk türlü şey geliyorr korkuyorum o kadar hormon ilaç....

ben cıkıyorum arkadaslar hepinize iyi aksamlar iyi sohbetler
görüsürüz byy :16::16::16:

kızlar ben cuma transfer oldumya ogün dok bana pazartesi banyo yapabilirsin dedimiş sizde yarın banyo yapsamı yaww

canım 7. günde hiç bişey çıkmaz eğer ikiz falan değilse tabii
en azından bi 10 12 gün beklemen lazım idrarda çıkması için

Back