Insallah kuzumm valla vicdan yapmiorum sadece korku endise vardi islemden ciktim uyuyamadim bile meraktan insallah bizim evlerimizede gunesler dogacak cok yakinda rabbimin izniyleee :)))))hiiiiii kuzum yazık adama, valla adama vicdan yaptırıyosun böyle ağlayıp üzülüp kafaya takıp
yeter bırak unut bi süre başka bi uğraş bul puzzle yapsana sende benim gibi özellikle transferden sonra valla bak acaip kafan dağılıcak
yarın test günüm cnm evet inşallah güzel bi değerle pozitifi görürüm
canım dualarımdasın sen de bana et
geçicek bu zamanlar bak gör. hayat hep inişli bişey değil arada biz de çıkıcaz düzlüğe![]()
Sendende hayirlu haberler akicaz taze anne Insallah 5tanesi cok iyi gelisirde kardeslerinide dondururuzzcanım kusara bakma ben 2 gündür giremiyorum pcv o yüzden geçmiş zamanları pek okuyamadım ama çok güzel embriyo sayın canım inşallah içlerinden bir tanesi sana güzel şekilde tutunurlar.önemli olan cok yumurta değil zaten kaliteli yumurta olması

9 yumiden 7 si işleme girmiş 5 i döllenmiş gayet güzel bence
yarında devam ettiklerinin haberini alırız inşallah
ben hep döllendilerse gerisinden korkmayın derim bence bundan sonrasıda güzel devam edecek...
Insallah canim azindan bal damlio hepsi dollenir insallah annesi icinn :))))) hepimiz anne oluruz insallahhh