• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

hiiiiii kuzum yazık adama, valla adama vicdan yaptırıyosun böyle ağlayıp üzülüp kafaya takıp
yeter bırak unut bi süre başka bi uğraş bul puzzle yapsana sende benim gibi özellikle transferden sonra valla bak acaip kafan dağılıcak
yarın test günüm cnm evet inşallah güzel bi değerle pozitifi görürüm :49:
canım dualarımdasın sen de bana et
geçicek bu zamanlar bak gör. hayat hep inişli bişey değil arada biz de çıkıcaz düzlüğe :34:
Insallah kuzumm valla vicdan yapmiorum sadece korku endise vardi islemden ciktim uyuyamadim bile meraktan insallah bizim evlerimizede gunesler dogacak cok yakinda rabbimin izniyleee :)))))
canım kusara bakma ben 2 gündür giremiyorum pcv o yüzden geçmiş zamanları pek okuyamadım ama çok güzel embriyo sayın canım inşallah içlerinden bir tanesi sana güzel şekilde tutunurlar.önemli olan cok yumurta değil zaten kaliteli yumurta olması
Sendende hayirlu haberler akicaz taze anne Insallah 5tanesi cok iyi gelisirde kardeslerinide dondururuzz :())
9 yumiden 7 si işleme girmiş 5 i döllenmiş gayet güzel bence :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yarında devam ettiklerinin haberini alırız inşallah:16:
ben hep döllendilerse gerisinden korkmayın derim bence bundan sonrasıda güzel devam edecek...

Insallah canim azindan bal damlio hepsi dollenir insallah annesi icinn :))))) hepimiz anne oluruz insallahhh

Arkadaslar banada yardimci olun ltfn bu jel kanama akinti agri yaparmi

cnm ne kadar kanama mesela ? şakır şakır kanama yaptığını sanmıyorum
ama akıntı ve kanama yaptığını biliyorum

SKGK canımın içi tatlım bidenem bebeğim çok güzel yumurta sayın var tatlım korkma hepsi güzel güzel gelişip bebek olcaklar sana bak benim biliyosun üç yumişim oldu üçüde sağlıklı bi şekilde dölendi gelişti biri hopp göbişimde ikiside donduruldu sitres yapma cnm sen salı transferin olur bence cnm ayy inşlah benim bebişimde benimledir

SKGK canımın içi tatlım bidenem bebeğim çok güzel yumurta sayın var tatlım korkma hepsi güzel güzel gelişip bebek olcaklar sana bak benim biliyosun üç yumişim oldu üçüde sağlıklı bi şekilde dölendi gelişti biri hopp göbişimde ikiside donduruldu sitres yapma cnm sen salı transferin olur bence cnm ayy inşlah benim bebişimde benimledir

Cokk tesekkur ederimm canimm insallah hepisi gelisirde rabbimin izniyle transferim olur bebegin seninle annesiii olumsuzluk olmaz insallah bundan sonra hayatimizda iyiki varsinizzzz :))))

Değeri düşük çıkan canım arkadaşlarım lütfen umutsuz olmayın 2 yıldır tüp bebek içinde kk da neler yaşadım gördüm ne değerlerle bebeklerini kucağına alanlar oldu en son test gününde değeri 13 olan bir arkadaşımız bebeğini kucağına aldı ve yine son gebelerimizden bir arkadaşımızda buna benzer bir değerle gebeliğine sorunsuz devam ediyor sadece 2 örnek verdim o kadar çokki...

SAOL ornekler moral oluyor ama insanin elinde degil iste! Benim degerim hem dusuk basladi hemde 3 e katlanarak artiyor! 11. Gun 27.35 13. Gun 89 cikti 15. Gun 290

az önce bir mesaj yayınladım evet değerin düşük canım ama bu gebeliğin devam etmeyecek demek değil...
bebeğin seninle ve iyi düşünmeye çalış olumsuz örnekler olabilir ama bir sürüde olumlu örnek biliyorum ben olumsuzlar yerine olumluları düşünelim biz..
bir dahaki testin ne zaman:16:

olumlu düşünmeye çalışıyorum bazende olumsuz karışık duygular işte.çarşamba tekrarlıcaz testi inş yükselmiştir.

Kirmizi baya ama cok degil sabahtan beri akintim durmadi arada kanli oluyor:(

7 üye var
karamm,
accessdenied,
ozlemo248,
lale99,
sedefekrem,
tugba1411,
SKGK
0 ziyaretci kimsede ses yok napıyonuz kızlar

Kirmizi baya ama cok degil sabahtan beri akintim durmadi arada kanli oluyor:(

insel arzunun azalması, dismenore, disparoni, sık idrara çıkma, lökore, noktüri, vajinal kaşıntı/ iritasyon, vajinal kanama ve lekelenme, vajinal sekresyonda artma.
cnm bak bu prospektüsünde de yazıyo yan etkiler arasında
belli bi miktara kadar kanama normal
ama sen gene de doktorunu ara yarın sabah ilk iş

Insallah kuzumm valla vicdan yapmiorum sadece korku endise vardi islemden ciktim uyuyamadim bile meraktan insallah bizim evlerimizede gunesler dogacak cok yakinda rabbimin izniyleee :)))))

Sendende hayirlu haberler akicaz taze anne Insallah 5tanesi cok iyi gelisirde kardeslerinide dondururuzz :())

Insallah canim azindan bal damlio hepsi dollenir insallah annesi icinn :))))) hepimiz anne oluruz insallahhh

döllenmişler annesi sıra göbüşe konmalarına geldi o da olcak Allahın izniyle...

yapabilir canım ama regl kanaması gibi değil akıntıyla karşık az bişi olması doğal..

SAOL ornekler moral oluyor ama insanin elinde degil iste! Benim degerim hem dusuk basladi hemde 3 e katlanarak artiyor! 11. Gun 27.35 13. Gun 89 cikti 15. Gun 290

e daha ne olsun maşallahhhh çok güzel artışların...
değerin 1500 leri bulunca keseyi görürsün canım...

olumlu düşünmeye çalışıyorum bazende olumsuz karışık duygular işte.çarşamba tekrarlıcaz testi inş yükselmiştir.

bu süreç kolay değil canım hepimiz neler neler yaşıyoruz olumsuz düşünmeye hazırız hamilesin aslında onun bile farkında olup tadını çıkaramıyorsun ya değerim normal bir şekilde yükselmezse diye..bunu bizzat ben yaşadım o dönemde iyi düşünmek zor evet benim değerim 8 ile başladı devam etmedi ama benim değerim ciddi düşük 10 un üzerindeki değerler umut verici ben arkadaşlarımızdan gördüklerime göre yazıyorum sana...

hoş geldinnnnnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46:

hoşbulduk canımcım:38:
kızların bi kısmının değeri düşük diye ona içleniyolar bi kısmının test günüymüş sabah herkeste bi gerilimli bekleyiş hakim ses vercek halleri kalmamış:27::27::27:
herşey güzel olacak şarkısını hediye ediyorum hepimiz anne olacaz o bebekler bu göbüşlere gelecek arkadaşşşşşşş:46::46::46::46::46::46:

hoşbulduk canımcım:38:
kızların bi kısmının değeri düşük diye ona içleniyolar bi kısmının test günüymüş sabah herkeste bi gerilimli bekleyiş hakim ses vercek halleri kalmamış:27::27::27:
herşey güzel olacak şarkısını hediye ediyorum hepimiz anne olacaz o bebekler bu göbüşlere gelecek arkadaşşşşşşş:46::46::46::46::46::46:

evet gelecek canım bende sabah gerilmelerim vardı öğlenden sonra hiç bişiyin hisetmiyom korku verdim pufffff

Back