• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

az önce belrsizliğe son vermek için idrar testi yaptım negatifimi de gördüm umarım bu son negatifim olur, sonuç bekleyen herkese bol şans ben toparlandıktan sonra bir dahakne gürgan klinike gitmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz, ayrıca oraya giden arkadaşlar vardı sormak istiyorum orada kromozom tahlili vs var değil mi çünkü 3. tüpe başlarken bunları yaptırmam lazım herhalde

rüzgarcım kanda görmeden idrar testiyle hareket etme lütfen
kanda gör ondan sonra bırak ilaçlarını, klinik araştırmaya başla tabii ama önce testini yap mutlaka

merabalar kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız gecmişi cok okuyamadım hamiş arkadaslar varmıs tebrik ederim cok sevindim adınıza accessdenied arkadasım cok sevindim
gecen pztesi transferim oldu binbir zorlukla ohsss oldu vicudumda su toplandi doktor yinede transferimi taptı 2 embriyo 2 3 gün sonra sislik azaldı htta bitti gibi sürekli merkezi arayıp bilgi veriyorum durumumla ilgili evde yatıyorum sürekli protein alıyorum ama hic umudum yok
kısmete bıraktım ne olcak bilmiyorum umutsuzum acıkcası cünkü hiç belirtim yok ara ara hafif kasık ağrısı dısında onumuzdeki cumartesi kan testi için cagırıldık hiç gidesim yok sanki rezil olcam gibi geliyo negatifi alınca aglayarak kendimi rezil etmekten korkuyorum yaaa
bu sabah dayanamadım test yaptım negatif en erken ne zaman cıkıyo idrarda sizin bi bilginiz varmı
cnm gözün aydın olmuş transferin, geçmiş olsun ama çabuk atlatmışın
inşallah kuruntuların yersiz çıkar alırsın güzel haberler bi an önce

KIZLAR BELİRTİ ARAMAYIN çünkü belirtilerin çoğunu crinone jel yapıyo.
kasık dışında ki tüm ağrılar jelden kaynaklı. adet tarihimiz geçmeden belirti olmazmış zaten

ben demin idrarımı yaparken tuvalet kağıdına nokta nokta kan geldi toplu iğne başı kadar ama bi sürü
ve korkunç kaşınıyo silerken bence tahriş yaptı bana zaten bünyem alerjik
dr.umu aradım şimdi bana bi krem bişey söylesinler valla yoksa giderek kötüleşiyo bu jelin bende ki etkisi
geri arıycaklarmış bakalım ne dicek

canım bendede aynı sorun oldu artık dayanacak halim kalmadı dr.aradım bu sefer iğneye başlattı sabah akşam progestran yaglı iğne kullanıyorum valla kalçalarımın üstüne oturamıyorum yandımmmmmm annnnammmmmm :1:
kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem dedim
allahıma çok şükür gördüm 2. çizgiyi hem de çok net :64::62: gerçi daha 9. gün belli olmaz pztesi kanda baktırıcam
ama pek bi mutlu oldum eşimle sarıldık falan inşallah doğrudur bu test sonucu birazdan yükliycem fotosunu
ayrıca hamileysem o fotoyu çerçeveletip duvara asıcam :27::27:

canımmmm tebrikler rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlarrr bgn yaptirdim kan tahlilini,maalesef negatif cikti,cok uzuldum galiba kendimi baya akistirmisim olumlu sonuc almaya :'( ters giden birsey yoktu ama nasip tabi ,bugun 12. gunumdu,ksn tahlilini yaptirdim, 1saat sonra regly oldum zate :( pazartesi doktoruma gidecez bakakim ne diyecek

canım vardır bundada bir hayır belki daha vakti gelmemiştir.inşallah bir dahakine rabbim kucağını doldursun
kızım o şiş ve de gaz gitmiyo :26: yani benden gitmedi en azından
arada kaçırıyorum ses de çıkıyo :26: kocam parmak işareti 8 yaptı bugün
meğer sayıyomuş çaktırmadan hiç ses çıkarmıyodu halbüsü sinsi :53:

valla bende aynı problem var:1::1::1::1::1:
az önce belrsizliğe son vermek için idrar testi yaptım negatifimi de gördüm umarım bu son negatifim olur, sonuç bekleyen herkese bol şans ben toparlandıktan sonra bir dahakne gürgan klinike gitmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz, ayrıca oraya giden arkadaşlar vardı sormak istiyorum orada kromozom tahlili vs var değil mi çünkü 3. tüpe başlarken bunları yaptırmam lazım herhalde

canım ne kadar üzüldüm desemde boş rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile kucağına hayırlı bebişler versin rabbim

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun canım bebeişlerin seninle olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin aramızda 1 gün var hadi ard arda güzel haberler gelsinnnnnnn

kızlar 2-3 gündür pcv giremiyorum kayınvalidemle annem izin vermiyorlar birde iğneden kalçalarımın üzerine oturamıyorum oda yetmezmiş gibi akşam üzeri sıtma tutuyo beni anlamıyorum neden oluyo böyle olan varmı aranızda?

canım bendede aynı sorun oldu artık dayanacak halim kalmadı dr.aradım bu sefer iğneye başlattı sanah akşam progestran yagşı iğne kullanıyorum valla kalçalarımın üstüne oturamıyorum yandımmmmmm annnnammmmmm :1:

canımmmm tebrikler rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım vardır bundada bir hayır belki daha vakti gelmemiştir.inşallah bir dahakine rabbim kucağını doldursun

valla bende aynı problem var:1::1::1::1::1:

aycencim nası dayanıcan sabah akşam iğneye ya zor olmayack mı ? allah yüzümüze güler de pozitiflerimizi alırsak progesteron 3 ay devam ediyomuş bi çok doktor
3 nası iğne olucan sabah akşam :53: güzel dileklerin için teşekkür ederim bu arada yarın da kan da görürsem değmeyin keyfime olucak :1:
sen nasısın aycencim nası gidiyo bebişle hayat ?

karam sen nassın guzum ?

kızlar şileye gitmek istedi eşim arabada hoplaya zıplaya gittik döndük yollar kötüydü aklıma kötü kötü şeyler geldi bişey olmaz di mi o kadardan :26:

kızlar 2-3 gündür pcv giremiyorum kayınvalidemle annem izin vermiyorlar birde iğneden kalçalarımın üzerine oturamıyorum oda yetmezmiş gibi akşam üzeri sıtma tutuyo beni anlamıyorum neden oluyo böyle olan varmı aranızda?

var canım ben :27: transferden 2 3 gün sonra başladı bende de
bazı yerler gebelik belirtisi diye yazmış
yorganın atında titrediğimi biliyorum

canım hayırlı olsun canım bebeişlerin seninle olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin aramızda 1 gün var hadi ard arda güzel haberler gelsinnnnnnn

evet bebeğim 14 mayıs tes günüm inşlah birlikde güzel haberler vercezz

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba! ben bugun tekrar tahlıl yaptırdım. degerım 289 olmus! korku umut karısık beklıyorum bakalım

çok sevindim canım ya inş benimde yükselir.

amin canım inşaallah! ben hcg degeri düşük çıkanlar diye konu actım. oraya bıkac kısı yazmıs. düşük cıkmıs ama devam etmıs. bakalım beklıyorum bı umut belkı dusuk cıkıp sonra yukselenler vardır yazarlarda umut olur dıye. benım 11. gun 27 13. gun 89 15.gun 289 oldu

amin canım inşaallah! ben hcg degeri düşük çıkanlar diye konu actım. oraya bıkac kısı yazmıs. düşük cıkmıs ama devam etmıs. bakalım beklıyorum bı umut belkı dusuk cıkıp sonra yukselenler vardır yazarlarda umut olur dıye. benım 11. gun 27 13. gun 89 15.gun 289 oldu

canım gayet güzel ilerlemiş değerlerin
bundan sonra çok korkmazdım ben senin yerinde olsam

aycencim nası dayanıcan sabah akşam iğneye ya zor olmayack mı ? allah yüzümüze güler de pozitiflerimizi alırsak progesteron 3 ay devam ediyomuş bi çok doktor
3 nası iğne olucan sabah akşam :53: güzel dileklerin için teşekkür ederim bu arada yarın da kan da görürsem değmeyin keyfime olucak :1:
sen nasısın aycencim nası gidiyo bebişle hayat ?

karam sen nassın guzum ?

kızlar şileye gitmek istedi eşim arabada hoplaya zıplaya gittik döndük yollar kötüydü aklıma kötü kötü şeyler geldi bişey olmaz di mi o kadardan :26:

canım çok şükür şu ana kadar hiç bir belirti yok bu gün 5. günü bitirdim . bakalım rabbim diğer günleride hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin .valla bilmiyorum arkadaşım kalçalarım şimdiden delik deşik dayanabildiğim kadar dayanacağım her şey bebişler için rabbim kıymet bilen evlatlardan nasip etsin

var canım ben :27: transferden 2 3 gün sonra başladı bende de
bazı yerler gebelik belirtisi diye yazmış
yorganın atında titrediğimi biliyorum
ayyyyy hiç diğerlerinde böyle olmamıştım ben bu havada hırkayla oturuyorum

evet bebeğim 14 mayıs tes günüm inşlah birlikde güzel haberler vercezz
aaayyyyyy canımmmm inşallah halaylar çekelim burdan

arkadaslar merhaba! ben bugun tekrar tahlıl yaptırdım. degerım 289 olmus! korku umut karısık beklıyorum bakalım

ohhhh maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: değmesin

canım gayet güzel ilerlemiş değerlerin
bundan sonra çok korkmazdım ben senin yerinde olsam

ya bilemedım kı ne yapacagımı! dusuk ve dıs gebelık gecırdım ya korkuyorum. bırde artıyor ama 3 kat artıyor. anormak bı artıs, mol gebelıkten falan bahsedıyorlar ama hayırlısı artık hakkımızda

konuya baktı ama hiç böle olan yok galiba sadece birinin olumsuz olmuş inş benimde öle olmaz değerim artar seninde güzel gelişir bebeğini kucağına alırsın inş.

ya bilemedım kı ne yapacagımı! dusuk ve dıs gebelık gecırdım ya korkuyorum. bırde artıyor ama 3 kat artıyor. anormak bı artıs, mol gebelıkten falan bahsedıyorlar ama hayırlısı artık hakkımızda

cnm sana klasik tüp bebek mi yapıldı mikro enjeksiyon mu ?

kızlar bugün 5.günüm ama göğüslerim çatlıyacakmış gibi ağrıyor.aşırı hassas ve sürekli uykum var.bulduğum yerde uyuyorum.merak ettiğim çoğu kişi jelden bahsediyo ben öyle birşey kullanmıyorum.progynex kapsülü fitil olarak kullanıyorum. o jel ne işe yarıyomuşkı.

Back