• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

2-3 tllik olanlardan aldım ama hemen çıkmadı 5 dk sonra silik olarak çıktı..bugun 7. Günün pazar 10 oluyor sabah ilk idrarınla yap ama çıkmasa bile üzülme çünkü çıkmaya biliyor en doğru zaman kanda 12. Gün çünkü doktorlar boşuna demiyor bak bizim halimize

marka sorcaktım özel mesaj atiim dedim atamadım
2 3 liralık dediğin hangisi kuzum ?

kızancıklarım canlarım nolur dua edin nolur sayılı saatlerim kaldı benden haber alamazsanız alamışsınız demektir anam ne güzelde saçmalıyom içimde kelebekler pır pır ediyo ellerinizi açmaya devam edin hade hade hadeeeeee puffff

karam transfere girince ayetel kürsi oku ne dua biliosan onu oku
ben gerçi panikle ayetel kürsinin ilk cümlesini 10 15 kere okudum bi türlü gerisini getiremedim
ama dua oku içine bırakırlarken
allah yardım etsin cnm

Oldu cnm adet ağrılarım oldu hala var yani adet olacakken ne oluyorsa aynı oluyor valla çok aradım belirti yok bir fark arada tansiyonum düşüyor oda fazla yiyemiyorum ondan diye düşünüyorum testi gününde yaptır cnm ya erteleme

bende işte adet ağrısıda yok gerçi olsa ben kesin adet olurum benimde iştahım açık walla çok şiştim cumartesi tam test günüm ogün yaptırcam ama öncesinde idrar testi falan yapmıcam olumlu olumsuz etkilenmek istemiyorum heray test yapıp negatifi görmek korkuttu artık beni tekrar yapmaya cesaretim yok ya çıkmazsa diye.

evet çok gıcık bi değer ama canım inan beklemiyorum cumartesiyi falan hani bu negatif zaten belli olduğu için bişey değişmez, kafayıda dağıttım bile bugün sonucu aldım 15 dk. şok etkisi oldu sonra çalışmaya devam ettim işyerindeydim zaten, ama dondurulmuşlarım yok keşkeeeee olsaydı daha çok ümidim olurdu herşeye en baştan başlıcaz YILMADIM..

canım eğer değerin yükselmezse, yeniden denemeden önce sorunu araştırttır mutlaka
ben eğer tutmadıysa kendim için sorun nedir neden rahmimde tutunamıyo mantıklı bi açıklama bana sunulmadan yenisini yaptırmıycam
dönüp dönüp aynı duvara toslamanın alemi yok
sen de sor kuzum iyice araştırsınlar nedir ne değildir

marka sorcaktım özel mesaj atiim dedim atamadım
2 3 liralık dediğin hangisi kuzum ?

Cnm rastgele aldım eczaneden ayrı ayrı hatırlamıyorum attım hepsini istersen hassas olanlar varmış onlardan bulmaya çalış ama genede gününde yaptırmak en mantıklısı

Kızlar sonucum negatif 9,80 üzgünüüm imdaat diye bağırmak istiyorum :(
Meralcim hic uzulme rabbimin kudreti buyuktur bol bol dua et inssllah mucizen mucize bir sekilde gelir.. kalbini ferah tut bu tedaviye baslamamiz bu asamalara gelmemiz bile sans bir mucize..
Kızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık
Ozlemcim oh masallah rabbm sag saglim kucagina alacagin gunleride nasip etsin insallah cumlemizede :))

Acesss boş ver testi gününde yap cnm bak erkenden stres başladı 4 gündür perişanım ama bilki varsa 9. 10. Günde çıkıyor benim o değerle 10. Gün idrarda bile çıktı silik ama kendimi çok uzdum göçtüm resmen
Acesss uslu dur bak bebeklerinde zippir olur senin gbi :)) az kaldi bekle beklemek zor ama sen bekle..
kızancıklarım canlarım nolur dua edin nolur sayılı saatlerim kaldı benden haber alamazsanız alamışsınız demektir anam ne güzelde saçmalıyom içimde kelebekler pır pır ediyo ellerinizi açmaya devam edin hade hade hadeeeeee puffff

Canim cok az kaldi melegini almaya RAbbim bu mubarek persembe gecesi dualarimizi geri cevirmez hepinuz icin hem agliyorum hem dua ediyorum.. bnde abdest aldim catlatma ignemi vurdum hayirlisi cumartedi ve sonrasi icinm

canım eğer değerin yükselmezse, yeniden denemeden önce sorunu araştırttır mutlaka
ben eğer tutmadıysa kendim için sorun nedir neden rahmimde tutunamıyo mantıklı bi açıklama bana sunulmadan yenisini yaptırmıycam
dönüp dönüp aynı duvara toslamanın alemi yok
sen de sor kuzum iyice araştırsınlar nedir ne değildir

evet canım bugün merkezden aradılar dr.telefonda konuştum, bana cumartesi tekrar test sonra konuşacağız dedikleri için birde işyerinde olduğum için kafamdakilerin hiçbirini soramadım ama hele bir cumartesi olsun onların kabusu olucam şekerimmmm:))))

Meralcim hic uzulme rabbimin kudreti buyuktur bol bol dua et inssllah mucizen mucize bir sekilde gelir.. kalbini ferah tut bu tedaviye baslamamiz bu asamalara gelmemiz bile sans bir mucize..

Acesss uslu dur bak bebeklerinde zippir olur senin gbi :)) az kaldi bekle beklemek zor ama sen bekle..

Canim cok az kaldi melegini almaya RAbbim bu mubarek persembe gecesi dualarimizi geri cevirmez hepinuz icin hem agliyorum hem dua ediyorum.. bnde abdest aldim catlatma ignemi vurdum hayirlisi cumartedi ve sonrasi icinm

saol canım seninde hepinizinde kalpleriniz güzel Allah razı olsun iyi dileklerin için senin yüzün gülsün inş....

evet canım bugün merkezden aradılar dr.telefonda konuştum, bana cumartesi tekrar test sonra konuşacağız dedikleri için birde işyerinde olduğum için kafamdakilerin hiçbirini soramadım ama hele bir cumartesi olsun onların kabusu olucam şekerimmmm:))))
ol şekerim deneme tahtası bellemesinler hiç birimizi :47:
sen nerde yaptırmıştın kaçıncı denemendi kuzum ?

bebeklerim zıpır olsun anneleri gibi deli olsunlar :27:
allahım düşünemiyorum benim konsantre boyumda 2 tane kucağıma verdikleri
oynatırım kafayı yemin ediyorum :27:

slm kızlar.günlerdir nete giremiyordum.bu gün eski sayfalara biraz baktım ne çok şey konuşmuşsunuz :)).iyi haber alan arkadaşlar hayırlı olsun,bebişleriniz sağlıkla büyüsün inş.üzücü haberi alan arkadaşlarada rabbim sabır versin inş.benim yarın 9.günüm.jel yazdırmam lazım özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.(aile hekimi yazmadı)gitmişken de test yaptırıcam çıkar demi.öğleden sonra gidicem inş sonucu hemen verirler.aslında hiç yaptırmaya cesaretim yok bu güzel rüyadan uyanmak istemiyorum.inş iyi sonuçlar alırız hepimiz:38::nazar:

iyi geceler kızlar sonucum negatif cok agladım artık yas kalmadı gozumde ama en cok eşimin heyecandan ölecekken kötü haberle hiç çaktırmamaya calışması beni teselli etmesi beni yıktı cunku sorun bende :((( ama o çok kızıyor bu 2 kişilik bir sınav bende problem olsa sen banaa kızarmıydın diyor ama ben düşünmeden edemiyorum .
Allahım bekleyen herkese sabır ve güzel haberler nasip etsin hepinizi seviyorum

bende 10.günde idrar yaptım 2. çizgi silik çıktı 11. gün sabah ilk idrarla yaptım daha iyi çıktı hemşiremi aradım hayırlı olsun dedi tranfer günü ile birlikte 12. gün sonucum 178 çıktı kramplar kasılmalarda hamileliğe işaret bende de aynı şeyler oldu halende oluyo yarın yine kontrolüm var inş. herşey yolundadır allahım herkese bebişini kucağına almayı nesip eder

saol canım seninde hepinizinde kalpleriniz güzel Allah razı olsun iyi dileklerin için senin yüzün gülsün inş....
Cumlemizin yuzu gulsun insallah canim...
bebeklerim zıpır olsun anneleri gibi deli olsunlar :27:
allahım düşünemiyorum benim konsantre boyumda 2 tane kucağıma verdikleri
oynatırım kafayı yemin ediyorum :27:
Hahahaa :)) nesen hic bitmesin accessdenied masallah sanaa
slm kızlar.günlerdir nete giremiyordum.bu gün eski sayfalara biraz baktım ne çok şey konuşmuşsunuz :)).iyi haber alan arkadaşlar hayırlı olsun,bebişleriniz sağlıkla büyüsün inş.üzücü haberi alan arkadaşlarada rabbim sabır versin inş.benim yarın 9.günüm.jel yazdırmam lazım özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.(aile hekimi yazmadı)gitmişken de test yaptırıcam çıkar demi.öğleden sonra gidicem inş sonucu hemen verirler.aslında hiç yaptırmaya cesaretim yok bu güzel rüyadan uyanmak istemiyorum.inş iyi sonuçlar alırız hepimiz:38::nazar:

Canim bi kac gun daha bkle istersrn ama yinede sen bilirsin insallah olumlu haberlerle donersinn...

iyi geceler kızlar sonucum negatif cok agladım artık yas kalmadı gozumde ama en cok eşimin heyecandan ölecekken kötü haberle hiç çaktırmamaya calışması beni teselli etmesi beni yıktı cunku sorun bende :((( ama o çok kızıyor bu 2 kişilik bir sınav bende problem olsa sen banaa kızarmıydın diyor ama ben düşünmeden edemiyorum .

canım ne desem boş biliyorum.ben de test günümü bekliyorum.çok zor aşamalardan geçiyoruz ve hayaller kuruyoruz ama bazen bişeylerin olması için zaman gerekiyor galiba.rabbim sabır versin yardımcın olsun.sorun ben de diye düşünüp kendini yıpratma.biz de ben de sorun yok ama ben de eşim için daha çok istiyorum.inş bu sınavı başarıyla atlatır birbirinize destek olursunuz.bizde seni seviyoruz canım:38:

Canim cok uzuldum yaa ne diyelim demekki hayirli zaman degilmis uzulme insallah rabbim normal yolla nasip eder tez zamnda uzulme aglama diyememki haklisin ama elimizden keske bisey gelse sihirbi deynek olsa da bebeklerimize kavussakk :((
bende 10.günde idrar yaptım 2. çizgi silik çıktı 11. gün sabah ilk idrarla yaptım daha iyi çıktı hemşiremi aradım hayırlı olsun dedi tranfer günü ile birlikte 12. gün sonucum 178 çıktı kramplar kasılmalarda hamileliğe işaret bende de aynı şeyler oldu halende oluyo yarın yine kontrolüm var inş. herşey yolundadır allahım herkese bebişini kucağına almayı nesip eder

Bi taraftan uzuntu yasarken bi taraftan sevinci yasiyoruz hayat cok adaletsiz kizlar yapcak biseyimiz yokk RAbbime siginmaktan baska.. Zuzumm canm tebrik ederim simdidem insallah gebeligin 9ay boyunca sorunsuz devam eder kucaginada alirsin saglicakla cok mutlu oldum senin adinaa..

canım seni anlıyorum inan bende bugün negatif aldım ve en çok da eşime üzüldüm onu ben teselli ettim oda beni ne yapalım canım demekki zamanımız var daha ama bebişlerimiz gelecek inş,senin ilk dememiydi ve senin merkez neresiydi canım...

canım ne desem boş biliyorum.ben de test günümü bekliyorum.çok zor aşamalardan geçiyoruz ve hayaller kuruyoruz ama bazen bişeylerin olması için zaman gerekiyor galiba.rabbim sabır versin yardımcın olsun.sorun ben de diye düşünüp kendini yıpratma.biz de ben de sorun yok ama ben de eşim için daha çok istiyorum.inş bu sınavı başarıyla atlatır birbirinize destek olursunuz.bizde seni seviyoruz canım:38:
Hepimizin yüzü gülsün artık fıstıklar...

tabi yavruşş yaaa konu mankeni diiliz, bakalım ne dicekler, ilk denemeydi benim Brüksel tüp bebek mrk. senin nerde ve kaçıncı canım..

benim ilk tüp şekerciim ama daha önce alman hastanesinde ufak bi aşılama söğüşlemesi yaptı bana doktor
ileri hareket 0 ken aşılama yapıldı heralde doktor beyin gücüyle hareket ettirmeyi umdu spermleri :27:
şimdi bahçecideyim cnm

Cnm rastgele aldım eczaneden ayrı ayrı hatırlamıyorum attım hepsini istersen hassas olanlar varmış onlardan bulmaya çalış ama genede gününde yaptırmak en mantıklısı

canım hassas bi test istiyosan fortel marka al. normal gebeliklerde de ilişkiden 8 gün sonra sonuç verebiliyor. en hassası odur. ben de daha transferimin 4. günündeyim ama şimdiden ayın 11 inden önce test yapsam mı falan diye düşünüyorum :)

Back