- 15 Şubat 2013
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.383
- 798
Kızlar sonucum negatif 9,80 üzgünüüm imdaat diye bağırmak istiyorum
Dr. bi kıpırdanma var cumartesi gün testi tekrarlamanızı istiyorum dedi, 11. gündü bugün ve ben negatif olduğunu görebiliyorum hem canım dr. konuşma şeklindende olumsuzluğu sezdim zaten
özlem yapma aç susuz ben sana demedim mi ferah ferah git gelKızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık
Tugbaaa testi cumartesi yaptırman daha mantıklı en azından ikiye katlanıp katlanmadıgı anlaşılır ben tekrar tekrar sordum 12 den devam edenler var önemli olan katlanması şimdi bol bol et ilaçlarını zamanında rabbim izin verirse dogacaklar yoksa ne yaparsak yapalım boş babada bildir mutlaka
Acesss boş ver testi gününde yap cnm bak erkenden stres başladı 4 gündür perişanım ama bilki varsa 9. 10. Günde çıkıyor benim o değerle 10. Gün idrarda bile çıktı silik ama kendimi çok uzdum göçtüm resmen
canım dr. c.tesi tekrarla dedi ama işte sonuç ortada hayırlısı olsun artık, belirtileri düşünme sende ben günlerdir okuyorum arkadaşlarımla konuşuyorum her hamilelik farklı inan buna inş. bebeğin seninledir yüzün güler senin ve isteyen tüm arkadaşların...
ozlem değerin yükselmiş tosunun büyüyor annesi maşallah:)
inşallah değerin katlanır keseyi görür kalp atışlarını duyar 9 ay sonra hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Kızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık
Tugbaaa testi cumartesi yaptırman daha mantıklı en azından ikiye katlanıp katlanmadıgı anlaşılır ben tekrar tekrar sordum 12 den devam edenler var önemli olan katlanması şimdi bol bol et ilaçlarını zamanında rabbim izin verirse dogacaklar yoksa ne yaparsak yapalım boş babada bildir mutlaka
Acesss boş ver testi gününde yap cnm bak erkenden stres başladı 4 gündür perişanım ama bilki varsa 9. 10. Günde çıkıyor benim o değerle 10. Gün idrarda bile çıktı silik ama kendimi çok uzdum göçtüm resmen
kızlar benim hiçbirbelirtim yok bugün 10.gün ne ağrı ne kahve leke sadece arada batmalar oluyo tutmadımı acaba.. yada tuttumu..of kafam çok karışık..test yapmayada korkuyorum gününden önce yapmıcam
özlem yapma aç susuz ben sana demedim mi ferah ferah git gel
bundan sonra kimseler tutamaz bebişini allahın izniyle :))
stres yapma
9.günde çıkıyosa c.tesi idrarda bakıcam beni de kimse tutamaz
Baharcım belitti arama cnm valla yok birsey bende denilenlerin hep tersi, sürekli idrara falan çıkmıyorum hafif dünden beri biraz ağrı giriyor alttan,önce arada hafif batmalar opunun etkisi belirti arama cnm.. Testi ne zaman yaptırcan?
test günün ne zamandı senin cnm ?
canımsın cok sevındım! inşaallah hersey yolunda devam eder! ben zaten dun yaptırmıstım canım, dun 11. gunumdu sonuc 27 cıktı. bugun yaptırmadım. yarın yaptıracagım
Cnm kanda cıkarda idrarda emin değilim benim 10. Gunumde 2 teste silik çıktı bugun tekrar test aldım içimde kalmasın 2 çizgiyi net görüyüm diye ama hala tam net çıkmadı öncekine göre koyuydu sadece bekle istersen ama dayanamıyorsan yap gitsin çıkmayada bilir bunu düşünerek yap.. Ben senden umutluyum iki tane bomba gibi blassttın var
ay bişey kalmamışcumartesi canım 1 gün daha beklicem.
ay bişey kalmamış
inşallah seke seke gelip hamileyimmmmmm die yazıcan bize
biz de darısı başımıza dicez
ilk 6. günüme kadar ağrım vardı oda opunun etkisi galiba şimdi hiçbişey yok cumartesi test günüm inş bebeğim benimledir sende olmuştu ama dimi ağrı falan
arada bi öyle bi kramp giriyo ki özlem tuttuysa bile ahanda şimdi düştü diyorum
pazar sabah yaparım pztesi de kanda bakılıcak zaten en azından negatifse şoka girmem di mi ?
marka farkediyo mu predictor mü almak lazım hangisinde gördün sen çizgiyi ?
belki ben de görürürm
kuzum çok sınır değil mi bu değer, belki yükselir allahın işi belli mi olur ?
yükselmezse de napalım önümüzde başka günler var çıkmadık candan ümit kesilmez
sana şimdi cumartesi de olmaz canım kafayı dağıtcan c.tesiye kadar başka yapıcak bişey yok
dondurulmuşun var mı ? ( yani inşallah gerek kalmaz ya sorayım dedim gene de )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?