• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

belim ağrıyo belim :/ gideyim azıcık uzanayım
sabahtan beri hiç belirtim yok bugün diye bunalıma girdim
şimdi de belimin ağrısından oturamıyorum
gelirim az soora

benimde belim ağrıyo adet sancısı var acaba yumişleri koymadan gebemi kaldım dermişim hahahahahaahaha

merak ıcındeyım senı beklıyorum! aynı durumdayız senınle o yuzden olsa gerek kendım kadar heyecanla beklıyorum senın sonucunu! benımde yarın tahlılım var

sevincim kursagımda oylece beklıyor! 11. Gun yanı dun degerım 27 cıktı arkadaslar. Doktoruma gıttık cok resnk vermedı, yanı ıyıde demedı kotude demedı, ıgne verdı, ben bıraz sıkıntılı olunca için rahat edecekse cuma gunu tekrar tahlıl yaptır dedı.
2 hafta sonra kalp atışlarına bakacagız dedi. Offfff ne yapsam bılemedım.

inşallah değerin katlanır keseyi görür kalp atışlarını duyar 9 ay sonra hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

kızlar Rabbım nasıp ederse cumartesı sabah 7:00 de opum var Allah rızası ıçin dua edinde bnmde opuden sonra herşey olumlu gıtsın....İnşallah rabbim banada gun saymayı en sonundada olumlu haberlerı almayı nasıp eder.
ayyyyy canım yumuşların cok ve bereketli olsun
kıslar cumartesi sabah opu var lütfen benden de dualarınızı eksik etmeyin.rabbim bebek isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşalah.
canımmm sana rabbim kolaylıklar ihsan etsin cok ve kaliteli yumuşların olsun inşallah
11 Mayıs test günüm.. tablo süper gelişmiş. bekleyen herkes de pozitif sonuç alır umarım
ayyy canım benimde aslında 12 de yaptıracaktım ama pazara denk geldiği için bende 13 ne kaldım .hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallah
cicilerim canlarım dadluklarım nasılsınız nevar neyok ben sabahı iple çekiyorum bebişimi alıp gelcem allah nasip ederse pekbi heycanlıyım yawww

inşallah bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah

belim ağrıyo belim :/ gideyim azıcık uzanayım
sabahtan beri hiç belirtim yok bugün diye bunalıma girdim
şimdi de belimin ağrısından oturamıyorum
gelirim az soora
uzme tatli canini canim herseyin hayirlisi cok guzel olucak herseyy cokk :))

benimde belim ağrıyo adet sancısı var acaba yumişleri koymadan gebemi kaldım dermişim hahahahahaahaha

Puahahha insallahhhh ;)))

Kızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık

Tugbaaa testi cumartesi yaptırman daha mantıklı en azından ikiye katlanıp katlanmadıgı anlaşılır ben tekrar tekrar sordum 12 den devam edenler var önemli olan katlanması şimdi bol bol et ilaçlarını zamanında rabbim izin verirse dogacaklar yoksa ne yaparsak yapalım boş babada bildir mutlaka

Acesss boş ver testi gününde yap cnm bak erkenden stres başladı 4 gündür perişanım ama bilki varsa 9. 10. Günde çıkıyor benim o değerle 10. Gün idrarda bile çıktı silik ama kendimi çok uzdum göçtüm resmen

kızlar benim hiçbirbelirtim yok bugün 10.gün ne ağrı ne kahve leke sadece arada batmalar oluyo tutmadımı acaba.. yada tuttumu..of kafam çok karışık..test yapmayada korkuyorum gününden önce yapmıcam

Kızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık

Tugbaaa testi cumartesi yaptırman daha mantıklı en azından ikiye katlanıp katlanmadıgı anlaşılır ben tekrar tekrar sordum 12 den devam edenler var önemli olan katlanması şimdi bol bol et ilaçlarını zamanında rabbim izin verirse dogacaklar yoksa ne yaparsak yapalım boş babada bildir mutlaka

Acesss boş ver testi gününde yap cnm bak erkenden stres başladı 4 gündür perişanım ama bilki varsa 9. 10. Günde çıkıyor benim o değerle 10. Gün idrarda bile çıktı silik ama kendimi çok uzdum göçtüm resmen

çok sevimdim canım değerinin çıktığına inş allahım kucağınada almayı nasip eder hayırlısıyla.

kızlar benim hiçbirbelirtim yok bugün 10.gün ne ağrı ne kahve leke sadece arada batmalar oluyo tutmadımı acaba.. yada tuttumu..of kafam çok karışık..test yapmayada korkuyorum gününden önce yapmıcam

kızlarya herşeyi akışına bırakın nie bukadar stres yapıyosunuz bebişleri üzüyosunuz okdar zaman beklediniz azdaha sabredin belirtilerle kafayı bozmayın her bünye bir deil herkez farklı görür kimin belirtileri olur kimin olmaz bünye meselesi gözünüzü sevim olumsuz düşünmeyin sabredin sabrın sonu selamettir yıl deilya bikaç gün daha elbet gelcek ogün dinlenin rahat edin sitresten uzak durun hakımızda herşeyin hayırlısı nedesek boş güzel allahım vercekki olcak bol bol dua edin allaha sığının tmm cicişlerim rahat olun gevşeyin relaxx mucukk hepinize

Son düzenleme:
kızlarya herşeyi akışına bırakın nie bukadar stres yapıyosunuz bebişleri üzüyosunuz okdar zaman beklediniz azdaha sabredin belirtilerle kafayı bozmayın her bünye bir deil herkez farklı görür kimin belirtileri olur kimin olmaz bünye meselesi gözünüzü sevim olumsuz düşünmeyin sabredin sabrın sonu selamettir yıl deilya bikaç gün daha elbet gelcek ogün dinlenin rahat edin sitresten uzak durun hakımızda herşeyin hayırlısı nedesek boş güzel allahım vercekki olcak bol bol dua edin allaha sığının tmm cicişlerim rahat olun gevşeyin relaxx mucukk hepinize

haklısın canım insan ister istemez stres yapıyo korkuyo gün yaklaştıkca hayırlısı artık allahım ol dediyse bebeğim şuan benimle ol demediyse yapcak bişey yok mücadeleye devam..

canım doktor negatifmi dedi yükselmezmiymiş değeri..

canım dr. c.tesi tekrarla dedi ama işte sonuç ortada hayırlısı olsun artık, belirtileri düşünme sende ben günlerdir okuyorum arkadaşlarımla konuşuyorum her hamilelik farklı inan buna inş. bebeğin seninledir yüzün güler senin ve isteyen tüm arkadaşların...

ozlem değerin yükselmiş tosunun büyüyor annesi maşallah:)

Back