- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- Konu Sahibi snowflakeN
BDT:27 nisan enim mucizemide 08.2012 ogrendim ama dr um he her seferinde bir kusku koyuyodu icime ilk rendevumda kesenin bos oldugunu sonra tmm bebek var ama kucuk dedi sonra ikili test riski biraz yuksek cikti amniyosentez yaptirmami soyledi yaptim ama icim rahatti cok sukur ve ogun ogrendik cinsiyetini 18 haftalikken ve buna en cokta oglum sevindi bir kardesinin olacagina iki gunum yatakta gecti dikkat etmem gerektigini soylemisti dr um cok sukur onuda atlattik seker kontrolunde sekerim cikmadi dunyalR benim olmustu cunku bundan onceki hamileligimde gebelik sekerim cikmisti demekki her seferde cikmaya biliyomus ama her seferinde dr jm kontrol ediyodu cok sukur cikmiyodu bu dan sonra hamileligim rahat gecmeye basladi taki 35 haftalik olana dek oglen vaktiydi uzandigim yerde. Malkmaya calisirken icimden bir seyin citirdadigini hissettim wc ye gittigimde kani gordum ve tabi cok korktum cunku ikinci dogumumda plesanta ayrilmasi yasamistim kanamam olmustu odum koptu bebegime birsey olur diye neyse hemen esimi aradim calisiyo otobandan gelse bile gelmesi bir saati bulur bana taksiye bin dedi tabi hastaneyide aradim ambulansla gelindexeiler ama ben yalnizdim komsulardanda utandim taksi cagirdim neyseki dr kontrol etti her sey normal nst de sancim cikti iki hap verdi oda gecti ama dort gun hastanede kaldim ve gelelim 38 ci haftaya yani son randevuma dr um artik beklememize gerek yok bebe gin kilosu iyi ve daha once yasadigim plesanti ayrilmasindan dolayi nisan ayinin 15 ne gun verdi 14 nisan saat 12 sonra ac kalmami sabah ozel bir ilacla yikanip saat 10:30 randevu verdiler hastaneye geldim nst baglandim tansiyonuma bakildi kalbim biraz hizli atiyodu hemsire hecanlimisin dedi ben biraz korktugumu soyledim giydrildim ve ameliyathanenin yolu bende bir heyecan ve korku anestezist geldikonustuk birazve sri bendeydi spinal yapiliyo ama hic agrimadi desem yeridir ayaklarimda bir hos sicaklik hissettim uyustugumu kontrol ediyolar ben durmadan hissedecekmiyim uyusmadim diyorum sonrasoguk bir seyle vu uduma dokunuyolardi ust tarafta hissediyordum soguk birsey oldugunu bacaklarimadokunuyolar hissediyorum ama soguk oldugunu hissetmiyordum dr um tmm iste uyustugumu soyledi cok rahatti bundan sonrasi hic bir sey hissetmedim elimi tutan dr um soyluyodu gelismelri konusurken bebegin oldu dediler ama bana gostermeden kacarcasina goturdu ne oldu acaba diye dusunurken havluyasarip konrolleri yapilmis geldi yanima o duygu ancak yasamak lazimhala bu benimmi diye dusunuyorum dunyayi verseler bukadar se inmez insan yuzume dokundurdu hemsire yumusacik pamuk gibi agliyodu yuzume dokundurunca hemen sustu sonra babasinin yanina goturduler benimde amliyatim bitince tekrar yanima getirdiler hemen sutum gelmediucuncu gunu geldi bugun 10 gun oldu uyuyo yoksa bu kadar uzun uzun yazamazdim hakkinizi helal edin dogum yapmislara hayirli ugurlu yapacaklarada Allah kolaylik versin unuttum ismimiz Muammed
allah yavrunu analı babalı büyütsün inşallah.