- Konu Sahibi snowflakeN
bdt:2 mayis 2013
dogum tarihi:13 nisan 2013
forumda bildiginz gibi 1 ay once hastanelik olmustum erken dogum tehdidi ile o gundn sonra 1 ay boyunca kasilma onleyici ilac kullandim ta ki 37 haftayi doldurana kadar,37+0 da dr kontrolune gittik suyumuz hala fazlaydi ama yavrumun gelisimi 1 hafta geriden geliyrdu,dr suyu fazla oldugu icin kafasi kanala giremiyor hala yuzuyor icinde ,1 hafta daha bekleyelim bu hafta icinde gelmezse haftaya dogumunu suni sanciyla baslatalim dedi,biz de ok dedik bu arada ilaci da biraktim bzi bir heyecan sardi 1 hafta sonra gelicek diye.
gunlerden cuma aksami ( drla persembe konustuk) ,zaten bir kac gundur yumusak tuvalet yapiyorum yedigim seyler ayni farkli birsey de yemedim beni ishal yapick,suphe var icimde ama hala konduramiyoruz erken diye,o aksam tuhaf hafiften bel ve karin agrim var ama gazdir diye onemsemedim,uyuduk ama esim horluyor yanimda :) ben agridan kivraniyorum agri da sadece bir yerden vuruyor,ne bileyim ilk dogumum ,dogum agrisi nedir bilmiyorum ki gaz diyorum icimden yuruyorum gecmiyor yatiyorum gecmiyor,wc ye ciktim ishal olmusum ne varsa bosallttim icimi ama agri gecmiyor,en sonunda esimi uyandirdim kalk hastaneye gidiyoruz diye ,kv bizde buarada hazirlandik giderken kv dedi ki dogum sancisi bu :) biz onu evde biraktik gittik.hastaneye girmemizle gorevli dr geldi asagidan parmakladi beni dedi dogumun baslamis dedi basladi mi bir korku bende kadin parmakladikca canim okadar yandi ki ama nasil bagiriyorumm elleme beni diye,sonra odaya aldilar beni nst ye baglandim hersey normal sancilarimvar vs,esime dedimki git anneni ve cantayi getir trafik yokken ,o gitti.bu arada hala drum yok ortada,gorevli dr geldi parmakldi gene acilman 1 cm oldu dedi sonra suni sanci verdi,aci esigim dusukmus epidural yapicaz dedi ,tekrar nstye bagladilar beni ,kizimin kalp atisi 50lere dusmus benim ki firlamis hemen cagirdilar dr u sola yatirdilar beni ama ben panik etrafimda bir suru hemsire vs iyice korktum bu sfer kizimin kalp atisi 200 e vuruyor benim dr um geldi bu arada, esimle annesi de geldi bana oksijen taktilar herkes panik oldu ,dr dedi bebegi almamiz lazim hemen acil dedi ,beni hazirladilar ameliyathaneye dr a uyutun beni diye yalvardim,sonrasi gozumu actigimda hersey bitmis beni bekletiyorlar 30 dakika gozlem icin,bu arada kizimi yogun bakima almislar ama herseyi normal ,esimle kv gostermisler sevincten ne yapacaklarini sasirmislar
esim geldi yanima kizim nasil diyorum ama o da konusamiyor heyecandan :)) beni odaya aldilar sonra da kizimi getirdiler bu benim mi diye aglamaya basladim esim de benimle beraber ,cok guzel bir duygu allahim herkese nasip etsin
ilk sutumu aksama dogru verdim kizima ,hemsireler yardim etti ,hastaneden cikarken bize dediler cok iyi bir anne olucaksin 1 seferde ogrendin emzirmeyi neler cekiyoruz ogretene kadar biz burda diye dediler,simdi kizim 1 haftalik oldu duzenimiz daha oturmadi ama yavas yavas alisiyoruz hep beraber uykusuzluga :)allahtan cok aglayan bir bebek degil yavrum
darisi sizlerin basiniza
ALLAH analı babalı büyütsün inş. sağlıcakla darısı bizlere inş.