2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar bebek bedenleri nasıl oluyor. Mesela 56 neye tekabül ediyor. Son kalmış da bı dene tulum çok begendım. Bedene göre alacagım

canım onlar bebeklerin boyları oluyor
şimdi bebekler 48 cm ile 52 cm arasında doğuyorlar
yani baharın da dediği gibi 0-3 aya tekabül eder

mrb kizlar 2gundur mide yanmam bsladi cok ktymus ya sanki ates ckiyo midemdn

mide yanması çok kötü canım, ben de yaşıyorum ara ara
hatta reflü de var sanırım, boğazımı da yakıyorrrrrr
geçmişler olsun bizeee

papatyam naber nasılsın ikizlerin nasıl bol tekmeli günler bizim için mutluluk demek ama seni düşündüm de şimdi ikisi birden canını yakıyorlar mı tekmelerken?

Arkadaşlar doktordan geldim
rabbime binlerce şükür ki kızımın da kalbinde bir şey yokmuş
bizi merak eden, bize dua eden herkese teşekkür ediyoruzzzzzz
:124::124::124::124::124::124::124::124:

Arkadaşlar doktordan geldim
rabbime binlerce şükür ki kızımın da kalbinde bir şey yokmuş
bizi merak eden, bize dua eden herkese teşekkür ediyoruzzzzzz
:124::124::124::124::124::124::124::124:

aynen böyle birşey annelik hiç bir şey bekarlığın gibi veya yeni evliliğin gibi olmuyor ömür fedakarlık gösterdiğin biri veya birileri oluyor hayatında. yeri gelince çok zevkli yeri gelince çok zor bir beceri annelik.

papatyam naber nasılsın ikizlerin nasıl bol tekmeli günler bizim için mutluluk demek ama seni düşündüm de şimdi ikisi birden canını yakıyorlar mı tekmelerken?

yok canım ya
canımı yakmıyorlar henüz
ama ileride yakıyormuş tecrübeli arkadaşlar öyle diyorlar
frezya biri sağ tarafta biri sol tarafımdaydı
bugün bir gördüm ki kuzular altlı üstlü
ve göbekleri birbirinr değiyorr
inanılmazdı

sen nasılsın canım?
Hiç görüşemiyoruz amaaaaaaaaaa

canııııımmmmm iyi yolculuklar şu anda ya yolda ya da istanbuldasındır muhtemelen inşallah çok çok güzel haberler alırsın prensesimizden ,çok güzel beşikler bulursun çok ucuz fiyatlar duyarsın inşallah pazar akşamı görüşürüz umarım dualarım seninle UÇAKKKK ŞULEYE SELAM SÖYLE :)

papatyamm çok sevindim canım gözün aydın aynı süreçten Bende geçtim beklemek gerçekten zor oluyordu.. Umarım Bende iyi haberler veririm size yarın akıntım hala sıvı şekilde gelmeye devam ediyor haftam çok erken olmasına rağmen acaba azıcık azıcık suyum mu geliyor diye bile düşündüm..

selam kizlar.nasilsiniz.papatyaaaaa arkadasim gozun aydin.insahallah bir daha hic birimizi korkutmazminiklerimiz

çok sağol canım yaaa
inşallah sen de güzel haberler vereceksin bizeeeeeeee
inşallah suyun değildir canım
bence enfeksiyondan kaynaklanıyordur
çünkü benim de öyle olmuştu

selam kizlar.nasilsiniz.papatyaaaaa arkadasim gozun aydin.insahallah bir daha hic birimizi korkutmazminiklerimiz
canım çok teşekkür ederimmmmmmmmmm
sen nasıl oldunnnnn?
kusmaların tamamen geçti mi?
cinsiyetini hala öğrenmedin mi bebişinin arkadaşım?

yok canimya tamamen gecmedi.ama cok sukur iyiyim.bazen hic kusmuyoum.ama bugun 2 kere.ara sira oluyor.cinsiyyeti daha belli olmadi.ayin 28 kontrol var ozaman soyler herhalde.bide benim bebis bir cok haraket ediyor bir az korkuyorum.:18::18:

frezya patik sözü de verdin ama bak kimsecikler yokkkkkkk

ama ben buradayımmmmm

anlatacaklarım var demiştin
anlatırsan ben dinlerim canım seni

bak papatya sen şahitsin kimse yok saat 11 buçuğa kadar bekledim anlatacaklarım vardı ama kociş yanıma geliyo bazen görmesin yazamadım başka bi gün anlatırım patik kazanan talihli arkadaşlarım papatyaaaa ve 2013 ( yolda old için torpilli:) netten beğendiğiniz patik modelinin resmini ekleyin iplerimi alıp başlıycam hemen

Şöyle güzel bir hamilelik yasayamacak miyiz :/ ?

neden canımmmm?:44::44::44::44::44::44::44::44:

canımmmmm
ne kadar gönlü genişsinnnn
çok teşekkür ederiz tayzesiiiiiiiiiii
almış kabul ettik canımmmm
bu arada sen çok maharetlisin galiba kız
modelden çıkarabildiğine göre
bir de örgü ile ilgili topik açmaktan bahsetmiştin
valla ben yetenek yoksunuyum

valla ciddiyim beğeniyorsunuz bir kaç model ben yapabileceklerimi söylerim bi pembe bi maviş örcek teyzesi onlara :)

valla ciddiyim beğeniyorsunuz bir kaç model ben yapabileceklerimi söylerim bi pembe bi maviş örcek teyzesi onlara :)

masallah canim cok yeteneklisin belli.ben tig ilee orebiliyorum.ama model bilmiyorum.bana ogretebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…