2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

olsun doğduktan sonra tamamlarsın sende aman canım sağlı bi şekilde doğsunlar inşallah gerisi okadar önemli değil iki kıyafet değilmi hemen alınır

olsun doğduktan sonra tamamlarsın sende aman canım sağlı bi şekilde doğsunlar inşallah gerisi okadar önemli değil iki kıyafet değilmi hemen alınır

neyi alamaya kalksam hep aklımda soru işaretleri.herkes diyo ki hemen büyüyolar hemen serpiliyolar.o yüzden danışıp almak lazım.mağaza sahipleri daha iyi biliyorlar.yönlendirmeyle alıyorum bende.geçen hep büyük eşyalara elimi uzattım mağaza da bi kadın vardı dediki sen ne sanıyon kendini hepi topu doğuracağın çocuk 55 cm den yukarı olmaz dedi :)

anladım canım ama nettekilerde kötü değil hani üzülme onun için.tabiki görerek almak başkadırda üzülme.ya allah ıslah etsin onlarıda ya ne bi,çim insanlar.benim k.peder de şey diyo tamam cahillikten biliyorum ama, kulakları ağır işitiyo, dedilerki sana çekmesin sağır olur.demez mi çeksin bana çeksinde inş sağır olsun kör olmaktan iyidir diye temennileri bile tuhaf bazılarının...
madem durumları iyi üzülmekte haklısın canım 2 sinide alsalarmış keşke neyse bunada şükür diyelim.
yani istenmeki böyle şeylerde onların düşünmesi gerek.
bencede erkek daha kıymetlidir ama biz onlara çatmadık galiba ?
benim k.validemde kızına tapar.oğlu sanki ona kötülük etmiş gibi.
birde eşimde kızından çok çok daha ilgilidir kız gibi yakındır.
böyle oğula böyle ana ! enteresan yani.
ayy çok az kalmış ya :)

ya işte canım bende ona çok bozuluyorum yoksa imkanımız var çok şükür hepimizin.insan geçmişini bilince dahada çok kırılıyo.benim k.validemde kardeşinin torununu bile hevesle bekledi geç onu hediyelik alır saklar birilerine götürmeye.biz ilk kız biliyoduk oğlumuzun cinsiyetini, çok canımız sıkkındı bi konuda eşimle keyfimiz olsun diye tişört aldık cicili bişey ve ucuzdu.aa çok güzelmiş nerden aldın banada söuylede alayım hediyelik dursun.onun üzerinden 2 ay geçti 1 çorapmı almaz insan ya.kırıllıyoruz tabi, sonrada adımız gelin oluyo.bencede herkesinki torunda bizimki ne dimi ?

Arkadaşlarım hepiniz gibi sıra kızımla bana geldi. Yarın detaylımız var. Birazdan çıkıyorum uçağa binmek için teee Trabzona gidicem.

Pazar gününe kadar buraya giremeyeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin canlarım....

Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Umarım hepimiz iyi haberlerle geliriz.

Sizi seviyorum ulannnnnn

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım iyi yolculuklar

canım benim öncelikle hayırlı yolculuklar ve hayılrı sağlıklı sonuçlar alman dileğiyle allaha emanet ol kendine ve prensesimize iyi bak

2013 iyi yolculuklar canım.Kızına doya doya bak :) benimde cmtsi randevum var, sabırsızlanıyorum.pztsi görüşmek üzere ...

Tuhafmış hakikaten. :44:

FREZYA benim patikler de mavi olsun

Minimoy Davet

kızlar burası da yeni keşfettiğim bir alşveriş sitesi güzel sevimli şeyler var yalnız üyelik olmadan girilmiyor, üye olmanız için davet gerekiyor davet linki ekledim isteyen baksın ben bikaç bişey sipariş ettim bile

Kızlar bebek bedenleri nasıl oluyor. Mesela 56 neye tekabül ediyor. Son kalmış da bı dene tulum çok begendım. Bedene göre alacagım

hadi 15 tl kazandırdım sana şeker :) :) güzel siteymiş ama

56 yeni doğmuşa tekamül ediyo 0-3 ay oluyr galiba cnm ondan küçük yok zatern

Teşekkür ederim canım. İk tane kastetli tulum aldım. Aldıktan sonra annem dedi ki yeni Doğan'a göre niye aldın. Anca iki gün giyer. İki gün iki gündür napıyım.. Bebem nasıl olsa bı şi gıymek zorunda

56 yeni doğmuşa tekamül ediyo 0-3 ay oluyr galiba cnm ondan küçük yok zatern

Teşekkür ederim canım. İk tane kasketli tulum aldım. Aldıktan sonra annem dedi ki yeni Doğan'a göre niye aldın. Anca iki gün giyer. İki gün iki gündür napıyım.. Bebem nasıl olsa bı şi gıymek zorunda

orası öyle her aldığımızı hep giydiremeyiz zaten olsun canım güle güle kullansız bebeğin inş.

Canimcok ama cok sevindim.benim bebisimdede var ayni sorun.bende haftalardir gerginim.uzuluyorum(hep dua ediyorum..senin kacinci haftanda gecti..insallah benum melegiminkide gecer..kabuslar gormrye basladim(arkadaslar lutfen benim bebegim icinde dua edin..rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Son düzenleme:
ANNE DEMEK NE DEMEKTİR ?

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

...* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…