2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
masallah canim cok yeteneklisin belli.ben tig ilee orebiliyorum.ama model bilmiyorum.bana ogretebilirmisin:KK17::KK17::KK17:

tığ kullanabiliyorsan gerisi kolay canım öğretmek benim mesleğim :) kolay bi modelden başlarız aşama aşama anlatırım ben sana ördüklerimin de resmiini eklerim bi resme baktığında az çok çıkarabiliyormusun mesela bunlar nasıl ?

Eklentiler

• $Isd0768.jpg
    $Isd0768.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $Isd0759.jpg
    $Isd0759.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $Isd0760.jpg
    $Isd0760.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $Isd0761.jpg
    $Isd0761.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $Isd0762.jpg
    $Isd0762.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $Isd0763.jpg
    $Isd0763.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $Isd0764.jpg
    $Isd0764.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 29
  • $Isd0765.jpg
    $Isd0765.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $Isd0766.jpg
    $Isd0766.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 43
  • $Isd0767.jpg
    $Isd0767.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 44
tığ kullanabiliyorsan gerisi kolay canım öğretmek benim mesleğim :) kolay bi modelden başlarız aşama aşama anlatırım ben sana ördüklerimin de resmiini eklerim bi resme baktığında az çok çıkarabiliyormusun mesela bunlar nasıl ?

ay canim supersinya:KK9::KK9::KK9::KK9:.evet bakdigimda anliyorum az cok.sadece hic model bulamiyorum.netde aradim asama asama gosteren pek yok.

valla ciddiyim beğeniyorsunuz bir kaç model ben yapabileceklerimi söylerim bi pembe bi maviş örcek teyzesi onlara :)

canım çok incesin yaaaaaaaaaaa

sen bunları yapabiliyor musun canım yaaaaaa
pes diyorum valla pessssssss
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

ay canim supersinya:KK9::KK9::KK9::KK9:.evet bakdigimda anliyorum az cok.sadece hic model bulamiyorum.netde aradim asama asama gosteren pek yok.

tamam ben bulduğum detaylı anlatımları eklerim buraya sen de takıldığın yerde sorarsın yaparız elimizden geleni bebişlerimize :)

papatya canim imza alanina takvim eklesene senin bebisleride gorelim.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tatlim,Kullanici kontrol paneline tikla.sonra proil duzenleye tikla.o sayfada Bebeginizin tahmini dogumtarihi yaziyor onune yaz tahmini dogum tarihini.mesela bende 02-04-2013.am arasina nokto virgul degil yalnizca benim koydugum isereti koy ve kaydet

iyi geceler canım size ben çıkıyorum yarın görüşürüz:KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi geceler canımmmmmmmmm

tatlim,Kullanici kontrol paneline tikla.sonra proil duzenleye tikla.o sayfada Bebeginizin tahmini dogumtarihi yaziyor onune yaz tahmini dogum tarihini.mesela bende 02-04-2013.am arasina nokto virgul degil yalnizca benim koydugum isereti koy ve kaydet

sağol canım yaptımmmmmmmmm
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

şuleyi mi görüyorummmmmmmmmmm
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evine hoş geldinnnnnnnnnnnn
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım benim sonucum güzel geldi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

problem yok çok şükürrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

senin de güzel haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bir sey digil canim.....bende yattim.bebisim tekmeliyor uyku vakti diyor.:KK1:gorusuruz insallah.bu arada qaliba en kucuk mart bebegi benimki:KK1::KK1:

iyi gecelerrrrrrrrrr
ben de uyuyacağım kızlarrrrrrrrrr
yarın 7.30 da kalkmam lazımmmmmmmmm
hepinizi öpüyoruzzzzzzzzz
allah rahatlık versinnnnnnnnn
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

şuleyi mi görüyorummmmmmmmmmm
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evine hoş geldinnnnnnnnnnnn
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım benim sonucum güzel geldi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

problem yok çok şükürrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

senin de güzel haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım çok şükür geldim. 1saat kadar oldu. Dayanamadım cepten bir girip bakayım dedim neler konuşulmuş. Senin sonucunuda merak ediyordum. Çok sevindim gözümüz aydın tatlım. Ya bu frezyayı sarılıp öpesim geldi ya. Şirinlik abidesi güzel insan. Canım dualarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
merhaba ben iğne vurulmayı hiç sevmem ama tetanoz aşısı önemli hatta hemşireye ben küçükken vurulmuştum olmaz mı dedim bana olmazzz dedi güldü =) yarın tetanoz aşısı yaptıracağım..bence sende yaptır ..yarın şeker yüklemem de var hayırlısı zaman geçsin yaaaa..

beni geçen ay çağırmışlardı aşı için önümüzdeki hafta gitsem geçmi olurki acaba

şu bebeği aşağıda hissetme durumu bende de var ya. hatta bazen sıklıkla aşağıya, rahmime baskı yapıyo sıçradığım da oluyo. doktora sormam lazım. bu durum son aylarda erken doğumu tetikler mi diye soruyorum kendi kendime.

bendede aynı oluyo.
heleki 2 gündür belimden sol kasığıma sancı vuruyo tam sancının vurduğu tarafta kıpırdıyo
bu haftaya kadar sağ tarafta oynuyodu hep
bu hafta sola geçmeye karar verdi heralde

Canım çok şükür geldim. 1saat kadar oldu. Dayanamadım cepten bir girip bakayım dedim neler konuşulmuş. Senin sonucunuda merak ediyordum. Çok sevindim gözümüz aydın tatlım. Ya bu frezyayı sarılıp öpesim geldi ya. Şirinlik abidesi güzel insan. Canım dualarınızı bekliyorum.

O dualardan bende isterim, insallah Turkiyeye donmemize iki hafta kaldi. 5'inde 13saatlik yolculuktan sonra Ankaraya gelecegiz. orada kayinvalidemde 5 gun kalacagiz, sonra Izmire annemin yanina sag salim insallah. Ucaktan iner inmez Ankarada Bilgi hastanesine gidip bebege bakacagiz cinsiyetimizi ogrenecegiz. Bebisin esi on duvarda, yeri icin de onceki raporlarda asagida yaziyordu, bu sefer ustte yazdi. Hayirlisi, insallah ucakta basinctan etkilenmeyiz ve sag salim bebisimizle Turkiyeye doneriz Allahin izniyle.

günaydınn güzel anne adyaları.umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.göbişler günden güne büyüyo valla 6.aydan sonra büyür demişlerdi doğruymuşş.bu hafta gerçekten bendeki göbek gözle görülür değişti.çok şükür kilo da pek değişim yok.26.haftam bitmek üzere 3,2 kg almışım :) su içmenin yararları.haydin kızlar su içmeye devammm

BAZI İNSANLAR HAYATIN ŞEKERLERİDİR
ONLAR HAYATIN İÇİNDE DALASTIKCA HAYAT ONLARIN SAYESİNDE TATLANIR
HAYATIMI TATLANDIRAN TUM ŞEKERLERİME
GüNaYdIn...!

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ay papatya cok sevındım gercekten yaaaaaaaaaaaa oleyyyy cok sukurrrrrr :KK76:
allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

frezya ay sen ne becerıklı kızmıssın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK31:
oğluma alım senın kızın mı olcaktı :KK31:
ben sekercıkle ebahınkıne talıptım anam analarına bak kızını al bırı horluo bırı çitlembik bi orgu bi becerı goremedık..:KK52::KK52::KK52::KK52: kaynanaya bı patık bı yelek orabılmelı gelınım..anam bunlar moderenlerrrrrr benım bacaamı ıkıye ayırır kız bunlarrrrrrrrrrrrr..:KK52::KK52::KK52:üff sabahsaahj kendı kendıme krıze gırdım..

yavrum dun ben gırıcektım ama eve yenı tasındıkya ıntrnet baglanmadı henuz,telımden gırıcektım oda esım elınde ne o öle tık tık kızıo :KK53:kıldo :KK52::KK52:

X