masallah canim cok yeteneklisin belli.ben tig ilee orebiliyorum.ama model bilmiyorum.bana ogretebilirmisin
tığ kullanabiliyorsan gerisi kolay canım öğretmek benim mesleğim :) kolay bi modelden başlarız aşama aşama anlatırım ben sana ördüklerimin de resmiini eklerim bi resme baktığında az çok çıkarabiliyormusun mesela bunlar nasıl ?
valla ciddiyim beğeniyorsunuz bir kaç model ben yapabileceklerimi söylerim bi pembe bi maviş örcek teyzesi onlara :)
tığ kullanabiliyorsan gerisi kolay canım öğretmek benim mesleğim :) kolay bi modelden başlarız aşama aşama anlatırım ben sana ördüklerimin de resmiini eklerim bi resme baktığında az çok çıkarabiliyormusun mesela bunlar nasıl ?
ay canim supersinya.evet bakdigimda anliyorum az cok.sadece hic model bulamiyorum.netde aradim asama asama gosteren pek yok.
tamam ben bulduğum detaylı anlatımları eklerim buraya sen de takıldığın yerde sorarsın yaparız elimizden geleni bebişlerimize :)
papatya canim imza alanina takvim eklesene senin bebisleride gorelim.
iyi geceler canım size ben çıkıyorum yarın görüşürüz
tatlim,Kullanici kontrol paneline tikla.sonra proil duzenleye tikla.o sayfada Bebeginizin tahmini dogumtarihi yaziyor onune yaz tahmini dogum tarihini.mesela bende 02-04-2013.am arasina nokto virgul degil yalnizca benim koydugum isereti koy ve kaydet
iyi geceler canımmmmmmmmm
sağol canım yaptımmmmmmmmm
bir sey digil canim.....bende yattim.bebisim tekmeliyor uyku vakti diyor.gorusuruz insallah.bu arada qaliba en kucuk mart bebegi benimki
şuleyi mi görüyorummmmmmmmmmm
evine hoş geldinnnnnnnnnnnn
canım benim sonucum güzel geldi
problem yok çok şükürrrrrrrrrr
senin de güzel haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmm
merhaba ben iğne vurulmayı hiç sevmem ama tetanoz aşısı önemli hatta hemşireye ben küçükken vurulmuştum olmaz mı dedim bana olmazzz dedi güldü =) yarın tetanoz aşısı yaptıracağım..bence sende yaptır ..yarın şeker yüklemem de var hayırlısı zaman geçsin yaaaa..
şu bebeği aşağıda hissetme durumu bende de var ya. hatta bazen sıklıkla aşağıya, rahmime baskı yapıyo sıçradığım da oluyo. doktora sormam lazım. bu durum son aylarda erken doğumu tetikler mi diye soruyorum kendi kendime.
bendede aynı oluyo.
heleki 2 gündür belimden sol kasığıma sancı vuruyo tam sancının vurduğu tarafta kıpırdıyo
bu haftaya kadar sağ tarafta oynuyodu hep
bu hafta sola geçmeye karar verdi heralde
Canım çok şükür geldim. 1saat kadar oldu. Dayanamadım cepten bir girip bakayım dedim neler konuşulmuş. Senin sonucunuda merak ediyordum. Çok sevindim gözümüz aydın tatlım. Ya bu frezyayı sarılıp öpesim geldi ya. Şirinlik abidesi güzel insan. Canım dualarınızı bekliyorum.