ebah; çılgın çocuk iso gibisin.ama neden bursadasın
pis bursa ebahımızı ver bize
istanbula geldıgınde goruselım mutlaka bizede horla cok merak ettım
sevsinler nevresimlerini :)) babanesi bi tanesini alıyomuş ya ne güzel onada şükür.
bizim babanemiz 1 çöp almadı ..kızının çocuklarında öyle değildi işte.resmen ayrım yapıyo.
ananeler 1 numara işte her zman.
canım ya doğumun çok yaklaşmış sahi, allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inş.
ve dilerim ilk senin doğumun olur planlıymış sağlıkla gelsin kuzuların :)
dr kaçıncı hafta gibi bekliyo ? 35 te ocak mı oluyo ?
hadi bakalım hayırla inşallah
bizim eksiklerimiz tamam :) 3 aylık herşeyi tamamlandı giyecek ve bakım anlamında , gerçi bi bezle biberon grubu eksik.birde arabayla beşiği aldıkmı tamamdır, prens,im hazırım sana derim :))
Nasılsınız kızlar, minik yavrularınız nasıllar ? öpüyorum hepsini ...
bayıra karsı yatır bizi tırmal bizi mucukla bizi şekercik
su dogum yasasını goggle sapıgı gıbı her gun google dogum yasası yazıp aratan benden baska bırı varmı acaba
sırf kım bu konuyuı aratan yazık dııp benım ıcın cıkarsınlar ıstıyorum.nıe sana yazdım.el at bu işe die.halledersin sen hulyaaaaaaaaa
minnoşların saglıkla dogsunda buyutursun sen olsun kucuk olsalarda
bugunku sonucları bıldır bıze olurmu kuzum
ay evet annelıkj sımdıden enıdelerle basladı bızde canım ya
ebah; çılgın çocuk iso gibisin.ama neden bursadasın
pis bursa ebahımızı ver bize
istanbula geldıgınde goruselım mutlaka bizede horla cok merak ettım
cemrem, canım benim göğsümde çatlamadı diğer yerlerimde.göğsüme sürekli sürmüyodum yağı ama.o sıvıda gelmedi hiç.sen kaç haftalıksın şimdi ? ben aldım biran önce borçlarını ödeyim dedim oğlumun cicilerinin.netten aldım bi kısmını, kalitesiz değil ama birde mothercreden almıştım onlar gibide değil.inş biran evvel taşınır alışverişe başlarsın ya kış günüde taşınmak işkence ya .. Babaneye maşallah. beni sevmediğini biliyodumda oğlum haketmiyo bunu, aslında böyle davrnarak kendi oğlunu üzüyo.neyse ya.
günaydınnnnn güzel göbüşler :)
yerim sizin enerjinizi ben süpersiniz bi de yetişebilsem size şimdi yine okula gidiyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bu akşam burdayım ama bak hakkaten beklerim :)
FREZYA senin adın gece kuşu olsun...
ama ama herkes mesaide giriyo rahat rahat ben okulda giremiyorum akşam da yemek falan derken giriyorum siz yoksunuz yalnız bıraktınız beni
akşam gelenlere patik örüp yollıycam :)
kaynatalım biraz anlatacaklarım var benim ama sizin yok muuuu ?
Herkese günaydın anneler..
PAPATYA çım sen de güzel haberle dönmersin inşallah....
i
minnoşların saglıkla dogsunda buyutursun sen olsun kucuk olsalarda
bugunku sonucları bıldır bıze olurmu kuzum
Bir de sağ göğsümden sarı akıntı oluyo ... Sol da olmuyoooo ... Sizde de var mı göğüs akıntısı ?
sevsinler nevresimlerini :)) babanesi bi tanesini alıyomuş ya ne güzel onada şükür.
bizim babanemiz 1 çöp almadı ..kızının çocuklarında öyle değildi işte.resmen ayrım yapıyo.
dr kaçıncı hafta gibi bekliyo ? 35 te ocak mı oluyo ?canım aslında benim kayınvalidemlerin durumu çok iyi
isteseler ikisini de alabilirler ama
bizim istememizi beklerler
isteyin yapalım gibi
ama ben de istemeyi sevmiyorum
aslında erkek evladın çocuğu daha kıymetli değil mi?:44:
iç anadolu da biraz o kültür var bizde
34,35. hafta şubatın ilk haftası oluyor canım
2,5 ayımız var inşallah
dr kaçıncı hafta gibi bekliyo ? 35 te ocak mı oluyo ?canım aslında benim kayınvalidemlerin durumu çok iyi
isteseler ikisini de alabilirler ama
bizim istememizi beklerler
isteyin yapalım gibi
ama ben de istemeyi sevmiyorum
aslında erkek evladın çocuğu daha kıymetli değil mi?:44:
iç anadolu da biraz o kültür var bizde
34,35. hafta şubatın ilk haftası oluyor canım
2,5 ayımız var inşallah
benim kaynanamda öyle her doğum yapana yelekler kazaklar battaniyeler örerdi oğlum için daha kolunu kıpırdatmış değil aman almazsa almasın yapmazsa yapmasın ben yaparım diorum ama bi yerdede gönül umuyo bekliyo kızına neler neler yaptı gördüm oda torunsa buda torun
ama ama herkes mesaide giriyo rahat rahat ben okulda giremiyorum akşam da yemek falan derken giriyorum siz yoksunuz yalnız bıraktınız beni
düüüütt düüütttt biiipp biiipppp,
herkese tek tek birer birer günaydınlar, bebişlere benden tatlılar çikolatalr(son sürat tepiklesin bu yavrular da görsün anneler)...
ohh bee bebişlerimiz var bizim. hayata daha sıkı tutunmak için nedenimiz inşallh hoş geleceksin, bu güzel annelere kokunu verecksin. kokunuza kurban olalım gelinde burnumuz, gözümüz, ruhumuz şenlensinnnnnn.....
Ebah horultusuz bi dünya için el ele. bugün cook pozitifm yineee. Allahım bozmasın, hepinize gelsin artı artı artı
sıradan bir horlama diyip geçmeyelim ıslıkta çalıyormuşum arada....ben horluyorum kızımda ıslık çalıyor herhalde ekip çalışması bir nevi
horla kızım babanın kulağına
bremen mızıkacıları gibi adamın tepesinde horr zırrr fıyyyy kıyyyy gıyy gıyyyy
dağalın uleeyn dedı adamda napsın
herkese merhabalar
dün eşim için aldığım kıyafetler küçük geldi onları değiştirmekle meşguldüm.beden atlamış dicem ama kilo aynı anlayamadım benden gizli spor mu yapıyor ne :44::44::44:
her sabah dolabın karşısında ben söyleneceğime o söyleniyoronun kolu kısa bunun ilmekleri geniş şunun yakası dar
bi el atayım şu soruna dedim.
benim kayınvaldem de bi hassas şu aralar oğluna demediğini bırakmıyor.tabi arada bana da kaptırıyor
bizim çok net hatırladığımız bi konuşma üzerine kendisine nasıl yapalım dedik.demez olaydık
öyle demedim istemedim ben siz beni zaten hep kötü bilin falan filan akşamda surat yaptı
bi de istediği kadar ilgilenemedik koltuk yenileme meselesiyle ondan da kızgın
dedim annemlere bırakayım çocuğu senle beraber gezelim koltuk modellerine bakarız.benim bi işim yok dedim :26:
yarın çıkıcaz.bakalım ne inciler dökülcek
ilgi istiyor eşimde çok meşgul abim ilgilense de onun yeri ayrı.okul, iş, ev, ben, derken adam helak oldu
ben devreye gireyim dedim ama inşallah devreler yanmaz
kimi kayınvaldeler anneliğin gereklerini bile üstlenirken kimisi seyirci kalıyor.ne ilginç :44:
iki durum da zor inşallah orta kıvama gelir hepsi