günaydın cici bebe anneleriiii...
Artık bebeğimin hareketleri çok tutarsız bir gün hemen hiç kıpırdamazken , b,i gün deli gibi tırmanıyo içerde..Ben de anlam veremedim .Dün bütün gün 1 -2 pıt pıt, gece tam uyuyacam costu içerde.1 saat uyutmadı beni..
İnş doğduktan sonra da böyle uyku vakti coşmaz bebişim.
Biz artık eşimle sabırsızlaşmaya başladık.günler sanki geçmiyor.. Kış gelecek, bahar gelecek bebeğim gelecek diye kar kış yolu gözlüyorum.Kış ta gelmek bilmedi bu sene
Bu arada doktorum bana demir hapı verdi eleviti haftada 2 3 e indirdi. Ama ben hızlı kilo artışı sebebiyle eleviti içmemeye karar verdim.
Sonuçta çok çeşitli besleniyorum çok şükür aslında dışardan takviye ihtiyacım da yok. hem hiç kullanmayan hamileler var değil mi?
Sizler ne kullanıyorsunuz kızlar?
Günaydın dünyalar güzeli anneler.
Bugün hava berbat hem soğuk hem kapalı ve ben çok yorgunum ve sırtım bacaklarım her yerim ağrıyo sanki sabaha kadar yatakta dayak yemişim gibi her bi yanım sızlıyo .
Gelsin 31 ocak artık dayanmaya gücüm kalmadı bide bu halde haftaya pazar taşınıcam rabbim yardımcım olsun ... Amin...
Herkese soğuk ve bol yağışlı istanbuldan günaydınnnnnn
canım sınavın inşallah güzel geçer ve kazanırsınnnnnnnn
şuleler hep bankacı mı oluyor neeeee:26::26::26::26::26::26:
kızlarrrrrrrrrrrrr
bebeklerimin yorganlarını anneannesi yaptı
sağolsun, allah başımızdan eksik etmesin onlarııııı
bugün de nevresimlerini dikecez beraberrrr
oğlumunki ayılı ve arbalııııı
kızımınki de ayılı ve çiçekli
yani yılın modası ayı
bu arada babannesi de beşiğin bir tanesini ben alayım dedi
ben ikisini de alsın isterdim amaaaa
neyse buna da şükür
kızlar doğumum yaklaşıyorrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
hem korkuyorum
hem artık gelsinler de bir an önce büyüteyim diyorummmmmmm
bu arada doktorum şubatın ortasını görmek bizim için mucize dedi
kuzular 34 veya 35 de gelecekler dünyaya
çok küçükler yaaaaaaaaa
günaydın 2013 hoşbulduk cnmGünaydın elleri karınlarında her daim hareket bekleyen annişler :122:
Bugün İstanbul’ a geliyoruz kısmetse.Yarın için dualarınıza ihtiyacım var. Detaylımızdan bir gün sonra kendi doktorumda kontrolüm var. Resmen 1 sayfa soru hazırladım yine
Doktor işimiz bitince kızıma beşik ve şifonyer bakacağım. Aralıkta 1 haftalığına İstanbula geleceğim o zaman almayı düşünmekle beraber bu gelişimizde Ümraniye deki mağazalara bakabileceğim. Bildiğiniz bir mağaza varsa paylaşırsanız sevinirim.
Divinity öncelikle hoş geldin.2 gündür görüyorum seni. Hollanda ineği süperrrr. Lütfen kızının adını kendin koy canım ya. Onlara ne ya. Çok sinir oldum şimdi
Ayyy 1,5 ay kalmış..Şimdi bende heyecanlamdım. Bebişleri ile ilk buluşan şanslı anne sen olacaksın tatlım
günaydın anneler içeride bir o yana bir bu yana volta atan minikler.....
günler çok hızlı geçiyor c.tesi minnoş kızımın odasını almaya gidicez sevinsin garibim....
sabah bir kalktım eşim yok ara ara bir baktım yan odada incecik battaniyeye sarınmış uyuyor bir hışımla ne oldu niye buradasın dedim bana demezmi" yaw arkadaş o nasıl bir horlama kafayı yedim bütün gece yan odaya kadar geldi horlama nerenden çıktı o ses bu sen olamazsın gece 04.00 kadar uyutmadım beni" dedi...
sonra gülmeye başladım 2 yıldır ne çektiğimi gör ilahi adalet dedim ve koptum
canlarımmm ciğerlerim böbreklerim dalaklarım ve elma şekerlerimmmmmmmmmm
hepiciğinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz aydın mus mutlu huzurlu güsel sağlıklı haberlerle geçsin inşallah (banada tabi )
Ebahhhh sin alinin hikayeleri vardı , artı kbenim için ebahın hikayeleri varrrrsüpersin mükemmelsinnn hihihihi
Çilakkkkkkkkcımmmm inşallah diyorum yaa gelsinler sağlıkla artık koklayalım..
Testleri olanlara kolaylık ve sağlık diliyorum RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün diyorum ve sizleri mucukluyorumm
kızlarrrrrrrrrrrrr
yani yılın modası ayı
neyse buna da şükür
hem korkuyorum
çok küçükler yaaaaaaaaa
canım gözün aydın. geçmişteki üst üste gelen sıkıntılı haberlerden sonra bu çok iyi geldi. Allahım innnşallah sağsalim sıkıntısız bi şekilde doğumla buluştursun bizi.
bende de ilk ayda kist vardı 6.5 cm olmuştu, bebeğe zarar verir diye endişeleniyodum, neyse ki kese büyüdükçe o küçülmeye başladı. en son nokta kadardı. endişe etmeye gerek yok yani. rahat olalım kendimizi türk hekimlerine emanet edelim :))
kızlarrrrrrrrrrrrr
yani yılın modası ayı
neyse buna da şükür
hem korkuyorum
çok küçükler yaaaaaaaaa
hadi bakalım hayırla inşallahhayırrrrrrrrrrrr
aralık ve ocağımız var daha inşallah
ama yine de sanırım buradan
ilk doğum anılarını benden dinleyeceksinizzzzzzz
Kızlar güzel ve ayrıntılı hazırlanmış bir liste. Paylaşmak istedim
Bebek İçin Alınması Gereken Malzemeler | Anneler Kulübü
Herkese günaydın anneler..
BAHAR çok pozitif bir günaydın mesajı paylaşmışsınpeeekkk güzel...
PAPATYA çım sen de güzel haberle dönmersin inşallah....
Canlar sizlerde de göğüsleri Çağlayan var mıııııııı... Ay gördüm gecen hafta sok oldum.... Yağlıyorum yağlıyorum durum aynııı... Öncesinde karnımı bacaklarımı yağıyordum ama göğsümün çatlayacağız hiiiç aklıma gelmedi
Canım ben onu okumuştum bir yerde. 4. aydan beri hergün 2 kez göbeğimi, her banyo yaptığımda da göğüslerim, bacaklarım, baldır açıkçası çatlama genişlemeden kaynaklandığı için genişleyecek heryerime yağ sürüyorum. Komilinin bebe yağını kullanıyorum. Hiç biryerimde çatlak yok. Ama bu kişiden kişiye farkediyor...
Bir de sağ göğsümden sarı akıntı oluyo ... Sol da olmuyoooo ... Sizde de var mı göğüs akıntısı ?