2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ebah; çılgın çocuk iso gibisin.ama neden bursadasın
pis bursa ebahımızı ver bize :KK47:
istanbula geldıgınde goruselım mutlaka bizede horla cok merak ettım

sıradan bir horlama diyip geçmeyelim ıslıkta çalıyormuşum arada....ben horluyorum kızımda ıslık çalıyor herhalde ekip çalışması bir nevi :KK66::KK66:
horla kızım babanın kulağına :KK52:

sevsinler nevresimlerini :)) babanesi bi tanesini alıyomuş ya ne güzel onada şükür.
bizim babanemiz 1 çöp almadı ..kızının çocuklarında öyle değildi işte.resmen ayrım yapıyo.
ananeler 1 numara işte her zman.
canım ya doğumun çok yaklaşmış sahi, allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inş.
ve dilerim ilk senin doğumun olur planlıymış sağlıkla gelsin kuzuların :)
dr kaçıncı hafta gibi bekliyo ? 35 te ocak mı oluyo ?

hadi bakalım hayırla inşallah

bizim eksiklerimiz tamam :) 3 aylık herşeyi tamamlandı giyecek ve bakım anlamında , gerçi bi bezle biberon grubu eksik.birde arabayla beşiği aldıkmı tamamdır, prens,im hazırım sana derim :))

Nasılsınız kızlar, minik yavrularınız nasıllar ? öpüyorum hepsini ...

Ay kızlar ben daha hiiiiç bi şi almadım yaaaa... Stres oluyorum ... Netten almak da istemiyor ama alacağım artık ne yapalım. Bi tanışanabilse idik yeni evin adresini verecektim.
Taşınamadık gıttık su soğukmkış gunünde...

Bizim babanne daha doğmadan, yani daha biz evlenmeden yatağı yorganı hazırlamış... Mavi erkeke göre. Allah tan oğlum oluyo
:KK55::KK55:

cemrem, canım benim göğsümde çatlamadı diğer yerlerimde.göğsüme sürekli sürmüyodum yağı ama.o sıvıda gelmedi hiç.sen kaç haftalıksın şimdi ? ben aldım biran önce borçlarını ödeyim dedim oğlumun cicilerinin.netten aldım bi kısmını, kalitesiz değil ama birde mothercreden almıştım onlar gibide değil.inş biran evvel taşınır alışverişe başlarsın ya kış günüde taşınmak işkence ya .. Babaneye maşallah. beni sevmediğini biliyodumda oğlum haketmiyo bunu, aslında böyle davrnarak kendi oğlunu üzüyo.neyse ya.

Çilakkkkkkk goccccaaammmmaaannnnnn MUCUKKKKKK sanaaaa hahahaa:KK16:

O yasa çıkması zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ama inşallah sana acırlar google amca bildirirde :KK52:

bayıra karsı yatır bizi tırmal bizi mucukla bizi şekercik
su dogum yasasını goggle sapıgı gıbı her gun google dogum yasası yazıp aratan benden baska bırı varmı acaba
sırf kım bu konuyuı aratan yazık dııp benım ıcın cıkarsınlar ıstıyorum.nıe sana yazdım.el at bu işe die.halledersin sen hulyaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52:

minnoşların saglıkla dogsunda buyutursun sen olsun kucuk olsalarda
bugunku sonucları bıldır bıze olurmu kuzum

ay evet annelıkj sımdıden enıdelerle basladı bızde canım ya:KK31:

ebah; çılgın çocuk iso gibisin.ama neden bursadasın
pis bursa ebahımızı ver bize :KK47:
istanbula geldıgınde goruselım mutlaka bizede horla cok merak ettım

düüüütt düüütttt biiipp biiipppp,

herkese tek tek birer birer günaydınlar, bebişlere benden tatlılar çikolatalr(son sürat tepiklesin bu yavrular da görsün anneler)...
ohh bee bebişlerimiz var bizim. hayata daha sıkı tutunmak için nedenimiz inşallh hoş geleceksin, bu güzel annelere kokunu verecksin. kokunuza kurban olalım gelinde burnumuz, gözümüz, ruhumuz şenlensinnnnnn.....

Ebah horultusuz bi dünya için el ele. bugün cook pozitifm yineee. Allahım bozmasın, hepinize gelsin artı artı artı

cemrem, canım benim göğsümde çatlamadı diğer yerlerimde.göğsüme sürekli sürmüyodum yağı ama.o sıvıda gelmedi hiç.sen kaç haftalıksın şimdi ? ben aldım biran önce borçlarını ödeyim dedim oğlumun cicilerinin.netten aldım bi kısmını, kalitesiz değil ama birde mothercreden almıştım onlar gibide değil.inş biran evvel taşınır alışverişe başlarsın ya kış günüde taşınmak işkence ya .. Babaneye maşallah. beni sevmediğini biliyodumda oğlum haketmiyo bunu, aslında böyle davrnarak kendi oğlunu üzüyo.neyse ya.

Yarın 24 bitiyo canım benim. Benim bi de gezme yasağım var. Netten almak zorundayız iyi kötü . Babaya bıraksak gider bayılır gelir bi dünya parayı. Ay öyle bı gezesim var ki çarşı pazar yaaaaa . Haftada bir çıkıyorum evden onu da iğne ye ve kontrole gitmek için...

Ay ne babaanneler gördüm. Arkadaşımın kayınvalidesi ya inşallah sakat doğar cocuğun diye kendi oğluna söylüyor... O yüzden kötülükleri olmadıgı sürece faydası da olmasın boşver...

günaydınnnnn güzel göbüşler :) :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
yerim sizin enerjinizi ben süpersiniz bi de yetişebilsem size şimdi yine okula gidiyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bu akşam burdayım ama bak hakkaten beklerim :)

FREZYA senin adın gece kuşu olsun... :KK9::KK9:

ama ama herkes mesaide giriyo rahat rahat ben okulda giremiyorum akşam da yemek falan derken giriyorum siz yoksunuz yalnız bıraktınız beni :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

akşam gelenlere patik örüp yollıycam :) :KK16::KK16::KK16::KK16:
kaynatalım biraz anlatacaklarım var benim ama sizin yok muuuu ?

ama ama herkes mesaide giriyo rahat rahat ben okulda giremiyorum akşam da yemek falan derken giriyorum siz yoksunuz yalnız bıraktınız beni :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

sırf bu yüzden girsem mi ne :KK53::KK53::KK53::KK53:

Herkese günaydın anneler..

PAPATYA çım sen de güzel haberle dönmersin inşallah....
i:KK19:

inşallah canım ,
teşekkürler cemremmm

minnoşların saglıkla dogsunda buyutursun sen olsun kucuk olsalarda
bugunku sonucları bıldır bıze olurmu kuzum

inşallah çilekcim, tamam canım hastaneden gelince ilk iş size yazacağım sözzz

Bir de sağ göğsümden sarı akıntı oluyo ... Sol da olmuyoooo ... Sizde de var mı göğüs akıntısı ?

hayır canım ben de olmuyor, ama olan arkadaşları okuduk
hııııı bir de onunla oynamamak gerekiyormuşşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sevsinler nevresimlerini :)) babanesi bi tanesini alıyomuş ya ne güzel onada şükür.
bizim babanemiz 1 çöp almadı ..kızının çocuklarında öyle değildi işte.resmen ayrım yapıyo.
canım aslında benim kayınvalidemlerin durumu çok iyi
isteseler ikisini de alabilirler ama
bizim istememizi beklerler
isteyin yapalım gibi
ama ben de istemeyi sevmiyorum:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

aslında erkek evladın çocuğu daha kıymetli değil mi?:44:
iç anadolu da biraz o kültür var bizde
34,35. hafta şubatın ilk haftası oluyor canım
2,5 ayımız var inşallah

Son düzenleme:
canım aslında benim kayınvalidemlerin durumu çok iyi
isteseler ikisini de alabilirler ama
bizim istememizi beklerler
isteyin yapalım gibi
ama ben de istemeyi sevmiyorum:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

aslında erkek evladın çocuğu daha kıymetli değil mi?:44:
iç anadolu da biraz o kültür var bizde
34,35. hafta şubatın ilk haftası oluyor canım
2,5 ayımız var inşallah

benim kaynanamda öyle her doğum yapana yelekler kazaklar battaniyeler örerdi oğlum için daha kolunu kıpırdatmış değil aman almazsa almasın yapmazsa yapmasın ben yaparım diorum ama bi yerdede gönül umuyo bekliyo kızına neler neler yaptı gördüm oda torunsa buda torun :KK19:

Ahh kıyamam ben sana :KK14: Bu akşam yolda olacağım ama başka bir akşam söz:KK34: patiğimiz pempiş olsun :KK6:

anııaaamm patık kampanyası başladı haaaanımmmm:KK52::KK9:
aksam girimde patiği kazanim bari:KK6::KK6:

düüüütt düüütttt biiipp biiipppp,

herkese tek tek birer birer günaydınlar, bebişlere benden tatlılar çikolatalr(son sürat tepiklesin bu yavrular da görsün anneler)...
ohh bee bebişlerimiz var bizim. hayata daha sıkı tutunmak için nedenimiz inşallh hoş geleceksin, bu güzel annelere kokunu verecksin. kokunuza kurban olalım gelinde burnumuz, gözümüz, ruhumuz şenlensinnnnnn.....

Ebah horultusuz bi dünya için el ele. bugün cook pozitifm yineee. Allahım bozmasın, hepinize gelsin artı artı artı

heeyyy o nasıl guzel mesaj pozitif düşünceler kazanır işlemeyeeen paslanırr..ah canım ahmet kiminsin vallahü :KK76:kıvırcık kıvırcık gozlerı boncukk boncukkk düz saçlı değilsin sen sevimlii dadlu çocuukkkkk:KK24::KK24::KK24:

sıradan bir horlama diyip geçmeyelim ıslıkta çalıyormuşum arada....ben horluyorum kızımda ıslık çalıyor herhalde ekip çalışması bir nevi :KK66::KK66:
horla kızım babanın kulağına :KK52:

bremen mızıkacıları gibi adamın tepesinde horr zırrr fıyyyy kıyyyy gıyy gıyyyy :KK24::KK24:
dağalın uleeyn dedı adamda napsın :KK52::KK52::KK52:

bremen mızıkacıları gibi adamın tepesinde horr zırrr fıyyyy kıyyyy gıyy gıyyyy :KK24::KK24:
dağalın uleeyn dedı adamda napsın :KK52::KK52::KK52:

ulu orta kahkayı patlattım....horlamadan sonra çevremdekiler kahkahamdan kaçacak :KK52::KK52: ekrana bakıp bakıp anlamsı gülüyorum....:KK52:

herkese merhabalar:KK16::KK16::KK16:

dün eşim için aldığım kıyafetler küçük geldi onları değiştirmekle meşguldüm.beden atlamış dicem ama kilo aynı anlayamadım benden gizli spor mu yapıyor ne :44::44::44:
her sabah dolabın karşısında ben söyleneceğime o söyleniyor :KK9: onun kolu kısa bunun ilmekleri geniş şunun yakası dar :KK19:
bi el atayım şu soruna dedim.

benim kayınvaldem de bi hassas şu aralar oğluna demediğini bırakmıyor.tabi arada bana da kaptırıyor :KK9::KK9::KK9:
bizim çok net hatırladığımız bi konuşma üzerine kendisine nasıl yapalım dedik.demez olaydık :KK4:
öyle demedim istemedim ben siz beni zaten hep kötü bilin falan filan akşamda surat yaptı :KK19:
bi de istediği kadar ilgilenemedik koltuk yenileme meselesiyle ondan da kızgın :KK9:
dedim annemlere bırakayım çocuğu senle beraber gezelim koltuk modellerine bakarız.benim bi işim yok dedim :26:

yarın çıkıcaz.bakalım ne inciler dökülcek :KK1::KK1::KK1:
ilgi istiyor eşimde çok meşgul abim ilgilense de onun yeri ayrı.okul, iş, ev, ben, derken adam helak oldu:KK37:
ben devreye gireyim dedim ama inşallah devreler yanmaz :KK37::KK53:

kimi kayınvaldeler anneliğin gereklerini bile üstlenirken kimisi seyirci kalıyor.ne ilginç :44:
iki durum da zor inşallah orta kıvama gelir hepsi :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
herkese merhabalar:KK16::KK16::KK16:

dün eşim için aldığım kıyafetler küçük geldi onları değiştirmekle meşguldüm.beden atlamış dicem ama kilo aynı anlayamadım benden gizli spor mu yapıyor ne :44::44::44:
her sabah dolabın karşısında ben söyleneceğime o söyleniyor :KK9: onun kolu kısa bunun ilmekleri geniş şunun yakası dar :KK19:
bi el atayım şu soruna dedim.

benim kayınvaldem de bi hassas şu aralar oğluna demediğini bırakmıyor.tabi arada bana da kaptırıyor :KK9::KK9::KK9:
bizim çok net hatırladığımız bi konuşma üzerine kendisine nasıl yapalım dedik.demez olaydık :KK4:
öyle demedim istemedim ben siz beni zaten hep kötü bilin falan filan akşamda surat yaptı :KK19:
bi de istediği kadar ilgilenemedik koltuk yenileme meselesiyle ondan da kızgın :KK9:
dedim annemlere bırakayım çocuğu senle beraber gezelim koltuk modellerine bakarız.benim bi işim yok dedim :26:

yarın çıkıcaz.bakalım ne inciler dökülcek :KK1::KK1::KK1:
ilgi istiyor eşimde çok meşgul abim ilgilense de onun yeri ayrı.okul, iş, ev, ben, derken adam helak oldu:KK37:
ben devreye gireyim dedim ama inşallah devreler yanmaz :KK37::KK53:

kimi kayınvaldeler anneliğin gereklerini bile üstlenirken kimisi seyirci kalıyor.ne ilginç :44:
iki durum da zor inşallah orta kıvama gelir hepsi :KK9::KK9::KK9:

orta kıvama gelse kaynana olmaz sölerken bile iki dudak bi araya gelmio zaten kay na na:KK9::KK9:

merhaba canlar..ne yapıyo bakalım minnoşlar.sizde internetten okumuşsunuzdur.bebeiş anne karnında nasılsa hareketleri uyku düzeni falan filan doduğunda da öyle olurmuş bakalım bi doğsunda anne karnındaki durumuyla aynı mı görecezzzzzzz :) doğsun artık bebişşlerimizz bende istiyorummm daha giyecek dondan başaka bişeyi yok amma doğsunnn :)

X