sağol geçmiş olsun dileklerin için
ilk bebişim değil 13 yaşında bir oğluşum daha var bu da allah nasib ederse 2. oğluşum
oğlumda aşı falan olmamıştım bundada gerek yok diye düşündüm inşalah hata etmiyorumdur
ben oğlumda doğru dürüst test bile yaptırmamıştım
sağlık ocağındanda aramadı kimse haftaya şeker yüklemesi testimi yaptırıcam
aralığın 4 ündede kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolunda gider
Aaaa süpper oldu hadi buluşalım kızlar diğer taraftada var birkaç kişi olurmu? semt olarak nerelerdesiniz? ben laradayım
Benim de ona benzer oldu. Tuvaletten yeni cikmistim, kilodum islandi cok degil ama az da degil. Bana plesanta asagida demediler. Ben bebegimi asagida hissediyordum soyledim. Doktor bana bazen basi bazen ayaklari geliyor oraya ondan dedi.
şu bebeği aşağıda hissetme durumu bende de var ya. hatta bazen sıklıkla aşağıya, rahmime baskı yapıyo sıçradığım da oluyo. doktora sormam lazım. bu durum son aylarda erken doğumu tetikler mi diye soruyorum kendi kendime.
Antalya'da ben de varım okuyorum ama pek cevap yazmıyordum.
Benim de muhtemel doğum 02-03 Mart gibi
görüşmeyi ben de çok isterim ama çalışıyorum.
günaydın yagmurlu sevindirici bir perşembe sabahı
kış gelsin artık
evet kış gelsin
kış gelsin yavrularımıza kavuşalım artık
mini mini birler çalışkan ikiler olalımm
nigarda kavustu kızına
ohh hadi bakalım..
herkese selam..
papatya sen bugunmu gıdıcektın kardıyolaga?
bugun kontrolu olanlara bol şans
günaydın çilekcimmmmmmmmm
evet canım doktorla randevun saat 3.30 da
inşallah güzel haberleri buradan paylaşırım sizlerleeeee
Ebah Allah iyiliğini versin sayende bankada bir kahkaha patlatıverdim. :90: Sende adamı yanında istiyon mu? İstemiyon mu bir karar ver canımya...
ben horlarken o yanımda uyumaya çalışsın uyuyamasın sinirleri bozulup ağlayacak kıvama gelsin ki 2 yıldır ne çektiği anlasınbu zamana kadar onun horlamasından yapmadığım şey kalmadı 1 mp3 eskidi bununla beraber 2 tane sesi kestiğine inandığım kulaklık,evin içinde gecenin bir vakti gezmelerin cabası....yaşasın bende horluyorum ve benden rahatsız olup gece 04.00 kadar uyuyamıyor
selam kızlarrrrrrrrrrrr
doktordan geldım
coook sukur bebegım ıyıyımıs o beyaz nokta kaybolmus
ay tosunummmu gordum
agzını büzüp büzüp duruodu
bana opucuk atıodu sankı
az gerılmedım ne zamandır sızede cok yansıtmak ıstemedım
ama geldı gectı allahın ıznıyle
sekercık evet gormedım mesajını bebem yaaaaaaaa
ebah bende aynen sen gıbıyım
adıle nasıtle yatar gıbı kocam
ay ay ay uy uy uy ıııhh ıhhhh dıe donebılıorum
dunde bana bısı bana gaz yapmıs mıdemı bozmusum
gece fenalastım
cıkardım fılan rahatladım
ya kızlar bu arada cmt toplantı olayınız kesınmı?
yenı tasındıgım ıcın kuzenlerım bana gelıceklermıs ev gormeye :44:
ben katılamayabılırım kızmayın nolur :18:
Günaydın elleri karınlarında her daim hareket bekleyen annişler :122:
Bugün İstanbul’ a geliyoruz kısmetse.Yarın için dualarınıza ihtiyacım var. Detaylımızdan bir gün sonra kendi doktorumda kontrolüm var. Resmen 1 sayfa soru hazırladım yine
Doktor işimiz bitince kızıma beşik ve şifonyer bakacağım. Aralıkta 1 haftalığına İstanbula geleceğim o zaman almayı düşünmekle beraber bu gelişimizde Ümraniye deki mağazalara bakabileceğim. Bildiğiniz bir mağaza varsa paylaşırsanız sevinirim.
Sule’cim o arkadaş Belgin Tweety değil tatlım. Tweety artık senden basın açıklaması bekliyoruz :126:
evet tatlım son dakika gördüm yanlılık olduğunu, düzelttim artık.
sonunda gidiyosun demek, hayırlı haberlerle dön inşallah. bende gülüyodum kendime sorularımı sayfalara dökünce. sende aynısın demek.
offf stres yaptım bende, cmt. banka sınavına giricem kızlar. dua edin bana da iyi geçsin yaw.
Ebah Allah iyiliğini versin sayende bankada bir kahkaha patlatıverdim. :90: Sende adamı yanında istiyon mu? İstemiyon mu bir karar ver canımya...
ben horlarken o yanımda uyumaya çalışsın uyuyamasın sinirleri bozulup ağlayacak kıvama gelsin ki 2 yıldır ne çektiği anlasınbu zamana kadar onun horlamasından yapmadığım şey kalmadı 1 mp3 eskidi bununla beraber 2 tane sesi kestiğine inandığım kulaklık,evin içinde gecenin bir vakti gezmelerin cabası....yaşasın bende horluyorum ve benden rahatsız olup gece 04.00 kadar uyuyamıyor
Yaşasın kötülük....Yaşasın hormonlar.... Bütün yaptıklarını ödeyecekler...
Ben hamile yastığı kullanıyorum. Tabi oldukça yer kaplıyor yatakta. Kocam haksız sayılmaz ama o gece boyunca yorgan çekme kavgası yok musinir oluyorum. Bende bir gün atıvericem onu yatakta oh olacak
Günaydın elleri karınlarında her daim hareket bekleyen annişler :122:
Bugün İstanbul’ a geliyoruz kısmetse.Yarın için dualarınıza ihtiyacım var. Detaylımızdan bir gün sonra kendi doktorumda kontrolüm var. Resmen 1 sayfa soru hazırladım yine
Doktor işimiz bitince kızıma beşik ve şifonyer bakacağım. Aralıkta 1 haftalığına İstanbula geleceğim o zaman almayı düşünmekle beraber bu gelişimizde Ümraniye deki mağazalara bakabileceğim. Bildiğiniz bir mağaza varsa paylaşırsanız sevinirim.
Sule’cim o arkadaş Belgin Tweety değil tatlım. Tweety artık senden basın açıklaması bekliyoruz :126:
evet tatlım son dakika gördüm yanlılık olduğunu, düzelttim artık.
sonunda gidiyosun demek, hayırlı haberlerle dön inşallah. bende gülüyodum kendime sorularımı sayfalara dökünce. sende aynısın demek.
offf stres yaptım bende, cmt. banka sınavına giricem kızlar. dua edin bana da iyi geçsin yaw.
Hadi bol şans tatlım.Hangi banka bu?