2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın cici bebe anneleriiii...

Artık bebeğimin hareketleri çok tutarsız bir gün hemen hiç kıpırdamazken , b,i gün deli gibi tırmanıyo içerde..Ben de anlam veremedim .Dün bütün gün 1 -2 pıt pıt, gece tam uyuyacam costu içerde.1 saat uyutmadı beni..

İnş doğduktan sonra da böyle uyku vakti coşmaz bebişim.

Biz artık eşimle sabırsızlaşmaya başladık.günler sanki geçmiyor.. Kış gelecek, bahar gelecek bebeğim gelecek diye kar kış yolu gözlüyorum.Kış ta gelmek bilmedi bu sene:KK9:
Bu arada doktorum bana demir hapı verdi eleviti haftada 2 3 e indirdi. Ama ben hızlı kilo artışı sebebiyle eleviti içmemeye karar verdim.
Sonuçta çok çeşitli besleniyorum çok şükür aslında dışardan takviye ihtiyacım da yok. hem hiç kullanmayan hamileler var değil mi?

Sizler ne kullanıyorsunuz kızlar?

günaydınnnnnnnnn pınarcımmmmmmm
ben varım
hem de ikizlerimle hiçbir şey kullanmıyorummm
ikiz bebek bekleyenler formuna da takılıyorum ben
orada da ikiz bebek bekleyenlerin 6,7 tane ilaçları var
benim doktorum her şeyi yiyenlere ilaç vermem diyo
ot yiyebiliyorsan demire ihtiyaç yok diyor
bir de hamile ilacı da olsa sonuçta ilaç
ve ben kullanmadığım için mutluyummmmmmmmm
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Günaydın dünyalar güzeli anneler.
Bugün hava berbat hem soğuk hem kapalı ve ben çok yorgunum ve sırtım bacaklarım her yerim ağrıyo sanki sabaha kadar yatakta dayak yemişim gibi her bi yanım sızlıyo .
Gelsin 31 ocak artık dayanmaya gücüm kalmadı bide bu halde haftaya pazar taşınıcam rabbim yardımcım olsun ... Amin...

günaydınnnn canımmmmmmmm
ayyyy ne taşınmasıııııııı
çok zoooooorrrrrrr
ankaraya kış geldiiiiiiii
bir de
kocaman göbekkkkkkkk işin zor kazdınızzzzzzzz
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım sınavın inşallah güzel geçer ve kazanırsınnnnnnnn

şuleler hep bankacı mı oluyor neeeee:26::26::26::26::26::26:

canım sınavın inşallah güzel geçer ve kazanırsınnnnnnnn

şuleler hep bankacı mı oluyor neeeee:26::26::26::26::26::26:

He ya:KK52: Şule bankacı, Şule öğretmen, Şule avukat,.... en önemlisi Şule anne,

Yapamayacağımız iş yok çok şükür:KK9::KK9:

kızlarrrrrrrrrrrrr
bebeklerimin yorganlarını anneannesi yaptı
sağolsun, allah başımızdan eksik etmesin onlarııııı
bugün de nevresimlerini dikecez beraberrrr
oğlumunki ayılı ve arbalııııı
kızımınki de ayılı ve çiçekli
yani yılın modası ayı:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada babannesi de beşiğin bir tanesini ben alayım dedi
ben ikisini de alsın isterdim amaaaa
neyse buna da şükür

kızlar doğumum yaklaşıyorrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
hem korkuyorum
hem artık gelsinler de bir an önce büyüteyim diyorummmmmmm
bu arada doktorum şubatın ortasını görmek bizim için mucize dedi
kuzular 34 veya 35 de gelecekler dünyaya
çok küçükler yaaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kızlarrrrrrrrrrrrr

neyse buna da şükür

hem korkuyorum
çok küçükler yaaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Ayyy 1,5 ay kalmış..Şimdi bende heyecanlamdım. Bebişleri ile ilk buluşan şanslı anne sen olacaksın tatlım :KK9:

Günaydın elleri karınlarında her daim hareket bekleyen annişler :122:

Bugün İstanbul’ a geliyoruz kısmetse. :KK55: Yarın için dualarınıza ihtiyacım var. Detaylımızdan bir gün sonra kendi doktorumda kontrolüm var. Resmen 1 sayfa soru hazırladım yine :KK68:

Doktor işimiz bitince kızıma beşik ve şifonyer bakacağım. Aralıkta 1 haftalığına İstanbula geleceğim o zaman almayı düşünmekle beraber bu gelişimizde Ümraniye deki mağazalara bakabileceğim. Bildiğiniz bir mağaza varsa paylaşırsanız sevinirim. :KK54:

Divinity öncelikle hoş geldin. En Büyük KK 2 gündür görüyorum seni. Hollanda ineği süperrrr.:nazar: :KK9: Lütfen kızının adını kendin koy canım ya. Onlara ne ya. Çok sinir oldum şimdi:KK47:
günaydın 2013 hoşbulduk cnm
ilk hamile kaldığım andan itibaren takılıyordum buraya..her zaman takipteydim ama yazmıyordum pek
artık paylaşım zamanı
bebeklere alınan ciciler ,isimler ,rahatsızlıklar vs falan paylaşacak bi dünya konu var :KK52:

Ayyy 1,5 ay kalmış..Şimdi bende heyecanlamdım. Bebişleri ile ilk buluşan şanslı anne sen olacaksın tatlım :KK9:

hayırrrrrrrrrrrr
aralık ve ocağımız var daha inşallah
ama yine de sanırım buradan
ilk doğum anılarını benden dinleyeceksinizzzzzzz

canlarımmm ciğerlerim böbreklerim dalaklarım ve elma şekerlerimmmmmmmmmm:KK16:
hepiciğinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK52:
Gününüz aydın mus mutlu huzurlu güsel sağlıklı haberlerle geçsin inşallah (banada tabi ):KK54:
Ebahhhh sin alinin hikayeleri vardı , artı kbenim için ebahın hikayeleri varrrr:21: süpersin mükemmelsinnn hihihihi :KK52:

Çilakkkkkkkkcımmmm inşallah diyorum yaa gelsinler sağlıkla artık koklayalım.. :KK53:
Testleri olanlara kolaylık ve sağlık diliyorum RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün diyorum ve sizleri mucukluyorumm:KK1:

[QUOTE=sekercikk;27421414
Ebahhhh sin alinin hikayeleri vardı , artı kbenim için ebahın hikayeleri varrrr:21: süpersin mükemmelsinnn hihihihi :KK52:

ben onun bu sabahki yüz halini görebilmek isyan sesini duyabilmek için tam 2 yıl sabrettim...zafer benim ve kızımındır :124::119:
bana evlenirken gerçekleri söylemedi "asla aslaaaaaaaa horlamam ben yalnızca çok yorgunsam hırlarım" dedi daha balayında kaçıp gitmek istedim....gerçekten hakkını yemeyeyim horlamıyordu kükrüyordu :KK52::KK52:
dün akşam kafasını sokacak yer aramış sesten çıldırmış....:KK52::KK52:
gece uyurken çık biraz daha yukarı minnoş kızım cümle alem ses neymiş görsün :KK60::KK60:

günaydın anneler içeride bir o yana bir bu yana volta atan minikler.....
günler çok hızlı geçiyor c.tesi minnoş kızımın odasını almaya gidicez sevinsin garibim....
sabah bir kalktım eşim yok ara ara bir baktım yan odada incecik battaniyeye sarınmış uyuyor bir hışımla ne oldu niye buradasın dedim bana demezmi" yaw arkadaş o nasıl bir horlama kafayı yedim bütün gece yan odaya kadar geldi horlama nerenden çıktı o ses bu sen olamazsın gece 04.00 kadar uyutmadım beni" dedi...:KK17::KK17:
sonra gülmeye başladım 2 yıldır ne çektiğimi gör ilahi adalet dedim ve koptum :KK52::KK52:

çok komik gerçektende =) bende adamı gece on defa uyandırıyorum.hamile kalana kadar gece hayatta lavobaya gitmedim isterse 12 saat uyuyayım ama hamilelikte gece kalkmalar çok oluyor ..herseferinde uyandırıyorum kalk lavobaya gdieceğim diye kapısında bekletiyorum.sonra yatıyorz.tabi o sabah gidiyr işe ben öğlen =)

bak işte gün geldi, devran döndü meleğin annesinin öcünü alıyor babacığından hihihihih:21:

Herkese günaydın anneler..
BAHAR çok pozitif bir günaydın mesajı paylaşmışsın :KK9: peeekkk güzel...

PAPATYA çım sen de güzel haberle dönmersin inşallah....

Canlar sizlerde de göğüsleri Çağlayan var mıııııııı... Ay gördüm gecen hafta sok oldum.... Yağlıyorum yağlıyorum durum aynııı... Öncesinde karnımı bacaklarımı yağıyordum ama göğsümün çatlayacağız hiiiç aklıma gelmedi:KK19:

Son düzenleme:
canlarımmm ciğerlerim böbreklerim dalaklarım ve elma şekerlerimmmmmmmmmm:KK16:
hepiciğinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK52:
Gününüz aydın mus mutlu huzurlu güsel sağlıklı haberlerle geçsin inşallah (banada tabi ):KK54:

Çilakkkkkkkkcımmmm inşallah diyorum yaa gelsinler sağlıkla artık koklayalım.. :KK53:
Testleri olanlara kolaylık ve sağlık diliyorum RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün diyorum ve sizleri mucukluyorumm:KK1:

bayıra karsı yatır bizi tırmal bizi mucukla bizi şekercik
su dogum yasasını goggle sapıgı gıbı her gun google dogum yasası yazıp aratan benden baska bırı varmı acaba
sırf kım bu konuyuı aratan yazık dııp benım ıcın cıkarsınlar ıstıyorum.nıe sana yazdım.el at bu işe die.halledersin sen hulyaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52:

kızlarrrrrrrrrrrrr

neyse buna da şükür

hem korkuyorum

minnoşların saglıkla dogsunda buyutursun sen olsun kucuk olsalarda
bugunku sonucları bıldır bıze olurmu kuzum

canım gözün aydın. geçmişteki üst üste gelen sıkıntılı haberlerden sonra bu çok iyi geldi. Allahım innnşallah sağsalim sıkıntısız bi şekilde doğumla buluştursun bizi.
bende de ilk ayda kist vardı 6.5 cm olmuştu, bebeğe zarar verir diye endişeleniyodum, neyse ki kese büyüdükçe o küçülmeye başladı. en son nokta kadardı. endişe etmeye gerek yok yani. rahat olalım kendimizi türk hekimlerine emanet edelim :))

ay evet annelıkj sımdıden enıdelerle basladı bızde canım ya:KK31:

ebah; çılgın çocuk iso gibisin.ama neden bursadasın
pis bursa ebahımızı ver bize :KK47:
istanbula geldıgınde goruselım mutlaka bizede horla cok merak ettım

kızlarrrrrrrrrrrrr

neyse buna da şükür

hem korkuyorum

sevsinler nevresimlerini :)) babanesi bi tanesini alıyomuş ya ne güzel onada şükür.
bizim babanemiz 1 çöp almadı ..kızının çocuklarında öyle değildi işte.resmen ayrım yapıyo.
ananeler 1 numara işte her zman.
canım ya doğumun çok yaklaşmış sahi, allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inş.
ve dilerim ilk senin doğumun olur planlıymış sağlıkla gelsin kuzuların :)
dr kaçıncı hafta gibi bekliyo ? 35 te ocak mı oluyo ?

hayırrrrrrrrrrrr
aralık ve ocağımız var daha inşallah
ama yine de sanırım buradan
ilk doğum anılarını benden dinleyeceksinizzzzzzz
hadi bakalım hayırla inşallah
Kızlar güzel ve ayrıntılı hazırlanmış bir liste. Paylaşmak istedim :KK34:

Bebek İçin Alınması Gereken Malzemeler | Anneler Kulübü

bizim eksiklerimiz tamam :) 3 aylık herşeyi tamamlandı giyecek ve bakım anlamında , gerçi bi bezle biberon grubu eksik.birde arabayla beşiği aldıkmı tamamdır, prens,im hazırım sana derim :))

Nasılsınız kızlar, minik yavrularınız nasıllar ? öpüyorum hepsini ...

Herkese günaydın anneler..
BAHAR çok pozitif bir günaydın mesajı paylaşmışsın :KK9: peeekkk güzel...

PAPATYA çım sen de güzel haberle dönmersin inşallah....

Canlar sizlerde de göğüsleri Çağlayan var mıııııııı... Ay gördüm gecen hafta sok oldum.... Yağlıyorum yağlıyorum durum aynııı... Öncesinde karnımı bacaklarımı yağıyordum ama göğsümün çatlayacağız hiiiç aklıma gelmedi:KK19:

Canım ben onu okumuştum bir yerde. 4. aydan beri hergün 2 kez göbeğimi, her banyo yaptığımda da göğüslerim, bacaklarım, baldır açıkçası çatlama genişlemeden kaynaklandığı için genişleyecek heryerime yağ sürüyorum. Komilinin bebe yağını kullanıyorum. Hiç biryerimde çatlak yok. Ama bu kişiden kişiye farkediyor...

Canım ben onu okumuştum bir yerde. 4. aydan beri hergün 2 kez göbeğimi, her banyo yaptığımda da göğüslerim, bacaklarım, baldır açıkçası çatlama genişlemeden kaynaklandığı için genişleyecek heryerime yağ sürüyorum. Komilinin bebe yağını kullanıyorum. Hiç biryerimde çatlak yok. Ama bu kişiden kişiye farkediyor...

Ya işte göğüs aklıma gelmeliydi... Şimdi her gün badem yağı ile yaglıyorum. Babamıza yağlı yağlı kokuyoruz :KK9:

X