ama öyle detaylı yazmıyor,o ilk suyun gelme işareti,hastanedeki heyecanlar veeee en öneli kısım anne ile bebeğin ilk karşılaşması,çok güzel mükemmel duygular....şimdi o doğum yapacağım günü bekliyorum ben ilk karşılaştığımda ne yaparım diye....şimdiden ağlıyorum o zaman ne yaparım....ben normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı olmaz....
selam kizlar nasilsiniz.rose gecmis olsun.cabucak iyiles insallah.kizlar benim bebisdun ve bugun cok az haraketediyor.iyice paranoyak oldum insallah birsey yoktur.netten bebisin arabasini siparis etmemiz lazim.ayin 28 kontrolum.ondan sonra aliyimdiyorum.arabamiz bu olacak kismetse.
Eki Görüntüle 557418 Eki Görüntüle 557419 Eki Görüntüle 557420 sizce nasil:26::26:
canım bendim, ayrıntılı da ben perinatologa gitmiştim
o kızımın kalbinde delik gördü ve
uzmanlık alanı geblikteki kalp problemleri olan
fetal kardiyoaga yönlendirdi
randevum perşembe günü hayırlısı bakalım
ben de öyle aşırı duygusallık yok ama şöyle bir manyaklığım var
her şeyin olumsuzunu düşünmek, onu kafaya takmak, onu problem haline getirmek ve canımı sıkmak
hatta üzülmek
benim gibi sizde de oluyor mu
sürekli kafaya takacak bir şeyler buluyor musunuzz
sagol canim.bizim butceye uygun.230 euro kadar.ama indirimde 480 eurodan inmis.o yuzden acilen almamiz lazim.yoksa ayin 28 kadar kalmaya bilir.almayada korkuyorum.selam kızlar,
benim bugün çok içim sıkılıyor yaa neden bilmiyorum.annem aradı rüyasında da kötü görmüş. üstüm per perişanmış. dedim sıkıntılıyım ondandır.
kaynanama da sinir oluyor bi kendi kendine triplere girdi eşimde sordu anne niye böylesin diye. ona kızmış meğersem ama herkese ters davranıyo. bende anında soğurum yani böyle şeylerden..
ne bilim bi duygusalım siyaset haberlerine bile ağlıyorum.
ayrıca dün size yazamadım vip dükkanda- vip baby diye bi marka vardı çok ucuzdu tam kışlık kadife tulumlar elbiseler vardı. kızıma çilek kız tulumu aldım kıpkırmızı yakası yaprak çok şirin bişey ya.
girin bakın belki kalmıştır birşeyler. kargoda bedava.
birde belgin yazmıştı sanırım mantar olmuş. sebamed intim likit kullanın kızlar harika bişey ben normalde de kullanıyorum her banyoda. birebir çözüm. o bölgeyi temizleyici ve direk bununla içini yıkayın rahmin(çok afedersiniz)
ebahh öncelikle rüyamla başlıyım rüyamda seni gördüm kızzdün burda haftasonu buluşup resim çekmeyi unuttuğunuzu yazdınız ya ondan etkilenmişim sanırım,
seni görüyorum diyorum sen ne kadar güzel bi kızsın sende birşeyler anlatıyosun süreklihayr olsun...
doğum hikayelerini bende okudum kendimi monitorun arkasına saklayıp ağladım hep.
bayıldım ben bu arabaya ne kadarmış?
inş canım normal yaparsın, haklısın okuyunca etkilenir insan.ama öyle detaylı yazmıyor,o ilk suyun gelme işareti,hastanedeki heyecanlar veeee en öneli kısım anne ile bebeğin ilk karşılaşması,çok güzel mükemmel duygular....şimdi o doğum yapacağım günü bekliyorum ben ilk karşılaştığımda ne yaparım diye....şimdiden ağlıyorum o zaman ne yaparım....ben normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı olmaz....
bende çok takıyorum herşeyi duygusallık yok takıntı çok ..canım bendim, ayrıntılı da ben perinatologa gitmiştim
o kızımın kalbinde delik gördü ve
uzmanlık alanı geblikteki kalp problemleri olan
fetal kardiyoaga yönlendirdi
randevum perşembe günü hayırlısı bakalım
ben de öyle aşırı duygusallık yok ama şöyle bir manyaklığım var
her şeyin olumsuzunu düşünmek, onu kafaya takmak, onu problem haline getirmek ve canımı sıkmak
hatta üzülmek
benim gibi sizde de oluyor mu
sürekli kafaya takacak bir şeyler buluyor musunuzz
selam kizlar nasilsiniz.rose gecmis olsun.cabucak iyiles insallah.kizlar benim bebisdun ve bugun cok az haraketediyor.iyice paranoyak oldum insallah birsey yoktur.netten bebisin arabasini siparis etmemiz lazim.ayin 28 kontrolum.ondan sonra aliyimdiyorum.arabamiz bu olacak kismetse.
Eki Görüntüle 557418 Eki Görüntüle 557419 Eki Görüntüle 557420 sizce nasil:26::26:
abc design mamba canim..
çok saol canım bol bol meyve iyiyorum olmadı sıkıp sıkıp bolca içiyorum ıhlamur bal limon karıştırayım bir de bakalımacılara tutunarak yaşamak
bal karabiber yakacak ama geçiriyorsa ne ala onu da yaparım inşallah şifa olur teşekkürler canımyemek konusuna gelince aynen bende öyleyim yiyorum yemekten kalkarken daha ne yesem ki diyorum
selam kızlar
ya okurken kacırdım kım kardıyolaga gıdıcekmıs
nasıl tespıt etmısler kalbındekı delıgı
benımde bır oncekınde mınık beyaz nokta gordu
yarına tekrar gıdıcem
onemlı dııl ama bakalım bı daha dedı
:18:
allahım dua edın banada
kımdın sen arkadas don bana.papatya senmıydın?yok dııldın..uffff unuttum:44:
bu arada ebah ve dıger duygusallar ben ıkı gundur salya sümüğüm
yanımda ıs arkadasım gaz cıkarsa ağlıcam o durumda manyadım
dun mudurun odasında onemlı bısı konusuoruz
aklıma oglum geldı
evımızde yurumesı emeklemesı fılan hayale daldım
ben bır agla agla
kadında sasırdı
ay tutamıorum kendımı..
demetakalın yenı kaset cıkarıyor
youtoube dan bir oğlumuzvar şarkısını dınleyın ve kopun ya ben dınleyemıorum artık
gozumde yaş kalmadı ama kesın dınleyın
Evet cinm ben de 20 tl ye aldımtürkçe isimleri ile aratınca e bebek sitesinde buldum canım ben de , 20 tl tanesi cd lerin
vallahi imrendim ne güzel işte boşver o yapsın=))vallahi bizimkisi bir çay koyuyor söylene söylene geliyor mutfaktan bu evin bütün iş yükü bende diye ikimizde ççalışıyrz evi tertemiz edyrm birde yemek yapıyrm pilav da yap diyor onuda sen yap diyince olmasada olur diyporrrr=)))yanlışlıkla iş yapsa bütün yük bende diyor=)Arkadaslar okuldan eve geldim uzun bir aradan sonra aksam yemegini hazirlayim dedim. Bulantilarim yuzunden yemegi esim yapiyordu. Bir heves islere koyuldum. Esim cok guzel yemek yapiyor maasallah. Ondan tarif aldim 2 cesit yemegi yaptim sofrayi hazirladim onun isten gelmesini bekledim. Beyefendi isten geldi yemekleri begenmedi. Tabaginda duruyor salata yiyor sadece. yemeklerimi begenmemisBiri kuru olmus biri lapa olmus. En azindan birinden yeseydi. Cok moralim bozuluyor.
Herseyden benden daha iyi anliyor. Ben bulasik makinesine bulasiklari diziyorum o geliyor duzeltiyor, yeniden diziyor.Camasirlari o daha iyi utuluyor ben cok ugrasiyorum utu yaparken. Evi temizlemek bile onun aklina geliyor. Ilk baslarda iyi hos da sinir ediyor beni bu durum.
Canim bir sey cekiyor yapayim diyorum. Hemen hazirini aramaya basliyor. Biz yaparsak guzel olmaz diyor. Benim guzel yapacagima guvenmiyor.Daha neler var neler ...
sen doğum hikayeleri okumussun canım ben normal doğum ile sezeryan doğum izledim netten.içim fena oldu sezeryanda.valla bayılıyordum az daha ama çok şükür geçti.inşallah hepimiz normal doğum yaparız
bende bu sabah izledim normalde sezeryande çok kötü yaaaaaaaaaaa!!!!