2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ah mihsim ah aynı şeyleri düşünüyoruz....duşa giricem eşime odadan beni kov belki utanırım kalkmışken duşa girerim diyorum...hayatım da bu kadar uyuşuk olmadım....hem havaların etkisi hem hamilelik X2 kez yorgunluk uyku hali,halsizlik....minik kuzucum yorgun yoğacak....

günaydınlaaaaar,
Ben şimdilik işe rahat gidip geliyorum. Kısmet olursa 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum, ama ağırlaştıkça zor. Nasıl olacak bakalım :)

günaydın canlar ve karınlarınki minnoşlar..ankara da her ana kurt inecekmiş gibi bir hava var :) puslu sislii.ama nedense keyfim yerinde bugün hemde çokk.allah bozmasın hiçbirimizin keyfini.izin muhabbetleri dönmeye başlamış.ben 6 aya çıkmazsa doğum izni 37.haftada çıkacam allah nasip ederse.inşallah çıkarda tüm çalışan anne adayları ve aileler rahat bir nefes alır

günaydın güzel anneler ve artık pek de minik olmayan bebişleri
bebişler büyüdükçe sıkıntılar da artmaya başlamış ama çekilmeyecek cinsten değil tabi.Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum

canım bende de yeni başladı başım ağrıyor iki gündür ama çene kemiklerim de ağrıyor aynı zamanda.doktor tahlillerde fazla çıkmış kalsiyumu içmene gerek yok demişti ama sanırım artık gerekli.ben sabahları çok fazla kaşar tüketirdim ki onda kalsiyum çoktur şu sıralar eşim de kayınvaldem de sert bi çeşit almış yiyemedim yenmedikçe bitmiyor bir haftayı geçti.ağrının dişten yani kalsiyum eksikliğinden olabileceğini tespit edince hemen kendime kaşar aldım cal d vita dan da içmeye başladım.bakalım etki edicek mi bu hafta böyle deneyecem.olmazsa doktora gidicem.

aynen bende normalde cok sewerim uyumayı ama artık hasretim uykuya bide şuan benim oğluş migdeme cıkmış sanki ordan wuruyo zor nefes alıyorum böyle bi durum yaşayan warmı arkadaslar

benim oğlumda sağ kaburgamın altına girerdi sanki bir gün ayağını tutmuş gibi olmuştum kızımda aynı yolda ilerliyor sağıma yatınca orda olduğunu hissediyorum yatağı tekmikliyor özellikle tokken daha çok rahatsız ediyor.doktor rahim orta hizadan büyümez genellikle sağa yada sola doğru gelişir demişti.demekki benim rahimim sağdan yana

yetersiz kelimesi bizim lugatımız da yok artık canım daha neye yeteceğiz.eğer erkekler bizim durumumuzda olsa hamilelikte yatakları ayırırlardı lohusalıkları da kesin bir yıl sürerdi
haftada bire ayda bire takla atmaları lazım
içimizde taşıdığımız can hem duygularımızı hem de fizyolojimizi değiştiriyor tabiki herşeye yansıyacak.eşinde bunu senin kadar takmıyordur kafasına anlıyordur durumunu.mantar için iyi bir doktora gitmen gerek hem hamilesin hem de dikkatli olunmazsa tedavi etmekten çok yaymış olursunuz.doğal yöntemleri de emin olmadıkça deneme canım riskli sonuçta

cnm enfeksiyon çok önemli dikkat etmen lazım eşinde anlıyordur seni.senin ve bebişinin zarar görmesini istemez.sen canını sıkma.bak ne güzel ayda 1 de olsa bi ilişkiniz oluyormuş ya ben gibi 6 aydır yaşamayanlar neyapsın.doğumdan kimbilir nezaman sonrayada yaşayamayız.daha beterleri var yani.işte sana kötü bir örnek:))

günaydın dünyalar güzeli anneler

kıpır kıpır dışarı çıkmak için can atan oğlumla birlikte sizlere güzel mutlu huzurlu bir gün geçirmenizi diliyoruz.

günaydın bayanlar...aynen bende yazın 2 ay çalışmadım eşim çalışıyordu tabi evde patlamıştım !! şimdide gitmesem diyorum hergün zorla gidiyrm gidincede bir sinir bir sinir herkese bağıryrm eşim işten gelince soruyor bugün kiminle kavga ettin diye?=))))

walla canım benım napıcaz bılmıorum ewde yıne ıyıyım ama buraya gelınce butun gun otururnca sandalye tepesınde pertım cıkıo yemekten nsra o mıdeyle ztn nefes alamıorum ıyıce ıskence olmaya basladı 7 hafta var daha nasıl gecer bılmıorum :) allah sabrını versınde bır an once 32 yı gorelım cekılelım evımıze walla ıstedıgımız zmn uzanır ıstedıgımız zmn kalkarız... bugune kadar ıyıydım ahalda allah sukur cok rahat bır gebelık gecırıorum ama vücut agırlasıo ıste artık degısıo sanırım

izine ayrılınca bu kez işler başlayacak ama en azından günden güne yavaş yavaş yaparım....odası hazırlanacak eşyaları yerleşecek...bir sürü iş....arada kendime dinlenmeye zaman bulurum inşallah...bütün dolaplar toplanacak gerçi işlerimi yapan bayanı 1 hafta alıp işleri beraber yapmayı düşünüyorum yoksa o kadar işi yaparken gardrop önünde doğururum

belgincim ben de enfeksiyon kaptım, korkutmak istemem ama onun eşine yatılmasından ziyade düşüneceğin
bebeğin var çünkü enfeksiyon erken doğumu tetikliyor
ben bir kutu antibiyotik kullandım hem de 1000 mg lık
acayip vicdan azabı duyarak
bir de 3 tane fitil kullandım ve çok şükür geçti
doğal çözüm ise doktorların söylediği taharet suyuna sirke koyuyorsun, onunla temizleniyorsun canım
çok geçmiş olsun tekrar
canım bir de bol su, bol idrar çok önemli sakın untmaaaaaaa

günaydın baharcımmmmmmmm
birisi ilşki mi dedi
o ne ki?

günaydınnnn cilekcimmmmmmmm

günaydınnn şulecimmmmmmmm
inşallah ayrıntılıdan ağzın kulaklarında çıkacaksınnnnnnn

günaydınnnn ebahhhhhhhhcımmmm
sıkın dişinizi hatunlar bir buçuk ayınız kaldıı
ha gayretttt

Herkese günaydın

günaydınnn şükrannnnnnnnn

günaydın dünyalar güzeli anneler

kıpır kıpır dışarı çıkmak için can atan oğlumla birlikte sizlere güzel mutlu huzurlu bir gün geçirmenizi diliyoruz.

günaydınnnnn kadınızzzzzzzzzzzzzz
aynı güzel dileklerine ailecek katılıyoruzzzzzzzzzzzz

bende çok beğendim mothercare yi bide bizim enişte orda , özel indirimide olunca beğendiklerimi indirimli almış oluyorum.çorap almadım ama daha hiç, dünde battaniyesini filan aldım.ihtiyaçlarım nerdeyse bitti sayılır.küvet aldım file sdeğil süner iyi dediler sünger aldım yıkamak içn.

canım ben 9. haftadan itibaren diş ağrısı çekmiştim, 12. haftada dr a sordum diş dr unda uygun görüyorsa dolgu çekim hertürlü işlemi yaptırabilrsin dedi.2 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı.geçmiş olsun darısı sana artık ne diyim.

canom o kalsiyumları dr un mu dedi ben günde 1 bardak süt içiyorum sadeec kesin içeceksin diye tembihledi.fazlasını demdi.
canım benim de kızımın kalbinde delik gördü doktor

perşembe günü kardiyolaga gideceğim
inş perşembe günü çok güzel haberlerle dönersin canım ya.

32. haftada izne mi ayrılcaksın ? ben 37 ye dek istiyrum çalışmayı.ağırlaşmadımda şuana dek, 37 de de idare ederim ağırlasam bile, maaşa ihtiyacım olcak çok.ama bilmiyroum dr verir mi ?

kızlar günaydın.nasılsınız ?
ya ben bişey sorcam, şu bi iğne olunuyo ya o kaçıncı haftada.
sağlık ocağına kaydımı alamayıp not etmişlerdi sonra kaydetmek üzere.
unuttular mı acaba ve iğnenin süresi geçtimi dersiniz ?
şuan 22+2 yiz.

Papatya teyzesi aldım cicilerini :) akşam tepikleyip durdu sevindi yavrucum demekki :)) özellikle penye battaniyesi süper ya.birde şeye pişman oldum, tulumları başka yerden almıştım netten yani, motherdan alsaydım keşke hem daha cici hemde daha kullanılır.neyse artık başkalaırnı ordan alırım.canım ama arabayı almadım zaten baston pusetmş o.sürüşü süper rahat ve çok hafif ama ben travel sistem istiyorum, çocuk ayırdı yinede bide Quinny le Graco ya bakıp karar vercem ama sanırım Maclaren olmayacak dediğim gbi puset olması hoşuma gitmedi, sen nasılsın canım ? kızın oğlun nasıllar ? hareket saatleri demişsin ya hakkaten saatleri var benimkininde, sabah ezanından sonra ve gece yatarken kıpır kıpır birde yemeği yemek üzereyken :))

canım aldıklarını güle güle giydir inşallahhhhhhh

canım bir bardak süt yetersiz, benim diyetisyenimin dediği vücudundaki en büyük depo kalsiyum deposu
kemiklerin tamamı çocuk için depo
o ihtiyacı olduğu kadarını kullanır
sen bunun farkına bile varamayabilirsin
sonra kemik erimesi, ostreopoz, diş kaybı sırasıyla seni bulur dedi
ay kolay mı bir çocuğun iskeleti senden aldıklarıyla oluşuyor
o yüzden
süt+yoğurt+peynir düzenli bir şekilde her gün mutlaka tüketilecek

iğne dediğin tetanoz aşısı sanırım, aslında tam haftandasın, onların gözünden kaçmış olabilir
sen hatırlat bence

senle mothercare ci olduk iyice
ama kalitesi ve farkı çok açık
benim kız kardeşimin bebeği şimdi on aylık
bebeğinin kıyafetleri 60 derecede ve gün aşırı yıkanmasına rağmen hala o kadar sağlam kaldılar ki
kardeşini de büyütür kesinnnnnnnn
iyiyiz canım hızla genişliyorummmm
evet saatlerini öğrendim hatta hangisinin tekmelediğini bile hissediyorum artık net bir şekilde
ama oğlum daha hareketli

anladım canım, benim bide protein dietim var demiştim ya onda dietimde yani süt ürünleride günlük 1 bardakla sınırlı ve 1 kibrit kutusuyla haftasonu randevum var dr a sorayım bi.bazı şeyleri artırabilirsin dedi olmadı artırırz peynirdeyiyorum ama çok değil.teşekkürler ya uyarın için. arayıp hatırlatayım iğneyi.canım biraz öncede bayanın biri aklımı karıştırdı, diyor sen çok fotokobi çekme.zararlı.bende öyle biliyodum ama araştırdığımda sorun olmadığı yazdığı için dr a danışmadım.aksi gibi o kadarda fotokobimiz oluyo ki..

evet valla öyle olduk, hep kardeşinin dediği gibi metini duyuyorum ondan vazgeçmicem..
sen hangisinden alıyosun ? tunalıya gidiyorum ben.
ayy maşallah yavrularına demek oğluşun daha hareketli.yerim ben onları ya :)

evet valla öyle olduk, hep kardeşinin dediği gibi metini duyuyorum ondan vazgeçmicem..
sen hangisinden alıyosun ? tunalıya gidiyorum ben.
ayy maşallah yavrularına demek oğluşun daha hareketli.yerim ben onları ya :)

canım ben bir kısmını internetten aldım
evime yakın diye şimdi de armadaya gidiyorum
armada da ikinci kat çocuk katı olmuş
mağaza da ankamall dekine göre daha büyük
tunalıdaki mağazayı bilmiyorum canım

internet mağazasını ben bulamadım canım ya modagramdan mı aldın sen ?
bende tek tunalıyı biliyorum ama armadayada gelirim.
yakınmışız senle bende milli kütüphanenin karşısında çalışıyrum.

canım google la demsa yaz
moda gurusu çıkacak karşına
onu tıkla, sonra sayfanın altında L-O harflerini tıkla
mothercareyi seç, inanılmaz ucuz ürünler var
üstelik kargo parası da yok
bu arada teiaş ta mısın trt de mi
milli kütüphanenin iki karşısını da düşününce
evet çok yakınız benim iş yerim de anıttepe de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…