merhaba benimde 3 gündür ağrı var dişetlerimde başımın sol tarafınıda ağrı yapıyr ..bende ne yapacağımı şaşırdım ilk gün başım ağrıyor sanıyordum.meğer dişimden geliyor muş acı...of kalsiyum eksiliği bu oluyr sanırsam.
aynen bende normalde cok sewerim uyumayı ama artık hasretim uykuya bide şuan benim oğluş migdeme cıkmış sanki ordan wuruyo zor nefes alıyorum böyle bi durum yaşayan warmı arkadaslar
kızlar aslında benim özel bi sorunum var. Çok afedersiniz kurban bayramından önce mantar +idrar yolu enfeksiyonu oldum gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı hamilelikten dolayı fazlasını veremeyiz diyor doktorlar, mikrop dağılmasın diye 1 ay olacak neredeyse eşimle birlikteliğimz bile olmuyor ve kendimi yetersiz hissediyorum hem bu dert hem kilo alıyorum git gide. Bu mantar için doğal çözüm bilen varmı
kızlar aslında benim özel bi sorunum var. çok afedersiniz kurban bayramından önce mantar +idrar yolu enfeksiyonu oldum gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı hamilelikten dolayı fazlasını veremeyiz diyor doktorlar, mikrop dağılmasın diye 1 ay olacak neredeyse eşimle birlikteliğimz bile olmuyor ve kendimi yetersiz hissediyorum hem bu dert hem kilo alıyorum git gide. Bu mantar için doğal çözüm bilen varmı
ah mihsim ah aynı şeyleri düşünüyoruz....duşa giricem eşime odadan beni kov belki utanırım kalkmışken duşa girerim diyorum...hayatım da bu kadar uyuşuk olmadım....hem havaların etkisi hem hamilelik X2 kez yorgunluk uyku hali,halsizlik....minik kuzucum yorgun yoğacak....
walla canım benım napıcaz bılmıorum ewde yıne ıyıyım ama buraya gelınce butun gun otururnca sandalye tepesınde pertım cıkıo yemekten nsra o mıdeyle ztn nefes alamıorum ıyıce ıskence olmaya basladı 7 hafta var daha nasıl gecer bılmıorum :) allah sabrını versınde bır an once 32 yı gorelım cekılelım evımıze walla ıstedıgımız zmn uzanır ıstedıgımız zmn kalkarız... bugune kadar ıyıydım ahalda allah sukur cok rahat bır gebelık gecırıorum ama vücut agırlasıo ıste artık degısıo sanırım
kızlar aslında benim özel bi sorunum var. Çok afedersiniz kurban bayramından önce mantar +idrar yolu enfeksiyonu oldum gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı hamilelikten dolayı fazlasını veremeyiz diyor doktorlar, mikrop dağılmasın diye 1 ay olacak neredeyse eşimle birlikteliğimz bile olmuyor ve kendimi yetersiz hissediyorum hem bu dert hem kilo alıyorum git gide. Bu mantar için doğal çözüm bilen varmı
günaydın gönlünüzce bir gün olur inşallah
canım benim hiçbir sorunum olmadığı halde ayda bir kere anca ilişkimiz oluyor bazen olmuyor çünkü yorgun oluyorum hiç can istemiyır ayrıca hamileyiz onlar da anlıyor bunu eşim de pek yaklaşmıyor korkuyor galiba dert etme bunu kendine mantarla ilgili bişey bilmiyorum yaaa keşke yardımcı olabilsem
ilişki :44: o neydi ya:44::44:
mantar tehlıkelı ılıskı kesınlıkle yasak aman dıım ıcerı yayılır
arkadasım olmustu 3 ay yatarak bıtırdı.dıkkat et canım
sabun vs kullanma su ıle ped kullanma.
dr arada gıdıosun temızlıo ole olmustu onun
Günaydınlar
Ay bir ben mi unuttum diyordum herbirkes bırakmış ilişkiyi
Frezyam birkaç gündür seni ihmal ediyorumfarkındayım ama aynı süreçte papatya ile de görüşemedim tatlım. Acayip bir ağırlık basıyor yemek sonrası hemen sızıyorum.
Ay şuanda yan tarafta matkapla çalışıyorlar. Makina çalıştıkça kızım tekmikler atıyorAcep usta mı olcek benim kuzum
Kızlar heyacan başladı bende Cuma detaylım var:18::18: Rüyalarıma girdi. Artvinden İstanbula gitmişim ama İstanbulda hastaneye salak taksici yüzünden geç kalmışım.Taksiciye bağırıyordum ki gerçekten bağırmışım uyandık
günaydın anneler ve minik kuzuları
c.tesi doktor randevum vardı ama artık yok önümüzdeki hafta salı gününe kadar doktorum doluymuş bende c.tesi gününü heyecanla bekliyordum üzüldüm....1 ay oldu bugün minnoşumu görmeyeli....1 hafta daha sabır edicez malesef....
günden güne yorgunluk daha fazla çöküyor,eve enkaz olarak gidiyorum...değil iş yapmak wc ye gitmeye üşeniyorum...şafak sayar gibi 32 haftayı bekliyorum...off yani offf...çalışmak işkence
Herkese günaydın
günaydın dünyalar güzeli anneler
kıpır kıpır dışarı çıkmak için can atan oğlumla birlikte sizlere güzel mutlu huzurlu bir gün geçirmenizi diliyoruz.
bende çok beğendim mothercare yi bide bizim enişte orda , özel indirimide olunca beğendiklerimi indirimli almış oluyorum.çorap almadım ama daha hiç, dünde battaniyesini filan aldım.ihtiyaçlarım nerdeyse bitti sayılır.küvet aldım file sdeğil süner iyi dediler sünger aldım yıkamak içn.canım benim kız kardeşim bebeğinin ihtiyaçlarını mothercare ve chicco dan aldı hepsinden de çok memnun kaldı
ben de o yüzden tercih ediyorum
evet gerçekten kaliteliler
benim aldıklarım 5'li paket, yüzde elli inmiş hali ile 15 liraydı
3'lü şeklinde olanlar da vardı sanırım, onların fiyatı senin dediğin gibiydi
canım ben 9. haftadan itibaren diş ağrısı çekmiştim, 12. haftada dr a sordum diş dr unda uygun görüyorsa dolgu çekim hertürlü işlemi yaptırabilrsin dedi.2 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı.geçmiş olsun darısı sana artık ne diyim.arkadaşlar dişlerim beni mahvediyor o kadar canım yanıyır kı anlatamm evde ne yapabılırımmmm nolur yardım edeın izmirde olanlar konak diş hastanesine gidecem yarın bı tavsıyenız olabılır mııııı???? su doktor felan gıbı....
canom o kalsiyumları dr un mu dedi ben günde 1 bardak süt içiyorum sadeec kesin içeceksin diye tembihledi.fazlasını demdi.1200 gram kalsiyum almak lazımmış canım. diş problemi yaşıyacak olsam ben yaşardım herhalde, çok erken yaşta gitti benim dişler,sanırım genetik bir şey. hamileliğimde sıkıntı yaşarım diyordum , allaha şükür bir şey yok ama 3 bardak süt, 1 kase bazen daha fazla yoğurt ve peynir tüketiyorum bolca her gün.3. ayımdan itibaren böyle. bebekler her şekilde besleniyor, olan anneye oluyor. bizim kemiklerimizden çekiyor kalsiyumu,diğer vitamin ve mineralleri de öyle. şimdi olmasa bile ileride acısı çıkar iyi beslenmezsek.
inş perşembe günü çok güzel haberlerle dönersin canım ya.canım benim de kızımın kalbinde delik gördü doktor
perşembe günü kardiyolaga gideceğim
walla canım benım napıcaz bılmıorum ewde yıne ıyıyım ama buraya gelınce butun gun otururnca sandalye tepesınde pertım cıkıo yemekten nsra o mıdeyle ztn nefes alamıorum ıyıce ıskence olmaya basladı 7 hafta var daha nasıl gecer bılmıorum :) allah sabrını versınde bır an once 32 yı gorelım cekılelım evımıze walla ıstedıgımız zmn uzanır ıstedıgımız zmn kalkarız... bugune kadar ıyıydım ahalda allah sukur cok rahat bır gebelık gecırıorum ama vücut agırlasıo ıste artık degısıo sanırım
bende çok beğendim mothercare yi bide bizim enişte orda , özel indirimide olunca beğendiklerimi indirimli almış oluyorum.çorap almadım ama daha hiç, dünde battaniyesini filan aldım.ihtiyaçlarım nerdeyse bitti sayılır.küvet aldım file sdeğil süner iyi dediler sünger aldım yıkamak içn.
canom o kalsiyumları dr un mu dedi ben günde 1 bardak süt içiyorum sadeec kesin içeceksin diye tembihledi.fazlasını demdi.
inş perşembe günü çok güzel haberlerle dönersin canım ya.
kızlar günaydın.nasılsınız ?
ya ben bişey sorcam, şu bi iğne olunuyo ya o kaçıncı haftada.
sağlık ocağına kaydımı alamayıp not etmişlerdi sonra kaydetmek üzere.
unuttular mı acaba ve iğnenin süresi geçtimi dersiniz ?
şuan 22+2 yiz.
Papatya teyzesi aldım cicilerini :) akşam tepikleyip durdu sevindi yavrucum demekki :)) özellikle penye battaniyesi süper ya.birde şeye pişman oldum, tulumları başka yerden almıştım netten yani, motherdan alsaydım keşke hem daha cici hemde daha kullanılır.neyse artık başkalaırnı ordan alırım.canım ama arabayı almadım zaten baston pusetmş o.sürüşü süper rahat ve çok hafif ama ben travel sistem istiyorum, çocuk ayırdı yinede bide Quinny le Graco ya bakıp karar vercem ama sanırım Maclaren olmayacak dediğim gbi puset olması hoşuma gitmedi, sen nasılsın canım ? kızın oğlun nasıllar ? hareket saatleri demişsin ya hakkaten saatleri var benimkininde, sabah ezanından sonra ve gece yatarken kıpır kıpır birde yemeği yemek üzereyken :))
anladım canım, benim bide protein dietim var demiştim ya onda dietimde yani süt ürünleride günlük 1 bardakla sınırlı ve 1 kibrit kutusuyla haftasonu randevum var dr a sorayım bi.bazı şeyleri artırabilirsin dedi olmadı artırırz peynirdeyiyorum ama çok değil.teşekkürler ya uyarın için. arayıp hatırlatayım iğneyi.canım biraz öncede bayanın biri aklımı karıştırdı, diyor sen çok fotokobi çekme.zararlı.bende öyle biliyodum ama araştırdığımda sorun olmadığı yazdığı için dr a danışmadım.aksi gibi o kadarda fotokobimiz oluyo ki..canım aldıklarını güle güle giydir inşallahhhhhhh
canım bir bardak süt yetersiz, benim diyetisyenimin dediği vücudundaki en büyük depo kalsiyum deposu
kemiklerin tamamı çocuk için depo
o ihtiyacı olduğu kadarını kullanır
sen bunun farkına bile varamayabilirsin
sonra kemik erimesi, ostreopoz, diş kaybı sırasıyla seni bulur dedi
ay kolay mı bir çocuğun iskeleti senden aldıklarıyla oluşuyor
o yüzden
süt+yoğurt+peynir düzenli bir şekilde her gün mutlaka tüketilecek
iğne dediğin tetanoz aşısı sanırım, aslında tam haftandasın, onların gözünden kaçmış olabilir
sen hatırlat bence
senle mothercare ci olduk iyice
ama kalitesi ve farkı çok açık
benim kız kardeşimin bebeği şimdi on aylık
bebeğinin kıyafetleri 60 derecede ve gün aşırı yıkanmasına rağmen hala o kadar sağlam kaldılar ki
kardeşini de büyütür kesinnnnnnnn
iyiyiz canım hızla genişliyorummmm
evet saatlerini öğrendim hatta hangisinin tekmelediğini bile hissediyorum artık net bir şekilde
ama oğlum daha hareketli
evet valla öyle olduk, hep kardeşinin dediği gibi metini duyuyorum ondan vazgeçmicem..
sen hangisinden alıyosun ? tunalıya gidiyorum ben.
ayy maşallah yavrularına demek oğluşun daha hareketli.yerim ben onları ya :)
canım ben bir kısmını internetten aldım
evime yakın diye şimdi de armadaya gidiyorum
armada da ikinci kat çocuk katı olmuş
mağaza da ankamall dekine göre daha büyük
tunalıdaki mağazayı bilmiyorum canım
internet mağazasını ben bulamadım canım ya modagramdan mı aldın sen ?
bende tek tunalıyı biliyorum ama armadayada gelirim.
yakınmışız senle bende milli kütüphanenin karşısında çalışıyrum.