2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
vallahi imrendim ne güzel işte boşver o yapsın=))vallahi bizimkisi bir çay koyuyor söylene söylene geliyor mutfaktan bu evin bütün iş yükü bende diye ikimizde ççalışıyrz evi tertemiz edyrm birde yemek yapıyrm pilav da yap diyor onuda sen yap diyince olmasada olur diyporrrr=)))yanlışlıkla iş yapsa bütün yük bende diyor=)
benim eşim de senin dediğin gibi aynen, yapıyor,yapmıyor değil ama baştan savma. söylüyorum ,bir de üstünden ben geçiyorum. geçen kızdım böyle yapıcaksan hiç yapma diye ,alındı bu defada. bir de bebek gelince daha zor çalışan anneler için. alışmaları lazım, anneleri kötü alıştırmış,aynen devam ediyo benimki,annesine yaptığı nazı yapıyor.

iyi akşamlar kızlar
bi sorum olacak size
mide problemi olan varmı aranızda
benim şimdiye kadar hiç olmamıştı..sadece folik asite ilk başladığım zamanlar birde elevitle demir hapına başladığım ilk hafta doymak bilmiyordum
sonra ilaca alıştım geçti gitti
ama 3-4 gündür dakka başı bişeyler tıkınıyorum.. çok açım
boğazıma kadar yesemde sofradan aç kalkıyorum
eşim vitaminleri bırak diyor
bırakmakta istemiyorum...ve çok kilo almakta istemiyom :18:
şimdiden 5 kilo aldım
güç bela 1 yılda 13 kilo vermiştim onları hamilelikte almaya razıydım ama dün gıdığımı gördüm..gıdığım çıkmış :KK37:
ilk hamileliğimde 5. aya kadar hiç kilo almamıştım
iki hamileliğimde birbirine benzemiyor..aynı olmasını beklemiyordumda yinede almam sanıyordum
kocik artık kabul et hamilesin kilo alacan tabi diyor ...ama ne biliyim...bu iştah devam ederse 20 kilo alırım diye korkuyom :18:

iyi akşamlar kızlar
bi sorum olacak size
mide problemi olan varmı aranızda
benim şimdiye kadar hiç olmamıştı..sadece folik asite ilk başladığım zamanlar birde elevitle demir hapına başladığım ilk hafta doymak bilmiyordum
sonra ilaca alıştım geçti gitti
ama 3-4 gündür dakka başı bişeyler tıkınıyorum.. çok açım
boğazıma kadar yesemde sofradan aç kalkıyorum
eşim vitaminleri bırak diyor
bırakmakta istemiyorum...ve çok kilo almakta istemiyom :18:
şimdiden 5 kilo aldım
güç bela 1 yılda 13 kilo vermiştim onları hamilelikte almaya razıydım ama dün gıdığımı gördüm..gıdığım çıkmış :KK37:
ilk hamileliğimde 5. aya kadar hiç kilo almamıştım
iki hamileliğimde birbirine benzemiyor..aynı olmasını beklemiyordumda yinede almam sanıyordum
kocik artık kabul et hamilesin kilo alacan tabi diyor ...ama ne biliyim...bu iştah devam ederse 20 kilo alırım diye korkuyom :18:
eşin haklı canım, alıcaksın normal. çok da almamışsın üstelik,yarıdan fazlasını geçirdik hamileliğin. sağlıklı beslen gerisini boşver.

Arkadaşlarrr !!! bebişime oda beğendim bugün aradığım ve bütçemize uygun bir takım bulduğum için çook mutluyum.Sizinle de paylaşıyım dedim çünkü bir çok ilde mağazası varmış oldukça kaliteli duruyor bizzat gördüm.İl seçip mağaza adlarını görebilirsiniz.

Sitenin linkini veriyorum bakabilirsiniz. Formini

Ben çok beğendim evkur mağazasında gördüm.3 kapılı dolap,şifoniyeri ve beşik 1600 24 ay taksit yada 1300 nakit yada kredi kartı 12 ay taksit çok uygun ve dolap istediğim boyutlarda büyük ve kullanışlı ve rengi de çok hoş benim bebeğim erkek o yüzden Fora modelini beğendim.Bu markanın şöyle bir artısı var aynı takım genç odası da olabiliyıor yatağı,çalışma masası var hatta 2.bebek için ranzası da :)

Ben 5 yaşından sonra yatağını alırım diyorum o yüzden büyüyen beşik almıycam nprmal beşik fiyata yatak da dahil.İnternet sayfasına göre gatey iyi bir marka garantili.Bence düşünebilirsiniz.diğer bebek odalarını dolapları genelde küçük ve yüksekliği az oluyor bu oldukça iyi.Benim beğendiğim modelin resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.Eşim daha görmedi ama ben karar verdim gibi :)Öpüyorum hepinizi

Süpersin arkadaşım. Ümraniyede mağazası varmış Kısmetse bu hafta giderim :KK52: Beşikteki o üst bölüme bayıldım. Teşekkürler:KK16: Ayrıca forada çok güzel iyi günlerde kullanın

Arkadaslar okuldan eve geldim uzun bir aradan sonra aksam yemegini hazirlayim dedim. Bulantilarim yuzunden yemegi esim yapiyordu. Bir heves islere koyuldum. Esim cok guzel yemek yapiyor maasallah. Ondan tarif aldim 2 cesit yemegi yaptim sofrayi hazirladim onun isten gelmesini bekledim. Beyefendi isten geldi yemekleri begenmedi. Tabaginda duruyor salata yiyor sadece. yemeklerimi begenmemis :KK43: Biri kuru olmus biri lapa olmus. En azindan birinden yeseydi. Cok moralim bozuluyor.
Herseyden benden daha iyi anliyor. Ben bulasik makinesine bulasiklari diziyorum o geliyor duzeltiyor, yeniden diziyor. :KK53: Camasirlari o daha iyi utuluyor ben cok ugrasiyorum utu yaparken. Evi temizlemek bile onun aklina geliyor. Ilk baslarda iyi hos da sinir ediyor beni bu durum. :KK50:
Canim bir sey cekiyor yapayim diyorum. Hemen hazirini aramaya basliyor. Biz yaparsak guzel olmaz diyor. Benim guzel yapacagima guvenmiyor.:KK47: Daha neler var neler ...

Olur canım normal. Herşeyi bilmek zorunda değilsin. Ona süprizler yap. İstediğin şeyin tarifini netden bul ve yap. Ondan sonra parmaklarını yesin beyefendi :125:

eşin haklı canım, alıcaksın normal. çok da almamışsın üstelik,yarıdan fazlasını geçirdik hamileliğin. sağlıklı beslen gerisini boşver.

haklıda alt komşumla yarış halindeydik kilo konusunda
ben kilo aldıkça o keyfe geliyor fıttırıyom:KK47::KK9:..ya işin şakası bu
inşallah hayırlısıyla sağ sağlim doğuruyum yine veririm kilo :KK53: ilmini öğrendik nasıl olsa

midem geçse bi başka bişey istemiyom

haklıda alt komşumla yarış halindeydik kilo konusunda
ben kilo aldıkça o keyfe geliyor fıttırıyom:KK47::KK9:..ya işin şakası bu
inşallah hayırlısıyla sağ sağlim doğuruyum yine veririm kilo :KK53: ilmini öğrendik nasıl olsa

midem geçse bi başka bişey istemiyom
ben de almadım almadım ,dediğin gibi iştahım bir açıldı, haftasonu ipin ucunu kaçırdım geri dönüşü 1.5 kilo oldu arada kriz geliyor bana da doymak bilmiyorum. sonra geçiyor.

ben de almadım almadım ,dediğin gibi iştahım bir açıldı, haftasonu ipin ucunu kaçırdım geri dönüşü 1.5 kilo oldu arada kriz geliyor bana da doymak bilmiyorum. sonra geçiyor.

inşallah bize değil bebeklerimize yarıyordur

inşallah bize değil bebeklerimize yarıyordur
bebişlere de yarıyordur ama bize de yarıyor maalesef:-( kilo alsan da almasan da yağ biriktiriyor vücudun, ben ilk aylar kilo verdim ona rağmen belim kalınlaştı ,yağlandı direkt. emzirirken veririz artık napalım...

vallahi imrendim ne güzel işte boşver o yapsın=))vallahi bizimkisi bir çay koyuyor söylene söylene geliyor mutfaktan bu evin bütün iş yükü bende diye ikimizde ççalışıyrz evi tertemiz edyrm birde yemek yapıyrm pilav da yap diyor onuda sen yap diyince olmasada olur diyporrrr=)))yanlışlıkla iş yapsa bütün yük bende diyor=)

db55 imrendim valla. bu durumun tadını çıkar geç. boşver. ben güzel yapıyorum da ne oluyor. çektiğim yorgunluk yorgunluk yanıma kalıyo.. adanam seninle ynı durum sayılır benimki. kalkıp çayını dahi katmak için bana şirinlikler yapıyo. aslına bakarsan biz bu hale getirdik. bu kadar şımartmicaktık en başta. doğumdan sonra görücez bakalım.. ama yazık ya kıyamam yardım eder bana kocişim. zaman göstericek...

Çarşı pazar gezen anneler bebek arabasında hangi marka ıyıdır acabaaaaa....

pierre cardin diyorum başka bişi demiyorum. kullanım amaçları çok kapsamlı, renkleri çok tatlı, çok hafif, katlanması çok basit gibi gibi gib.. şuana kadar almaya karar verdiğim tek şey bu :))

Günaydın kızlar...

ya haftalar aylar bitmek bilmiyor,yerimde sayıyormuşum gibi geliyor hala önümde aralık ocak şubat ayı hatta mart ayının ilk haftası var....Çabuk geçsin,yavrumu görmek istiyorum artıkhayırlısıyla.
nasıl doğum olacak,sezeryan mı olacak,çok sancı çekecek miyim,yoksa rahat mı gececek?yavrum nasıl kilo aldı mı?ilk haftaları nasıl geçecek...Meraktan hiçbişeye adapte olamıyorum...
HELPP MEEEE :KK1::KK1:

Kızlaaaar bakın bır baba bebek arabası ile ilgili bi araştırma yapmış :KK9:
SiZin fıkırlerınız nedir bu araştırma ile ilgili
Linki buraya yazıyorum

Hangi Bebek Arabasını Almalıyım? | Baba Olmak Zor
adam süper araştırmış ama markaları ilk defa duydum =))) buna rağmen çok beğendim listenin en altındakinede bayıldım biraz bahalı demiş acaba ne kadar????off okadar çok şey varki alacak=))ne yapsam bilmiyrm.... önce oda takımı,sonra 1 tane park yatak,araba koltuğu,halı perde,daha neler var neler......
kızlar yemekten bahsetmişsiniz ben sabah 2 tostla açılışı yaptım ne yapayım çok cnm istedi=)

X