benim eşim de senin dediğin gibi aynen, yapıyor,yapmıyor değil ama baştan savma. söylüyorum ,bir de üstünden ben geçiyorum. geçen kızdım böyle yapıcaksan hiç yapma diye ,alındı bu defada. bir de bebek gelince daha zor çalışan anneler için. alışmaları lazım, anneleri kötü alıştırmış,aynen devam ediyo benimki,annesine yaptığı nazı yapıyor.vallahi imrendim ne güzel işte boşver o yapsın=))vallahi bizimkisi bir çay koyuyor söylene söylene geliyor mutfaktan bu evin bütün iş yükü bende diye ikimizde ççalışıyrz evi tertemiz edyrm birde yemek yapıyrm pilav da yap diyor onuda sen yap diyince olmasada olur diyporrrr=)))yanlışlıkla iş yapsa bütün yük bende diyor=)
Çarşı pazar gezen anneler bebek arabasında hangi marka ıyıdır acabaaaaa....
chicco için çok sağlam diyorlar, ben chicco alıcam.
eşin haklı canım, alıcaksın normal. çok da almamışsın üstelik,yarıdan fazlasını geçirdik hamileliğin. sağlıklı beslen gerisini boşver.iyi akşamlar kızlar
bi sorum olacak size
mide problemi olan varmı aranızda
benim şimdiye kadar hiç olmamıştı..sadece folik asite ilk başladığım zamanlar birde elevitle demir hapına başladığım ilk hafta doymak bilmiyordum
sonra ilaca alıştım geçti gitti
ama 3-4 gündür dakka başı bişeyler tıkınıyorum.. çok açım
boğazıma kadar yesemde sofradan aç kalkıyorum
eşim vitaminleri bırak diyor
bırakmakta istemiyorum...ve çok kilo almakta istemiyom :18:
şimdiden 5 kilo aldım
güç bela 1 yılda 13 kilo vermiştim onları hamilelikte almaya razıydım ama dün gıdığımı gördüm..gıdığım çıkmış
ilk hamileliğimde 5. aya kadar hiç kilo almamıştım
iki hamileliğimde birbirine benzemiyor..aynı olmasını beklemiyordumda yinede almam sanıyordum
kocik artık kabul et hamilesin kilo alacan tabi diyor ...ama ne biliyim...bu iştah devam ederse 20 kilo alırım diye korkuyom :18:
modeline göre değişiyor canım, hafif modelleri de var, araştırırsın.Chicco için ağır oluyor diyorlar tatlım
Arkadaşlarrr !!! bebişime oda beğendim bugün aradığım ve bütçemize uygun bir takım bulduğum için çook mutluyum.Sizinle de paylaşıyım dedim çünkü bir çok ilde mağazası varmış oldukça kaliteli duruyor bizzat gördüm.İl seçip mağaza adlarını görebilirsiniz.
Sitenin linkini veriyorum bakabilirsiniz. Formini
Ben çok beğendim evkur mağazasında gördüm.3 kapılı dolap,şifoniyeri ve beşik 1600 24 ay taksit yada 1300 nakit yada kredi kartı 12 ay taksit çok uygun ve dolap istediğim boyutlarda büyük ve kullanışlı ve rengi de çok hoş benim bebeğim erkek o yüzden Fora modelini beğendim.Bu markanın şöyle bir artısı var aynı takım genç odası da olabiliyıor yatağı,çalışma masası var hatta 2.bebek için ranzası da :)
Ben 5 yaşından sonra yatağını alırım diyorum o yüzden büyüyen beşik almıycam nprmal beşik fiyata yatak da dahil.İnternet sayfasına göre gatey iyi bir marka garantili.Bence düşünebilirsiniz.diğer bebek odalarını dolapları genelde küçük ve yüksekliği az oluyor bu oldukça iyi.Benim beğendiğim modelin resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.Eşim daha görmedi ama ben karar verdim gibi :)Öpüyorum hepinizi
Arkadaslar okuldan eve geldim uzun bir aradan sonra aksam yemegini hazirlayim dedim. Bulantilarim yuzunden yemegi esim yapiyordu. Bir heves islere koyuldum. Esim cok guzel yemek yapiyor maasallah. Ondan tarif aldim 2 cesit yemegi yaptim sofrayi hazirladim onun isten gelmesini bekledim. Beyefendi isten geldi yemekleri begenmedi. Tabaginda duruyor salata yiyor sadece. yemeklerimi begenmemisBiri kuru olmus biri lapa olmus. En azindan birinden yeseydi. Cok moralim bozuluyor.
Herseyden benden daha iyi anliyor. Ben bulasik makinesine bulasiklari diziyorum o geliyor duzeltiyor, yeniden diziyor.Camasirlari o daha iyi utuluyor ben cok ugrasiyorum utu yaparken. Evi temizlemek bile onun aklina geliyor. Ilk baslarda iyi hos da sinir ediyor beni bu durum.
Canim bir sey cekiyor yapayim diyorum. Hemen hazirini aramaya basliyor. Biz yaparsak guzel olmaz diyor. Benim guzel yapacagima guvenmiyor.Daha neler var neler ...
eşin haklı canım, alıcaksın normal. çok da almamışsın üstelik,yarıdan fazlasını geçirdik hamileliğin. sağlıklı beslen gerisini boşver.
Tatlım nedir bu arabanın markası
ben de almadım almadım ,dediğin gibi iştahım bir açıldı, haftasonu ipin ucunu kaçırdım geri dönüşü 1.5 kilo oldu arada kriz geliyor bana da doymak bilmiyorum. sonra geçiyor.haklıda alt komşumla yarış halindeydik kilo konusunda
ben kilo aldıkça o keyfe geliyor fıttırıyom..ya işin şakası bu
inşallah hayırlısıyla sağ sağlim doğuruyum yine veririm kiloilmini öğrendik nasıl olsa
midem geçse bi başka bişey istemiyom
ben de almadım almadım ,dediğin gibi iştahım bir açıldı, haftasonu ipin ucunu kaçırdım geri dönüşü 1.5 kilo oldu arada kriz geliyor bana da doymak bilmiyorum. sonra geçiyor.
bebişlere de yarıyordur ama bize de yarıyor maalesef:-( kilo alsan da almasan da yağ biriktiriyor vücudun, ben ilk aylar kilo verdim ona rağmen belim kalınlaştı ,yağlandı direkt. emzirirken veririz artık napalım...inşallah bize değil bebeklerimize yarıyordur
vallahi imrendim ne güzel işte boşver o yapsın=))vallahi bizimkisi bir çay koyuyor söylene söylene geliyor mutfaktan bu evin bütün iş yükü bende diye ikimizde ççalışıyrz evi tertemiz edyrm birde yemek yapıyrm pilav da yap diyor onuda sen yap diyince olmasada olur diyporrrr=)))yanlışlıkla iş yapsa bütün yük bende diyor=)
Çarşı pazar gezen anneler bebek arabasında hangi marka ıyıdır acabaaaaa....
adam süper araştırmış ama markaları ilk defa duydum =))) buna rağmen çok beğendim listenin en altındakinede bayıldım biraz bahalı demiş acaba ne kadar????off okadar çok şey varki alacak=))ne yapsam bilmiyrm.... önce oda takımı,sonra 1 tane park yatak,araba koltuğu,halı perde,daha neler var neler......Kızlaaaar bakın bır baba bebek arabası ile ilgili bi araştırma yapmış
SiZin fıkırlerınız nedir bu araştırma ile ilgili
Linki buraya yazıyorum
Hangi Bebek Arabasını Almalıyım? | Baba Olmak Zor