2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mobilden girdiğim için alıntı yapamadım. Daha yeni evlendik evlenir evlenmezde hamile kaldım öyle olunca biraz tereddüt etmiştim ama bir ben değilmişim demekki böyle olan. :) idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanamıyorum kullandıkça mantarim deli gibi kabarıyo mantarı bi iyi edebilsek enfeksiyon içinde ilaç kullanacam ama doktorum bekle diyor mantar geçsin öyle tedavi edelim.

en büyüğü tunalı mağazası sanırım. Ama ben de genelde AVM'lerdekilere gidiyorum.

canım diyetisyene gittim , doktorum da onayladı listesini.

canım link atabiliyo musun bende bakmak istiyorum ama bulamadım

herkese merhabalar güzel anneler ve melekleri nasılsınız
ben hastayım bi iyileşemedim gitti ya faranjitim fena azdı öksürük hele en beteri rapor aldım evdeyim bu hafta dinleneyim ilaçsız da geçmiyor ama ilaç da vermiyor doktorum ağır ilaçlar olduğu için tehlikeli neler yapabilirim bu öksürük belasına yaa :44:

geçmiş olsun rose elma mandalina tüketebilirsin çok sıcak ve çok soğuk faranjitin baş düşmanı,ihlamur,bal,limon karıştırıp içersen birkaç bardaktan sonra iyi gelir....allah yardımcın olsun...hamile kalmadan önce en çok korktuğum grip olmak ve migren ağrısıydı....ikiside oldu hatta migren sık sık hala tekrarlıyor...Nazım Hikmetin dediği gibi acılara tutunarak yaşamayı öğreneli çok oldu.....

Canım geçmiş olsun. Bende geçirdim faranjit. Bal+karabiber karşımını tavsiye ederim. :94: Tabi doktor değilim ama banada bir arkadaşım önerdi öksürük bitti. Çay tabağına balı koy canım. 1,5 çay kaşığı karabiber ekle günde 2/3 kez ye ilk başta biraz yakıyor ama iyi geliyor. Birde gün içinde hep ılık limonlu su içtim canım.

Papatyacım sanırım banada mothercare nin sayfasını sen öğretmiştim. Çok güzel ciciler aldım kızıma teyzesi. Kalitesi tartışılma zaten ama netde bulabilmek iyi oldu gerçekten.

Ya bu yemek olayını ne yapacağız yemekten kalkıyorum yarım saat sonra yine açım. Hep yiyim istiyorum :125:

Maşallah canım kuzuna neler neler almışsın öyle. Birşey kalmamış gibi. Güle güle sağlıkla giysin inşallah.

çok saol canım bol bol meyve iyiyorum olmadı sıkıp sıkıp bolca içiyorum ıhlamur bal limon karıştırayım bir de bakalım acılara tutunarak yaşamak

bal karabiber yakacak ama geçiriyorsa ne ala onu da yaparım inşallah şifa olur teşekkürler canım yemek konusuna gelince aynen bende öyleyim yiyorum yemekten kalkarken daha ne yesem ki diyorum

tamam canım bende ordan bakmıştım şimdi hatırladım saol :)
Teiaştayım bildin :) kargonun ücretsiz olması süper ya ...

en büyüğü tunalı mağazası sanırım. Ama ben de genelde AVM'lerdekilere gidiyorum.
yaa bende arkadaşıma diyorumki biraz küçük geldi bana, ne bekliyosam sanki :)) avm lerdeki daha geniştir diye düşünm~ştüm yanılmışım ben sadece tunalıya gittim.
Maşallah canım kuzuna neler neler almışsın öyle. Birşey kalmamış gibi. Güle güle sağlıkla giysin inşallah.

teşekkür ederiz teyzesi, bişey kalmadı sayılır ya 3-5 ufak tefek eksikleri kalı, onlarda biri yelek, biri bezi, biride iç zıbını.haftasonuda rabayla park yatağı aldık mı tamamdır doğuma hazıız:) aman erken gelmesinde şakam ciddi olmasın.evet ye internet satışı olması süper.

şimdi de 2012 temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum....daha önce 2012 mart annelerini okudum işyerindeydim ağlayamadım.yine aynı hatayı yaptım her hikayede boğazıma bir şey tıkanıyor ağlayamiyorum...evde oku dimi istediğin gibi ağlarsın suç bende

sen doğum hikayeleri okumussun canım ben normal doğum ile sezeryan doğum izledim netten.içim fena oldu sezeryanda.valla bayılıyordum az daha ama çok şükür geçti.inşallah hepimiz normal doğum yaparız

ebahcım hata yapmışsın valla ya :) bari düşünmemeye çalış canım :) normal mi düşünüyosun sen ? benim sezeryan olacağı için okusamda sorun olmaz sanırım ama bende okuyamam okurken oralarım acır :)) durumum itibariyle bile duygusallığım 0 da.eskidende duygusuzdum hala öyleyim anlaşılan..

Son düzenleme:
selam kızlar
ya okurken kacırdım kım kardıyolaga gıdıcekmıs
nasıl tespıt etmısler kalbındekı delıgı
benımde bır oncekınde mınık beyaz nokta gordu
yarına tekrar gıdıcem
onemlı dııl ama bakalım bı daha dedı
:18:
allahım dua edın banada
kımdın sen arkadas don bana.papatya senmıydın?yok dııldın..uffff unuttum:44:
bu arada ebah ve dıger duygusallar ben ıkı gundur salya sümüğüm
yanımda ıs arkadasım gaz cıkarsa ağlıcam o durumda manyadım
dun mudurun odasında onemlı bısı konusuoruz
aklıma oglum geldı
evımızde yurumesı emeklemesı fılan hayale daldım
ben bır agla agla
kadında sasırdı
ay tutamıorum kendımı..
demetakalın yenı kaset cıkarıyor
youtoube dan bir oğlumuzvar şarkısını dınleyın ve kopun ya ben dınleyemıorum artık
gozumde yaş kalmadı ama kesın dınleyın

ama öyle detaylı yazmıyor,o ilk suyun gelme işareti,hastanedeki heyecanlar veeee en öneli kısım anne ile bebeğin ilk karşılaşması,çok güzel mükemmel duygular....şimdi o doğum yapacağım günü bekliyorum ben ilk karşılaştığımda ne yaparım diye....şimdiden ağlıyorum o zaman ne yaparım....ben normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı olmaz....

selam kizlar nasilsiniz.rose gecmis olsun.cabucak iyiles insallah.kizlar benim bebisdun ve bugun cok az haraketediyor.iyice paranoyak olduminsallah birsey yoktur.netten bebisin arabasini siparis etmemiz lazim.ayin 28 kontrolum.ondan sonra aliyimdiyorum.arabamiz bu olacak kismetse.
sizce nasil:26::26:

canım bendim, ayrıntılı da ben perinatologa gitmiştim
o kızımın kalbinde delik gördü ve
uzmanlık alanı geblikteki kalp problemleri olan
fetal kardiyoaga yönlendirdi
randevum perşembe günü hayırlısı bakalım

ben de öyle aşırı duygusallık yok ama şöyle bir manyaklığım var
her şeyin olumsuzunu düşünmek, onu kafaya takmak, onu problem haline getirmek ve canımı sıkmak
hatta üzülmek
benim gibi sizde de oluyor mu
sürekli kafaya takacak bir şeyler buluyor musunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…