canım google la demsa yaz
moda gurusu çıkacak karşına
onu tıkla, sonra sayfanın altında L-O harflerini tıkla
mothercareyi seç, inanılmaz ucuz ürünler var
üstelik kargo parası da yok
bu arada teiaş ta mısın trt de mi
milli kütüphanenin iki karşısını da düşününce
evet çok yakınız benim iş yerim de anıttepe de
en büyüğü tunalı mağazası sanırım. Ama ben de genelde AVM'lerdekilere gidiyorum.
canım diyetisyene gittim , doktorum da onayladı listesini.bende çok beğendim mothercare yi bide bizim enişte orda , özel indirimide olunca beğendiklerimi indirimli almış oluyorum.çorap almadım ama daha hiç, dünde battaniyesini filan aldım.ihtiyaçlarım nerdeyse bitti sayılır.küvet aldım file sdeğil süner iyi dediler sünger aldım yıkamak içn.
canım ben 9. haftadan itibaren diş ağrısı çekmiştim, 12. haftada dr a sordum diş dr unda uygun görüyorsa dolgu çekim hertürlü işlemi yaptırabilrsin dedi.2 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı.geçmiş olsun darısı sana artık ne diyim.
canom o kalsiyumları dr un mu dedi ben günde 1 bardak süt içiyorum sadeec kesin içeceksin diye tembihledi.fazlasını demdi.
inş perşembe günü çok güzel haberlerle dönersin canım ya.
32. haftada izne mi ayrılcaksın ? ben 37 ye dek istiyrum çalışmayı.ağırlaşmadımda şuana dek, 37 de de idare ederim ağırlasam bile, maaşa ihtiyacım olcak çok.ama bilmiyroum dr verir mi ?
kızlar günaydın.nasılsınız ?
ya ben bişey sorcam, şu bi iğne olunuyo ya o kaçıncı haftada.
sağlık ocağına kaydımı alamayıp not etmişlerdi sonra kaydetmek üzere.
unuttular mı acaba ve iğnenin süresi geçtimi dersiniz ?
şuan 22+2 yiz.
canım link atabiliyo musun bende bakmak istiyorum ama bulamadım
herkese merhabalar güzel anneler ve melekleri nasılsınız
ben hastayım bi iyileşemedim gitti ya faranjitim fena azdı öksürük hele en beteri rapor aldım evdeyim bu hafta dinleneyim ilaçsız da geçmiyor ama ilaç da vermiyor doktorum ağır ilaçlar olduğu için tehlikeli neler yapabilirim bu öksürük belasına yaa :44:
herkese merhabalar güzel anneler ve melekleri nasılsınız
ben hastayım bi iyileşemedim gitti ya faranjitim fena azdı öksürük hele en beteri rapor aldım evdeyim bu hafta dinleneyim ilaçsız da geçmiyor ama ilaç da vermiyor doktorum ağır ilaçlar olduğu için tehlikeli neler yapabilirim bu öksürük belasına yaa :44:
geçmiş olsun rose elma mandalina tüketebilirsin çok sıcak ve çok soğuk faranjitin baş düşmanı,ihlamur,bal,limon karıştırıp içersen birkaç bardaktan sonra iyi gelir....allah yardımcın olsun...hamile kalmadan önce en çok korktuğum grip olmak ve migren ağrısıydı....ikiside oldu hatta migren sık sık hala tekrarlıyor...Nazım Hikmetin dediği gibi acılara tutunarak yaşamayı öğreneli çok oldu.....
Canım geçmiş olsun. Bende geçirdim faranjit. Bal+karabiber karşımını tavsiye ederim. :94: Tabi doktor değilim ama banada bir arkadaşım önerdi öksürük bitti. Çay tabağına balı koy canım. 1,5 çay kaşığı karabiber ekle günde 2/3 kez ye ilk başta biraz yakıyor ama iyi geliyor. Birde gün içinde hep ılık limonlu su içtim canım.
Ya bu yemek olayını ne yapacağız yemekten kalkıyorum yarım saat sonra yine açım. Hep yiyim istiyorum :125:
yaa bende arkadaşıma diyorumki biraz küçük geldi bana, ne bekliyosam sanki :)) avm lerdeki daha geniştir diye düşünm~ştüm yanılmışım ben sadece tunalıya gittim.en büyüğü tunalı mağazası sanırım. Ama ben de genelde AVM'lerdekilere gidiyorum.
Maşallahcanım kuzuna neler neler almışsın öyle. Birşey kalmamış gibi. Güle güle sağlıkla giysin inşallah.
şimdi de 2012 temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum....daha önce 2012 mart annelerini okudum işyerindeydim ağlayamadım.yine aynı hatayı yaptım her hikayede boğazıma bir şey tıkanıyor ağlayamiyorum...evde oku dimi istediğin gibi ağlarsın suç bende
şimdi de 2012 temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum....daha önce 2012 mart annelerini okudum işyerindeydim ağlayamadım.yine aynı hatayı yaptım her hikayede boğazıma bir şey tıkanıyor ağlayamiyorum...evde oku dimi istediğin gibi ağlarsın suç bende
ebahcım hata yapmışsın valla ya :) bari düşünmemeye çalış canım :) normal mi düşünüyosun sen ? benim sezeryan olacağı için okusamda sorun olmaz sanırım ama bende okuyamam okurken oralarım acır :)) durumum itibariyle bile duygusallığım 0 da.eskidende duygusuzdum hala öyleyim anlaşılan..
selam kızlar
ya okurken kacırdım kım kardıyolaga gıdıcekmıs
nasıl tespıt etmısler kalbındekı delıgı
benımde bır oncekınde mınık beyaz nokta gordu
yarına tekrar gıdıcem
onemlı dııl ama bakalım bı daha dedı
:18:
allahım dua edın banada
kımdın sen arkadas don bana.papatya senmıydın?yok dııldın..uffff unuttum:44:
bu arada ebah ve dıger duygusallar ben ıkı gundur salya sümüğüm
yanımda ıs arkadasım gaz cıkarsa ağlıcam o durumda manyadım
dun mudurun odasında onemlı bısı konusuoruz
aklıma oglum geldı
evımızde yurumesı emeklemesı fılan hayale daldım
ben bır agla agla
kadında sasırdı
ay tutamıorum kendımı..
demetakalın yenı kaset cıkarıyor
youtoube dan bir oğlumuzvar şarkısını dınleyın ve kopun ya ben dınleyemıorum artık
gozumde yaş kalmadı ama kesın dınleyın