2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Selam kızlar nasılsınız ? işlerin yoğunluğundan en son ne zman yazdığımı bile hatırlamıyorum.haftaya oğlumu görmeye gitcez, sabırsızlanıyorum geçmedi bi türlü bu randevu vakti.

tweety canım geçmiş olsun inş çabuk geçer dr un dedi mi bilmiyorum ama onun takibe alınması gerekiyomuş.inş hemen geçer, herşeyde dert arkadaş şu hamilelikte.

kızlar bebeişlerinize kıyafetlerini aldınızmı ? kıyafette eksiksiz tamamlayan var mı ? bende eşimin gelmesini bekliyorum haftaya hepsini alcam yatağıyla arabasıda dahil.

ben kıyafetlerin çok küçük bir kısmını aldım
yatağa bir türlü karar veremiyorummmm
park yatak alacağım ama
pierre cardin mi
chicco mu
bildiğiniz duyduğunuz kadar yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

selam annisler nassinz bakalim?

Bugun bi arkadasim dogrudu. normla istiyodu ama bebk donmedigi icin epidualli sezeryan oldu. tosuncuk dogurdu bi tane. cok heycanlandim ben ya. tutamadim kendimi zirladim orda

BEYGU35 canim gozunaydin. sorunsuz gecsin artik hamillgin insallh baska dert olmasin.
EBAH duygusal papatya. bu havalar bozuyo seni heeee
TWETTY gecmis olsun. korkma gececek canim ve de bol bol su ic dedigimiz gibi
CILEEKK sen neee ayaksin bacim yaaa.
GECE ben kac ayligim peki..:26:
SEKERCIK selamlar.

ALINTI YAPAMADIGIM HERKESSSSSSSSSS OPERIM SIZI

gunluk ped kullananlar kullanmayin. o bolge hava almadigi icin enfeksiyona dah musait oluyo benim doktorum gazli bez faln kullanbilirsin dedi.
dis eti kanamsi olanlar benim de ayni birak fircalamayi durup duruken kaniyo. dislerim basimin belasi zaten benim. tuzlu su ile gargara yapin mutlaka cok iyi geliyo.

Son düzenleme:

canım, park yatakta marka pek öenmli diyor bi arkadaşımda ki çoğunu marka almıştı.sadece yatağı iyi olsun kemik gelişimini bozmasın demişti. ama burdaki arkadaşların çoğu chicco diyo bende illa bi marka dersem sanırım chicco alrım görenler beğenmiş ben bakmadım ama.

dişeti kanaması hamieleliktenmi oluyomuş ya ? bende diyodum benim hiç kanamzdı.

sevgili tatli gobisli hamis annisler
cok oldu girmeyeli facebooktan da bu hafta girmeye basladim yogun olarak
isten gucten hic firsat bulamiyordum
acikcasi keyfim de yoktu pek
bu hafta amniyosentez yapildi sonucunu da bugun aldik sukurler olsun oglum iyimis
sizler bebisleriniz evdeki huzurunuz isiniz gucunuz aileniz iyidir insallah
pazartesi tekrar is ve okul devreye girecek
cok sik giremem iyi bakin kendinize
hepinizi operim

evet canım kanamalar bebekten oluyor
çünkü o küçük yaramazlar kendi kemik gelişimleri için
bizim kalsiyum depolarımızı sünger gibi emiyorlar

canım gözün aydn sonucun güzel çıkmasına çok sevindim.allah tekrar aynı kokruları yaştmasın inş
evet canım kanamalar bebekten oluyor
çünkü o küçük yaramazlar kendi kemik gelişimleri için
bizim kalsiyum depolarımızı sünger gibi emiyorlar

hmm sıpalar demek annelerinin depolarında gözleri var, olsun tabi onlardan kıymetlimi :))

kızlar ben şimdi kocaman bir bardak sütümü içtim
biraz uyuyacam
uyanınca çoğunuz olmaz
o yüzden
yarın inşallah sağlıklı ve huzurlu bir günde buluşuruz inşallah
öpüyoruz sizleriiiiiiii

Çilakkkk aynen öylee ben ilk 4 ay daha kötüydüm ama şimdi biras daha seviyorum kendimi

Canım taşınmak çok zor bilirim bende iki ay kadar önce yaşadımm, yorma kendini fazla yavaş yavaş yap annecin yardı mediyodur zaten bizden selamlar bu arada
Herşeyyy çok sıkıcı bu aralar gerçekten de.... pufffffff

kıvırcıkkk,

hoşgeldin canım, gece yok burda sanırım ben sölim sana sen şimdi 23. haftadasın sanırım alttaki imzana göre. 5. ay 1 haftalıksın. 24. haftan bitince 5.5 aylık olacaksın. soranlar bi hafta sonra 5.5 aylık olacağım diyebilirsin

kıvırcıkkk,

hoşgeldin canım, gece yok burda sanırım ben sölim sana sen şimdi 23. haftadasın sanırım alttaki imzana göre. 5. ay 1 haftalıksın. 24. haftan bitince 5.5 aylık olacaksın. soranlar bi hafta sonra 5.5 aylık olacağım diyebilirsin

canım nasıl bir diyet uyguladın ?birde sonucun kaç çıkmıştı cokmu yüksekti değerlerin???

Selam kızlar cokk üzgün bir gündeyim bugün..teyzemin oğlunun vefat haberiyle sabahtır ağlıyorum gencecikti daha..dün şeker yükleme testi yapıldı 10 gr.3saat başı kan alındı ilk açlık 80 2.cisi (glukoz yükleme sonrası) 185 3- 190-4-183 çıktı dr.sonucların yüksek olduğunu ve kötü şeyler söyledi morelim altüst durumda.diyet yapmam gerekiyormuş zaten tatlı yememki ben nasıl cıktı anlamadım??? Yoksa insülüne başlanacakmışsizce değer cokmu yüksek? Sizinkiler kaçtı yazarmısnız?? Acil cvp lütfen..birde benim karnım aşağıya doğru indi ultrasonda baktı suyum fazlaymış sebebide şekerden dedi...nts ye bağladı erken doğum durumu varmı diye şükür yokmuş...kafam allak bullakk morel sıfırrr

ayy canim uzuldum ve korktum ya. Ben daha seker yukleme testi yaptirmadim. Bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum. Seker yuksek ciksak neden tehlikeli ki. Ben de bebegimi asagida hissediyorum endiselenmeye basladim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…