Selam kızlar cokk üzgün bir gündeyim bugün..teyzemin oğlunun vefat haberiyle sabahtır ağlıyorum gencecikti daha..dün şeker yükleme testi yapıldı 10 gr.3saat başı kan alındı ilk açlık 80 2.cisi (glukoz yükleme sonrası) 185 3- 190-4-183 çıktı dr.sonucların yüksek olduğunu ve kötü şeyler söyledi morelim altüst durumda.diyet yapmam gerekiyormuş zaten tatlı yememki ben nasıl cıktı anlamadım??? Yoksa insülüne başlanacakmışsizce değer cokmu yüksek? Sizinkiler kaçtı yazarmısnız?? Acil cvp lütfen..birde benim karnım aşağıya doğru indi ultrasonda baktı suyum fazlaymış sebebide şekerden dedi...nts ye bağladı erken doğum durumu varmı diye şükür yokmuş...kafam allak bullakk morel sıfırrr
ilk önce başın sağolsun canım. ilk bebeğimde bendede çııkmıştı değerlerin yüksek gercekten ama korkma diyet yapınca normale döner inş. doktorunun söylediklerini harfiyen yap iner şekerin.kaç kilo aldın merak ettim ben ilkinde 23 haftalıkken 16 kilo almıştım o yüzden çıktı bu gebeliğimde henüz 8 kilo aldım çıkmadı çok şükür.