Selam kızlar cokk üzgün bir gündeyim bugün..teyzemin oğlunun vefat haberiyle sabahtır ağlıyorum gencecikti daha..dün şeker yükleme testi yapıldı 10 gr.3saat başı kan alındı ilk açlık 80 2.cisi (glukoz yükleme sonrası) 185 3- 190-4-183 çıktı dr.sonucların yüksek olduğunu ve kötü şeyler söyledi morelim altüst durumda.diyet yapmam gerekiyormuş zaten tatlı yememki ben nasıl cıktı anlamadım??? Yoksa insülüne başlanacakmış sizce değer cokmu yüksek? Sizinkiler kaçtı yazarmısnız?? Acil cvp lütfen..birde benim karnım aşağıya doğru indi ultrasonda baktı suyum fazlaymış sebebide şekerden dedi...nts ye bağladı erken doğum durumu varmı diye şükür yokmuş...kafam allak bullakk morel sıfırrr
canım nasıl bir diyet uyguladın ?birde sonucun kaç çıkmıştı cokmu yüksekti değerlerin???
Selam kızlar cokk üzgün bir gündeyim bugün..teyzemin oğlunun vefat haberiyle sabahtır ağlıyorum gencecikti daha..dün şeker yükleme testi yapıldı 10 gr.3saat başı kan alındı ilk açlık 80 2.cisi (glukoz yükleme sonrası) 185 3- 190-4-183 çıktı dr.sonucların yüksek olduğunu ve kötü şeyler söyledi morelim altüst durumda.diyet yapmam gerekiyormuş zaten tatlı yememki ben nasıl cıktı anlamadım??? Yoksa insülüne başlanacakmış sizce değer cokmu yüksek? Sizinkiler kaçtı yazarmısnız?? Acil cvp lütfen..birde benim karnım aşağıya doğru indi ultrasonda baktı suyum fazlaymış sebebide şekerden dedi...nts ye bağladı erken doğum durumu varmı diye şükür yokmuş...kafam allak bullakk morel sıfırrr
şule senle ben forumun gediklisi olduk kız
Sorma ya
Canım çok yandı offf. İnternetde kızıma beşik modeli bakarken ayağım şişmmesin diye bilgisayarın kasasının üstüne koymuştum kasa nasıl olduysa ayağıma devrildi Ayağım morardı resmen ya
görünmez kaza canım
çok geçmiş olsun
nazar diyelim biz buna
hangi beşiklere bakıyorsun?aklında ne var? mobilya mı?park yatak mı?
Park yatak istemiyorum. Mobilyayı da şimdi düşünmüyorum. Çünkü Mart ayında tayinimiz çıkıyor nereye gideceğimizi bilmiyoruz. Onun için az evvel paylaştığım gibi bir beşik ve şifonyer istiyorum. Beşiği 6 ay kullansa kızım yeter. Sen park yatak alacaktın değil mi?
Papatyacım aşağıdaki linke bakarmısın. 2.sıradaki tekerlekli cibinlikli beşik sence nasıl?
ALL BABY BABY - BEBE MOBLYASI BEKLER
Onuda gördüm tatlım sağol. Ama şimdi yeni birşey buldum:)) Pleksi camlı beşikKızımı yattığım yerden görebileceğim
Beşik 101 - mdf lake45*90 cm ölçülerindedir.kırılmaz pleksi yan korumalıdıryeni doğan bebeğinizi güvenle sallayabilir, istediğiniz durumda da beşiğinizi sabi...
çok değişikkkkk, hatta çok orijinal
daha önce hiç bir yerde görmedim
Bembeyaz nevresim birde üstüne beyaz cibinlik tamamdır:)) Aklıma yattı gibi. Hastanede bebeklerin anneye getirildiği beşiğin ev modeli birazda büyüğü
Canım ben yatıyorum sana ve kuzularına iyi geceler
selam canlar
bır persembe sabahında daha birlikteyiz
duygu komasına giren ebahım,
papatyam,şekercikim,kadınızım,mihsim,2013 üm,frezyam(kız sen nerdeydın harbı),
herkesı allak buıllak eden sorusu ile ayşeonurum,cevabından bişicik anlamadıgım iyice karıştıgım geceyim ben(biri benimkini hesaplasın)
ve adını sayamadıgım tüm dostlar..
çok sıkıcı bir gün
hava süper
ben burda tıkıldım işyerinde
evimde bi dolu iş var
yerleşemedim
bugun yenı mobılyalarım gelcek
perdelerım gelcek
onlarda gelsın tam yerlesım
her aksam eve gıdınce kendımı çöp kovası gibi kokuo hissediorum ya
sizdede oluomu
kendimden tiksindim.
hergun banyo yapsamda
şu soğan kabugu akıntı kokusu benı mahvedıo
ped önermiolar mantar oluruz dıe
normalmıs.bebekde içimizde işemeye bssladıgı ve ilaçlar yuzunden çişde kokuo
pöşşşşşşşşşşş
ben 3 kilo aldım ama baya bir genişledim,süt bezlerin çoktur senin de belki, ne güzel bebeğin aç kalmaz. takma kafana,herkesin biryerleri büyüyor,zamanı gelince de küçülür.Kizlar ya konu disi ama kac kilo aldiniz hemen hemen ayniyiz ben cok aldigimi dusunuyorum cok uzuluyorum yaaaagoguslrm gobegimden onde gidiyo en cok onu takiyorum kafama dogumdan sonra kafami Da gecer herhalde