2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ilk önce başın sağolsun canım. ilk bebeğimde bendede çııkmıştı değerlerin yüksek gercekten ama korkma diyet yapınca normale döner inş. doktorunun söylediklerini harfiyen yap iner şekerin.kaç kilo aldın merak ettim ben ilkinde 23 haftalıkken 16 kilo almıştım o yüzden çıktı bu gebeliğimde henüz 8 kilo aldım çıkmadı çok şükür.

canım nasıl bir diyet uyguladın ?birde sonucun kaç çıkmıştı cokmu yüksekti değerlerin???

şimdi hatılamıyorum değerlerimi ama 200 üstü değildi. ben kartal eğitim araştıa hastanesine gittim dahileyeye ordan hemen endokronolojiye sevk ettiler. gebelik haftama özel 2000 kalorilik bir diyet verdi doktor. bir hafta boyunca sabah öğle akşam ve gece şekerimi ölçtüm bunun için şeker ölçüm cihazı olması lazım evinde sağlık ocakları bakıyormu bilmiyorum küçük bir defter verdiler verdikleri deftere not ettim çıkan sonucu birde her öğünde yediklerimi yazdım.bir hafta sonunda diyetle kontrol altına alınabildiği için insülin başlanmadı. bundan sonrası içinde dikkat etmem söylendi birdahada gitmedim.

Arkadaşım başınız sağolsun. Allah sabır versin. Şeker içinde ne diyeceğimi bilemedim. Bende henüz ölçülmedi. Ama arkadaşlar yaşamışlar diyetle üstesinden gelirsin inşallah. Bebeğin için endişelenmen normal ama umutsuzluğa kapılma. İnsilün kullanan bir çok insan var. Alttaki sayfayı incele istersen. Umarım sende düzelir ama düzelmesede kendini ve bebeğinide üzmemeye çalış.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...belik-sekeri-cikipta-insulin-kullananlar.html

canım öncelikle başın sağolsun
allah rahmet eylesin
şeker önemli ama diyetle kontrol altına alınıyor
canım sadece yediklerine biraz daha özen göstereceksin ve bu problemini de hayırlısıyla atlatacaksın
suyunu da bol içmeye çalış canım
tekrar çok geçmiş olsun canım

şule senle ben forumun gediklisi olduk kız

Sorma ya

Canım çok yandı offf. İnternetde kızıma beşik modeli bakarken ayağım şişmmesin diye bilgisayarın kasasının üstüne koymuştum kasa nasıl olduysa ayağıma devrildi Ayağım morardı resmen ya

görünmez kaza canım
çok geçmiş olsun
nazar diyelim biz buna
hangi beşiklere bakıyorsun?aklında ne var? mobilya mı?park yatak mı?

görünmez kaza canım
çok geçmiş olsun
nazar diyelim biz buna
hangi beşiklere bakıyorsun?aklında ne var? mobilya mı?park yatak mı?

Park yatak istemiyorum. Mobilyayı da şimdi düşünmüyorum. Çünkü Mart ayında tayinimiz çıkıyor nereye gideceğimizi bilmiyoruz. Onun için az evvel paylaştığım gibi bir beşik ve şifonyer istiyorum. Beşiği 6 ay kullansa kızım yeter. Sen park yatak alacaktın değil mi?

Bir de aşağıdaki var. Hem yattığım yerden bebişide görürüm. Ama nerden alacağımı bilmiyorum (

http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS...bd/1/pleksi-camli-minik-besik-kullanan-var-mi

Son düzenleme:

belirsizlik ne kötü değil mi?
evet canım park yatak alacağım
sanırım chicco alacağım
canım benimkiler iki tane ya
önemli olan 2-3 ayı atlattıktan sonra kayınvalideme gidip
3,4 ay arada kalıp bebekleri şöyle ele avuca gelecek duruma getirmek istiyorum
o yüzden park yatağı yanımda taşırım diye düşünüyorum
ben de çift kapılı gardrop ile şifonyeri de ikeadan alacağım inşallah

Papatyacım aşağıdaki linke bakarmısın. 2.sıradaki tekerlekli cibinlikli beşik sence nasıl?

ALL BABY BABY - BEBE MOBLYASI BEKLER

mesajını yeni gördüm canım kusura bakma
ikinci sıradaki uç kısımları kelebekli olan mı
onu çok beğendim
sen biraz kokoşsun herhalde
ben çok sadeyimdir
evim de eşyalarım da sadedir
bakmak istersen mothercare nin de böyle bir modeli var
dur becerebilirsem linkini atayım canım

çok değişikkkkk, hatta çok orijinal
daha önce hiç bir yerde görmedim

Bembeyaz nevresim birde üstüne beyaz cibinlik tamamdır:)) Aklıma yattı gibi. Hastanede bebeklerin anneye getirildiği beşiğin ev modeli birazda büyüğü

Canım ben yatıyorum sana ve kuzularına iyi geceler

Bembeyaz nevresim birde üstüne beyaz cibinlik tamamdır:)) Aklıma yattı gibi. Hastanede bebeklerin anneye getirildiği beşiğin ev modeli birazda büyüğü

Canım ben yatıyorum sana ve kuzularına iyi geceler

prensesine ve sana da iyi geceler canımmm

Kizlar ya konu disi ama kac kilo aldiniz hemen hemen ayniyiz ben cok aldigimi dusunuyorum cok uzuluyorum yaaaa goguslrm gobegimden onde gidiyo en cok onu takiyorum kafama dogumdan sonra kafami Da gecer herhalde

Kizlar ya konu disi ama kac kilo aldiniz hemen hemen ayniyiz ben cok aldigimi dusunuyorum cok uzuluyorum yaaaa goguslrm gobegimden onde gidiyo en cok onu takiyorum kafama dogumdan sonra kafami Da gecer herhalde
ben 3 kilo aldım ama baya bir genişledim,süt bezlerin çoktur senin de belki, ne güzel bebeğin aç kalmaz. takma kafana,herkesin biryerleri büyüyor,zamanı gelince de küçülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…