çok çok çok geçmiş olsun canım, altı kaymayan terlikler var canım, bir tane ondan alırsan banyoda daha güvende hissedebilirsin kendini
bunlar da kızın ve sana gelsin canım
Kayın valıdemde gorumcemın bebegının tum kıyafetlerını yıkamıstı hemde makınede bısı olmadı zaten kirli degiller ya en kısa programda narın sentetık yada ne bıleyım yunlu programınız bılmıyorum bunlardan bırını secıp yıkanması daha ıyı olur onların sıktırması bıle hafıf oluyor..Ben daha hiç birsey almadım erken dıye dusunuyorum cokta heveslı olmak ıstemıyorum duyduklarım gorduklerım hevesımı kırıyor dusunuyorum param olsun yeterkı 1 gunde alınacak seyler yeterkı RABBIM bebeklerımızı sag selım kucaklarımıza almak nasıp etsın...
bana da elde yıka dediler,makinaya atma dediler hemen,kafam karıştı,elde h.şakir kalıp sabunu ile yıkayıp,ütüle dediler.eee elde yıkarsam da çamaşırı sıkmam lazım,sıkınca da cırkı çıkar çamaşırın.
günaydın hanımlarrr, bende dünden beri acayip bi kasık ağrısı var. rahmime doğru sanki doğurucam öyle bir ağrı gribi tam atlatamadım hala. üşütüyomuyum ondan mı acaba:26:
dün akşam kendimi kaybedip tm 1 ekmek yedim çok pişmanım çooook
baharcım çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım Allaha emanet bebeklerimiz.
hanife çok haklısın aslında ben kayınvalidemin bakacak olmasına çok seviniyorumm ama, bi taraftanda bebeğimi düşününce onun her anını görememek üzüyor beni.
dün akşam yine torunuyla bütün gün kalıcak onun hayallerini anlatıyo. bende karşıdan dinliyorum kendimi mal gibi hissettim sanki hamile olan obencillik mi yapıyorum bilmem ama
içim bi tuhaf oluyo işte. aslında ben direk çalışcam diyodum ama zaman yaklaştıkça farklı oluyo. ona da dedim ki belki çalışmayabilirim ama zorlanırmıyız acaba. oda dedi biz ne yersek onu yersiniz vs.
tabi napcaklar hemen yeme içme bir gibi olcak. işte ben buna da gelemem.
Allahım ne kadar problemliyim ya ne istediğimi bilmiyorum ben
şeker yükleme testi iki çeşit diye biliyorum.ilkten az miktar yükleniyor.onda yüksek çıkmazsa sorun yok .yüksek çıkarsa daha çok olan miktarın testi yapılıyor.ona göre ilaca diyete filan başlanıyor canım.önemli bir konu.gidişatı doğumu ve doğan bebeği etkileyebilen bir sorun.inşallah kimsede çıkmazArkadaşlar yarın dr.a çıkıcam bakalım inşalah buseferki iyi olur.sadece doğumla ilgili konusucam anlşabilirsek kararım bundan yana olacak..hayırlısı bakalım..şeker yükleme testi oldunuzmu kızlar? Herkese mi yapılması gerekiyor bu test?biraz bilgi verirmsiniz?
çok geçmiş olsun canım.sanırım kaymayan terliklerden kullanman gerekicek.duş aldığın mekandaki güvenliği artımalısın ki korkmadan hareket edebilesin.estetiğine bakmayacağız artıkgünaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu geçirdim başıma ne geldi cumartesi akşamı banyoya girdim eşim evde yoktu telefonununda şarzı bitmiş
banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum
iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala
allah çocuklarımızla imtihan etmesin ne olur çok korktum bebeğimi çok seviyorum benm her yerim ağrısın ama ona birşey olmasın allahım korudu bebeğimi çok dikkatli olun kızlar
kızlar gördüğüm kadarıyla kıyafet almaya başlamışsınız. eşim daha erken diye bir sey aldırmıyor . özeniyorum çok tatlı kıyafetler görüyorum ama alamıyorum . heveslendim şimdi .. neler aldınız ?[/QUOTbebek odası konusunda neler düşünüyorsunuz? park yatak mı? yoksa mobilya beşik mi alacaksınız?
kızlar gördüğüm kadarıyla kıyafet almaya başlamışsınız. eşim daha erken diye bir sey aldırmıyor . özeniyorum çok tatlı kıyafetler görüyorum ama alamıyorum . heveslendim şimdi .. neler aldınız ?
kızlar gördüğüm kadarıyla kıyafet almaya başlamışsınız. eşim daha erken diye bir sey aldırmıyor . özeniyorum çok tatlı kıyafetler görüyorum ama alamıyorum . heveslendim şimdi .. neler aldınız ?
onu tam bi iyice öğreniriz olmadı ama dediğin gibi elde yıkayıp sıkınca ne hale gelir o çamaşır yav
aldım ben canım,battaniyesi,hastane çıkışları,emzik,minik biberon,mendilleri,kundak,iç zıbın,tulum vb.....
elde yıkanıp sıkılınca daha kırışık oluyor gerçekten
ben oğlumun kıyafetlerini almayı bitirince narin programda düşük ayarda ve devirde yıkamıştım.sıvı bebek deterjanı kullanmıştım.ama ek durulama tuşuna da başmıştım.sonrada öyle yıkadım hep.ama büyüyüp lekeler çıkmamaya başlayınca sorun oluyor.altına leke bulaşınca filan elde çok çitilemiştim hatta loğusalıkta da olmuştu.sonra leke çıkarıcılarla suya yatırıp yıkıyorsunuz.yada makineye ekleniyor.zaten başta giydiği kıyafetleri çok giymediği için solma filan olmamıştı.hem ilk zamanki ciciler de kaliteli kaliteli alınıyor hepaçık tonlar seçilirse bir makine de yıkanıyor.ama zamanla koyularda artıyor ve iki çeşit yıkama yapıyorsunuz.evde çamaşırlıkta kurutup ütülemekte gerekiyor tabi :18: bizde "kırklı bebeğin çamaşırı dışarı asılmaz" mış ve daha bir sürü ayrıntı vardı ama çamaşıra etki eden buydu
merhaba şekerler
yorucu bir 4 gunun ardından tekrar selam
tasınmam bitti yerleşmem bitmedi henüz.
eski evim kucuk esyam azdı bu evım buyuk esyam kayboldu gıttı bu buyuklukte
bır ıkı parca eksıgım var alıyorum onları.
annem ve gorumcem saolsun mahvoldular yorgunluktan
tasınmak ne zor ısmıs..
bugun ıse dödndüm yine
oglum ıyı selamı var..
hepınıze ayrı ayrı öpücüklerrrrrr
merhaba şekerler
yorucu bir 4 gunun ardından tekrar selam
tasınmam bitti yerleşmem bitmedi henüz.
eski evim kucuk esyam azdı bu evım buyuk esyam kayboldu gıttı bu buyuklukte
bır ıkı parca eksıgım var alıyorum onları.
annem ve gorumcem saolsun mahvoldular yorgunluktan
tasınmak ne zor ısmıs..
bugun ıse dödndüm yine
oglum ıyı selamı var..
hepınıze ayrı ayrı öpücüklerrrrrr
kızlar gördüğüm kadarıyla kıyafet almaya başlamışsınız. eşim daha erken diye bir sey aldırmıyor . özeniyorum çok tatlı kıyafetler görüyorum ama alamıyorum . heveslendim şimdi .. neler aldınız ?[/QUOTbebek odası konusunda neler düşünüyorsunuz? park yatak mı? yoksa mobilya beşik mi alacaksınız?
aslında bebeklerimiz 28 haftalık olmadan pek bişey almamamız doğru olan ama insan dayanamıyor.ben oğlumda daha geç başlamıştım ama niyeyse kızımda erken başladı heveslerim
Allah kötü bi yazgı yazmasın yeterki biz son hafta da alsak giydirmek nasipse eğer giydiririz... Allah nasip etsin cicilerin içinde bebeklerimizi büyütmeyi
heves ettiğim ve değişik gelen bir tulum bir hastane çıkışı filan aldım ben.zaten kayınvalidem eltimle alışveriş yaparken benim kızıma da iki takım aldı çoktan.dedim zaten kıyafeti geliyor ben niye kendimi tutayımhem belki de bu son hamileliğim.bana oğlumun hastane çıkışları olmaz mı diye sormuştu kayınvaldem.bende onlar arabalı mavili filan onlarla olmaz demiştim ama kendisi de dayanamıyor işte yada ayırmış olmamak için alıyor bilemiyorum.kızıma da iki hastane çıkışı almayı düşünüyorum.zaten penye battaniye filan çok kullanılıyor.şimdiki hastane çıkışları daha güzel.içinde bir tulum bir zıbın takımı bir de alt üst takım var.yani üst değişince battaniyesi filan farklı durmamış oluyor.bel desteği için sarılan kemerden bile var içinde.torybaby diye bir markanındı.oğlumda da tam 7 tane takımı bu markadan almıştım.penyesi çok güzel dikişleri de öyle.fiyatı toptan satan yerlerde daha uygun oluyor.mağazalarda en kaliteli olana daha çok kar payı koyuyolar sonra ben hep pahalısını buluyor oluyorum aslında ben iyisini seçiyorum sadece
tülleri attığımız hafif ayar hangisi ise o olabilir mesela.bende de yünlü yıkamanın saati fazlaydı kullanınca anladım ki bayağı sakin sakin duraklayarak bekleyerek yıkıyormuş.öyle olabilir belki:26:Nasipse ben de yıkayayım o zaman kıyafetleri makinada sentetik düğmesinde.olur herhalde;ama yıkama saati fazla sentetik programnn bende.:18::18::18::18:
elde yıkanıp sıkılınca daha kırışık oluyor gerçekten
ben oğlumun kıyafetlerini almayı bitirince narin programda düşük ayarda ve devirde yıkamıştım.sıvı bebek deterjanı kullanmıştım.ama ek durulama tuşuna da başmıştım.sonrada öyle yıkadım hep.ama büyüyüp lekeler çıkmamaya başlayınca sorun oluyor.altına leke bulaşınca filan elde çok çitilemiştim hatta loğusalıkta da olmuştu.sonra leke çıkarıcılarla suya yatırıp yıkıyorsunuz.yada makineye ekleniyor.zaten başta giydiği kıyafetleri çok giymediği için solma filan olmamıştı.hem ilk zamanki ciciler de kaliteli kaliteli alınıyor hepaçık tonlar seçilirse bir makine de yıkanıyor.ama zamanla koyularda artıyor ve iki çeşit yıkama yapıyorsunuz.evde çamaşırlıkta kurutup ütülemekte gerekiyor tabi :18: bizde "kırklı bebeğin çamaşırı dışarı asılmaz" mış ve daha bir sürü ayrıntı vardı ama çamaşıra etki eden buydu
yeni evin hayırlı olsun çilekçim darısı bizlerin başına olsun....ben biraz daha kirada sabredip daha büyük ev için kendi evimizin olmasını sabrediyorum....çok düşündüm çıkalım diye ama senin gibi benimde eşyam az hemde bu eve göre büyük eve kiraya çıkarsam yeniden eşya almam gerekecekti ama benim hayalim kendi evim için eşya almak...bizim durum aslında daha sıkıntılı minicik odaya eşimin oğlu ve kızımız sığmaya çalışacak unisex eşyalar renkler kullanmaya çalışıcam....ama sabır birgün bu sabrımın kendi evimle istediğim gibi mükafatlandırılacağını düşünüyorum...
yeni evin tadını benim içinde çıkar güle güle,kahkahalarla oturun evinizde eşin ve oğlunla birlikte.....