2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
çok çok çok geçmiş olsun canım, altı kaymayan terlikler var canım, bir tane ondan alırsan banyoda daha güvende hissedebilirsin kendini
bunlar da kızın ve sana gelsin canım

terlik vardı canım ama giymedim işte bende ki akıl çok saol tatlım hepimizi nazarlardan korusun allah

sudeee teşekkür ederim

ben de makinede yıkamak istiyorum ama annem elde yıkaaaa dye bana:26::26:

onu tam bi iyice öğreniriz olmadı ama dediğin gibi elde yıkayıp sıkınca ne hale gelir o çamaşır yav

Tüm güzel annelere kocaman günaydınlar

kapalıcarsıya gıden arkadasım havuzlu hanamı gttın bnde onumuzdekı ay gıdıp herseyını ordan tamamlamayı dusunuorum kıyafet aldım yeterı kadar ztn odasını da aldım battanıye alt acma yorgan yastık vs. için gıdıcem ...

kızlar gördüğüm kadarıyla kıyafet almaya başlamışsınız. eşim daha erken diye bir sey aldırmıyor . özeniyorum çok tatlı kıyafetler görüyorum ama alamıyorum . heveslendim şimdi .. neler aldınız ?

günaydın kızlar
bu sabah midem bulandı durdu hep zor kahvaltı ettim.kız bebeğin hamileliği de farklı oluyormuş gerçekten pazar günü sanki adet olacakmışım gibi hem belim hem kasıklarım ağrıdı.bir saat filan sürdü:18: öncesindeki iki günde fazla ayakta durmaktan kuyruk sokumumda ağrı vardı.peşpeşe oldular :18: ayakta kalmak iyi gelmiyor artık. hamile olduğumu unutuyorum işim olunca

Canım benim bunu düşünüp üzülme bence.bebeğinle olabildiğin kadar birarada ol zor da olsa tadı başka o anların.babaannelik hevesleri güzel ama senin heveslerinden önemli değil.konunun birarada durma noktasına gelmesine de sinir oluyorum.madem öyle mutfağı birleştirmektense başka ihtiyaçları karşılamaya yardım etsinler onların dediği gibi olunca kadın anne olduğunu erkek baba olduğunu anlayamıyor evinin düzeni olmuyor.bunu benden iyi kimse bilemez.aşağı yukarı helak olduk hep senin sakin bir ortama ihtiyacın var.iki den fazlası çokluk demek.dahil olmadan da yardım edebilir.kocasının çalıştığı her daim bir kadına yeter(kira gibi yada kredi ödemesi gibi bir konu yoksa)idare et ama dahil etme.sonra ayıramıyorsun yapmak istediğinde kötü oluyorsun.aranız da bozulmamalı ama senin moralin de bozulmamalı.isteğine göre hareket et ve eşinden destek iste.loğusalıkta bunlarla uğraşma:18: anne baba ve bebeğe biraz zaman tanısalar nolur sanki emzirme konusunda filan yanında açmaya çekindiğini falan söyler yalnız kalmak isteyebilirsin.bebek uyurken uyuyacağını söyleyebilirsin.artık anlarsa...

şeker yükleme testi iki çeşit diye biliyorum.ilkten az miktar yükleniyor.onda yüksek çıkmazsa sorun yok .yüksek çıkarsa daha çok olan miktarın testi yapılıyor.ona göre ilaca diyete filan başlanıyor canım.önemli bir konu.gidişatı doğumu ve doğan bebeği etkileyebilen bir sorun.inşallah kimsede çıkmaz

çok geçmiş olsun canım.sanırım kaymayan terliklerden kullanman gerekicek.duş aldığın mekandaki güvenliği artımalısın ki korkmadan hareket edebilesin.estetiğine bakmayacağız artık yerleri kaydırmazla filan kaplayabilirsin bir süreliğine.yada duşa gireceğinde serersin.Allaha şükür iyisiniz Rabbim korusun hepimizi ve bebişlerini

aldım ben canım,battaniyesi,hastane çıkışları,emzik,minik biberon,mendilleri,kundak,iç zıbın,tulum vb.....

bende bir tane hastane çıkışı iki alttan çıt.ıtlı zıbın bir yelek tulum ayakkabı patik bunları aldım eşimden habersiz

bana kızıyo erken daha hepsini toplu alırız diyo ama ben dinleyemem onu aklıma geldikçe alıcam

onu tam bi iyice öğreniriz olmadı ama dediğin gibi elde yıkayıp sıkınca ne hale gelir o çamaşır yav

elde yıkanıp sıkılınca daha kırışık oluyor gerçekten
ben oğlumun kıyafetlerini almayı bitirince narin programda düşük ayarda ve devirde yıkamıştım.sıvı bebek deterjanı kullanmıştım.ama ek durulama tuşuna da başmıştım.sonrada öyle yıkadım hep.ama büyüyüp lekeler çıkmamaya başlayınca sorun oluyor.altına leke bulaşınca filan elde çok çitilemiştim hatta loğusalıkta da olmuştu.sonra leke çıkarıcılarla suya yatırıp yıkıyorsunuz.yada makineye ekleniyor.zaten başta giydiği kıyafetleri çok giymediği için solma filan olmamıştı.hem ilk zamanki ciciler de kaliteli kaliteli alınıyor hep açık tonlar seçilirse bir makine de yıkanıyor.ama zamanla koyularda artıyor ve iki çeşit yıkama yapıyorsunuz.evde çamaşırlıkta kurutup ütülemekte gerekiyor tabi :18: bizde "kırklı bebeğin çamaşırı dışarı asılmaz" mış ve daha bir sürü ayrıntı vardı ama çamaşıra etki eden buydu

puseti,anakucağı alınacak,beşiği doğduktan sonra alacağım nasiptse.
alt açmatakımı,penye hırka ve yelek,bebek bakım setini aralıkta alacağım

Nasipse ben de yıkayayım o zaman kıyafetleri makinada sentetik düğmesinde.olur herhalde;ama yıkama saati fazla sentetik programnn bende.:18::18::18::18:

merhaba şekerler

yorucu bir 4 gunun ardından tekrar selam
tasınmam bitti yerleşmem bitmedi henüz.
eski evim kucuk esyam azdı bu evım buyuk esyam kayboldu gıttı bu buyuklukte
bır ıkı parca eksıgım var alıyorum onları.
annem ve gorumcem saolsun mahvoldular yorgunluktan
tasınmak ne zor ısmıs..
bugun ıse dödndüm yine
oglum ıyı selamı var..
hepınıze ayrı ayrı öpücüklerrrrrr

hayırlı olsun canım,güle güle oturun inşallah.

yeni evin hayırlı olsun çilekçim darısı bizlerin başına olsun....ben biraz daha kirada sabredip daha büyük ev için kendi evimizin olmasını sabrediyorum....çok düşündüm çıkalım diye ama senin gibi benimde eşyam az hemde bu eve göre büyük eve kiraya çıkarsam yeniden eşya almam gerekecekti ama benim hayalim kendi evim için eşya almak...bizim durum aslında daha sıkıntılı minicik odaya eşimin oğlu ve kızımız sığmaya çalışacak unisex eşyalar renkler kullanmaya çalışıcam....ama sabır birgün bu sabrımın kendi evimle istediğim gibi mükafatlandırılacağını düşünüyorum...
yeni evin tadını benim içinde çıkar güle güle,kahkahalarla oturun evinizde eşin ve oğlunla birlikte.....

Nasipse ben de yıkayayım o zaman kıyafetleri makinada sentetik düğmesinde.olur herhalde;ama yıkama saati fazla sentetik programnn bende.:18::18::18::18:
tülleri attığımız hafif ayar hangisi ise o olabilir mesela.bende de yünlü yıkamanın saati fazlaydı kullanınca anladım ki bayağı sakin sakin duraklayarak bekleyerek yıkıyormuş.öyle olabilir belki:26:

bende son zamanlara doğru yıkamayı düşünüyorum daha dolaplarını falan hazırlamadım. aslında bir liste yapsak ya super olcak. aldıkça üstünü çizeriz

kayınvalidemin bakmasını fazla takmıcam napıyım maddi sıkıntım olursa da bu sefer çocugada kötü yansıtırım. biz ev kredisi ödüyoruz. o yüzden yoksa rahat rahat geçiniriz.

işten çıkıncada akşamları hazırlasın çocuğu evime götürürüm

ebahcım eğer özel olmazsa bir şey sorabilri miyim. eşinin oğlu hep siiznle kalyor snaırım. annesini istemiyor mu hiç o neden almıyor. vefat durumu falan mı var? çünkü çocuklar genelde annelerde kalır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…