geçmiş olsun bu rahatsızlık sadece üşütmekten mi kaynaklanıyor muşşş??merak ettim 1 hafta hasttanede yatmak çok zor olmuştur heralde!!Merhaba arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edemıyordum İNŞALLAH bir sorun yoktur herşey normaldır ben bıraz rahatsızlandım bayram oncesın ıdrar yolu enfeksıyonundan 1 hafta hastanede yattım aman allahım ne kötu bır hastalık RABBIM kımselere yasatmasın kızlar lutfen cok dıkkat edın sakın üşütmeyin simdi daha iyiceyım cok sukur cumhurıyet bayramında saat 15 40 sıraları bebısımın ılk tekmesını hıssettım aman allahım nasıl bır duygu bu şimdi elim kaldı göbegımde her an duymak ıstıyorum MEVLAM bu duyguyu tum anne olmak ısteyen kadınlarımıza yasatsın hakkımızda hayırlısını nasıp etsın İNŞALLAH....
yok canım ana param 1500 dü. ve vadesi 10 yada 5 yıldı tam hatırlayamıyorum. vadeden önce bozunca ana paranın önemli bi kısmına el koyuyorlardı. ama artık yapamazlar bu kadar büyüğünü. yine de yapar ama özel bankalar. devlet önüne geçmeye alışıyor yeni düzenlemelerle ama ne kadar. yeni yıla girerken başlat derim tanıdığım ne kadar bankacı varsa yeni yılda gelecek düzenlemelerden faydalanmak istiyorlar. istediğinde toplu alabiliyorsun evet ama vadesi dolmadan emeklilik bozulursa iş değişiyor canım haberin olsun. bunu da söylemiyorlar çünkü banka ve bireysel hedeflerinde emeklilik var bankacıların. yani ne kadar bireysel emeklilik yaparlarsa o kadar kazanıyorlar. dedim ya eşim bankacı o da kendi bankasında yapacak ve yıl başında yeni kanunlarla başlatacak. devlet bankası 60 dan başlatıyor ve standart alıyor yıllar boyu sen artırmak istesen de artmıyor. ama ben 100 le başladım bu yıl 150 ödüyorum. ben de emekliliğimi devlet bankasına taşıyacağım yeni yılda. biriksin dersen en güzeli altın fonu. altın düşükken alıp yüksekken satabiliyorsun sonra düşünce yine alıyorsun. benim altınlarım da bu şekilde yine eşimin çalıştığı bankada.o alır satar yapıyor bi şeyler:))) kara altın hesabından geçmek istiyorsan bi bankacıyı kafala o sana düşünce yükselince haber verip kara geçirir ve yatırımın korunmuş olur. yoksa bireysel emeklilik uzun vadede akıllıca yatırım oluyor
arkadaşlar yarın dr.a çıkıcam bakalım inşalah buseferki iyi olur.sadece doğumla ilgili konusucam anlşabilirsek kararım bundan yana olacak..hayırlısı bakalım..şeker yükleme testi oldunuzmu kızlar? Herkese mi yapılması gerekiyor bu test?biraz bilgi verirmsiniz?
aaa kızlar c.tesi sölemiştim yaa eryaman asg tıp merkezi ayrıntılı ultrasyon fiyatını sordum bugün muayne için 10 tl ultrasyon için 21 tl toplam 31 tl vermeniz gerek dedişaka gibi dimi tekrar arayıp sorcam ben mi yanlış anladım acaba
Cnm ben de eryamanda oturuyorum. Sen gittikten sonra buraya yazar misin? Cok ucuzmus :44:
merhaba arkadaşlar
Bugün bebeğimizin ilk büyük eşyasını aldık. Bebek arabası ile ana kucağı :) Aslında çok erken diye düşünüyorduk, ama indirime girmiş, alalım dedik.
Arabamız bebeconfort loola: Bebe Confort Loola Full Puset Intense Red
Ana kucağımız da bununla uyumlu olan bebe confort creatis fix : Bebe Confort Gr0+ Creatis Fix Oto Koltuğu-Intense Red
Porselen bebek şeker testini sormuş. Ben de bu cuma günü yaptıracağım. Şekerin şakası yok, herhalde herkese yaptırılıyordur.
Kiloya gelince ben de 3 kilo aldım (haftasonu 1 kilo eklemiş olabilirim buna, tartılmadım korkudan :)) ama yine hatırlatayım ben şişmanım. En sonuna kadar 8 kilo almam gerekiyormuş.
Doğumu yavaş yavaş ben de düşünmeye başladım. Doktorum normal doğumdan yana, ama ben sezaryen istesem kararı bana bırakır diye düşünüyorum. Hele rahim filmi çekilirken yaşadıklarımı düşünürse :) (ki anestezi ile olmuştum) ben de epidural normal düşünüyorum ama tansiyonum aci eşiğim vs bunları düşününce korkuyorum. Sanırım gidişata göre doktorumla beraber karar vereceğiz.
Arkadaşlar yarın dr.a çıkıcam bakalım inşalah buseferki iyi olur.sadece doğumla ilgili konusucam anlşabilirsek kararım bundan yana olacak..hayırlısı bakalım..şeker yükleme testi oldunuzmu kızlar? Herkese mi yapılması gerekiyor bu test?biraz bilgi verirmsiniz?
kilo alamak falan bana sıkıntı vermiyorda kızlar dediğiniz gibi normal doğumdan da sezeryan dan da çok ama çok korkuyorummm..
günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu geçirdim başıma ne geldi cumartesi akşamı banyoya girdim eşim evde yoktu telefonununda şarzı bitmiş
banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum
iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala
allah çocuklarımızla imtihan etmesin ne olur çok korktum bebeğimi çok seviyorum benm her yerim ağrısın ama ona birşey olmasın allahım korudu bebeğimi çok dikkatli olun kızlar
ayy baharcım çok geçmiş olsun canım benim dikkat et allah senide yavrunuda korumuş.günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu geçirdim başıma ne geldi cumartesi akşamı banyoya girdim eşim evde yoktu telefonununda şarzı bitmiş
banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum
iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala
allah çocuklarımızla imtihan etmesin ne olur çok korktum bebeğimi çok seviyorum benm her yerim ağrısın ama ona birşey olmasın allahım korudu bebeğimi çok dikkatli olun kızlar
cnm çok geçmiş olsun.şükür ki ikinizde iyisiniz.bebğinde sana hisettirmiş iyiyim diye.sıkma canını.günaydın arkadaşlar
Banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum
Iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala
günaydın arkadaşlar