2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tünaydın arkadaşlar bende bugün hastaneye gittim 23 hafta içerisindeyim. ipeğim 450 gr olmuş. gayet güzel bir gebelik dedi. şeker testi için istek yaptı. aç gidilmesi gerekiyormuş haberiniz olsun ben zaten açtım ama tam 4 saat sürüyormuş kızıma yetişemem diye yaptırmadım cumartesi yaptıracağım. özel hastanede 50 tl tutuyor haberiniz ola.

kilo alamak falan bana sıkıntı vermiyorda kızlar dediğiniz gibi normal doğumdan da sezeryan dan da çok ama çok korkuyorummm..
normale bişey diyemem ama sezeryandan hiçççççç korkma. eğer doğum zamanı açılma baya olursa normaldende korkma bazı kişiler gayet güzel atlatıyor normal doğumu.

canım banada mantıklı geldi altın hesabınız hangi bankada bana hangi bankayı önerirsin=)))eeee düşüncede haber verirsin artıkkk=)))

ben iş bankasından altın hesabı açtırdım ama diğerlerine göre iyimi bilmiyorum. bir şubenin müdürü arkadaşımız eğer satmak isterseniz sürekli düşüp yükseleceği zamanları takip etmeniz lazım dedi ama uzun vadeli düşünüyorsanız gayet güzel bir yatırım dedi. bende bozmayı düşünmüyorum zaten allah kötü bişeyle karşılaştırmaması şartıyla.

tünaydın arkadaşlar bende bugün hastaneye gittim 23 hafta içerisindeyim. ipeğim 450 gr olmuş. gayet güzel bir gebelik dedi. şeker testi için istek yaptı. aç gidilmesi gerekiyormuş haberiniz olsun ben zaten açtım ama tam 4 saat sürüyormuş kızıma yetişemem diye yaptırmadım cumartesi yaptıracağım. özel hastanede 50 tl tutuyor haberiniz ola.

kilo alamak falan bana sıkıntı vermiyorda kızlar dediğiniz gibi normal doğumdan da sezeryan dan da çok ama çok korkuyorummm..
normale bişey diyemem ama sezeryandan hiçççççç korkma. eğer doğum zamanı açılma baya olursa normaldende korkma bazı kişiler gayet güzel atlatıyor normal doğumu.

canım banada mantıklı geldi altın hesabınız hangi bankada bana hangi bankayı önerirsin=)))eeee düşüncede haber verirsin artıkkk=)))

ben iş bankasından altın hesabı açtırdım ama diğerlerine göre iyimi bilmiyorum. bir şubenin müdürü arkadaşımız eğer satmak isterseniz sürekli düşüp yükseleceği zamanları takip etmeniz lazım dedi ama uzun vadeli düşünüyorsanız gayet güzel bir yatırım dedi. bende bozmayı düşünmüyorum zaten allah kötü bişeyle karşılaştırmaması şartıyla.

hayır sudeecim bizimle kalmıyor ama evimizde ona ait bir oda var.kendini yabancı gibi hissetmesin diye...çünkü eşim biz evlenince yaşadığı yerden benim memleketime geldi yeni bir düzen kurduk eşimin oğlunun düzeni kurulu olarak eşimin memleketinde kaldı...bu yüzden ona bir oda yaptık...ama eviniz 2+1 olunca mecburen şimdi aynı odayı paylaşacaklar....eşimin oğlunun odası olsun kızım sığıntı olmasın yada tam tersi olmasın diye kimseyi mağdur etmemek için geçici çözümler bulmaya çalışıyoruz....gerçi eşimin oğlu yaz tatillerinde geliyor yazlık dönüşünde o odayı en fazla 10 gün kullanıyor ama şimdi senin odan yok diyemem ben ona haksızlık olur,küçücük odayı 2 kişiye paylaştırıp ortak renklerle birşeyler yapmaya çalışıyorum....bazen geriliyorum insanlın hali önce evladım oluyorum ama sonra kendine gel elif o da eşinin evladı diyip toparlanıyorum....herkesi aynı andan düşünmek çok zor....kendi evladın olsa ne yapsan batmaz salonda yat desen bile kimse bişey demez ama böyle olunca 2 ucu keskin bıçak....

Selam kızlarrr,

bahrcımm bununla geçmiş olsn canımm
bende daha oğluma pek bişi almadım birkaç arkdaşımdan gelen hediyelewr var o kadar ama içimde gidior alışveriş için ((

Nuriscan maşallah ipeğine

hey heyyyy nasilsiniz bakalim. ben cok gezmekten olsa gerek bugun yorgunum biraz. ve kasiklarimd alta da vuran agri var. bugun randevu alabilirsem yarin kontrole gidicem. korkuttu biraz beni

canim cook gecmis olsun cok dikkat et kendine

kızçeler aldığınız bebek kıyafetlerini yıkıyor musunuz?
yıkıyorsanız neyle ve nasıl??
yıkadıktan sonra 2.elmiş gibi durmasın bi de??

herkes gerekli ceva[lari ermis ama ben de kusur kalmiyim:) canim o esyalar uretimden san gelinceye kadar kac kisnin elinden geciyo. mutlaka ama mutlaka yikanmali ve utulenmelei. bu bebek detarjanlarini da kullanmayin bence en iyisi sabun tozu

canim hadi bakalim atlattin.oglun simdiden saga sola selam cakmaya bslamis soyle ona kizimdan uzak dursun babasi kiziyooooooo

NURISCAN gzoun aydin canim. masallh bebisine.

EBAH kiyafet aldin mi kendine??/

EBAH kiyafet aldin mi kendine??/

c.tesi günü gezmediğim yer,girmediğim mağaza kalmadı hatta buna dün büyük bir alışveriş merkezi de dahil birşey bulamadım.c.tesi günü o yağmurda yalnızca bir hırka (çok soğuk olana kadar beni dışarıda idare etsin diye) ve elbise aldım....şöyle bir inadım var hamile elbisesi almıyorum ne renk ne beden beğenmiyorum...bu yüzden kıyafetsiz kaldım....oh olsun bu inadıma...sabah arkadaşlara diyorum artık elimdeki kıyafet stoklarım bitmek üzere ocak ayı sonuna kadar aynı şeylerle gidip gelicem kusura bakmayın..onlarda bize seni biliyoruz dediler

selam cakıcak tabı hayırlı kısmet bulmak zor bu devırde
ben sımdıden bırkac kız bakıorum
senınkıde kıvır kıvır saclı olursa pek bır guzeldır.
kısmet bu ısler
sekercıkın senın ebahın 2013 kızlarından bırını alcaz.mihs inkide çapkın anacım kacın bizden

Kızlar ateşölçer için hangi marka düşünüyorsunuz?

arzum gordum fıyatı uygun ve hafızası cok ıyı 30 olcemeye kadar kaydedebılıosun hanı takıp ıcın..e bebkde baya dusmustu 59 a fılan

guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım canım benım.bızde kıraya cıktık tabi ama mecburdum evımdebesık koyumaya bıle yerım yoktu studyo daırede oturoduk,gece yasamayı seven sosyete genclerdık eskıden studyo daıre de askımızı yasatıp meyveyı dusunmedıksımdı normal bır eve cıktık valla sabah uyandım tıuıvalete gıdıcem evde 2 tur attım napıom ya ben dedım..bu gıdısle gece kalkıp salona işerim ben alışamadım

allahım sızede daha ıyılerını nasıp etsın ama hepımızekendımızın olmasını nasıp etsın

hayırlı olsun canım,güle güle oturun inşallah.

ay canım cok tesekkur ederım

ya kızlar hetgun klıpır kıpır donen oglum bugun hıc tıklamadı yaa benmı hıssetmedım acaba gerıldım cok fena:26:

canim derte etme surda az zaman kaldi. sonra tekrar ne istersek giyeriz. ben de hmile elbisesi almiyorum daha dogrusu begenemiyorum burda olanlari. yasli isi geliyo
normallerden uyduruyorum da benim derdim mont. 4 ay icin bi sey alsam sonra giyemicem, almasam donarim . bilmiyorum ki napsam. hos ne alsam onu kapanmayacak panco falan almak lazim ama koca kisda o panco yetmez ki ne bileyim

anladım canım çok haklısın. aslında geldiği bir kaç kere için oda yapmaya değmez dediğin gibi insan gerilebiliyor. ama tebrik ettim seni sonuçta sizinle süreklide kalmıyor çünkü odasının olmasına özellikle gerek olmayabilir. geçici bir yatak koysanız mesela kaldırıılabilir cinsten. babası da kendince haklı Allah kolaylık versin. iyi niyetinin mükafatını sanada evladına da göstersin.

Cilaaakkkk git bi cikolata falan bi seyler ye bakalim. meraklanma hemen sakin sakin kizlar arasinda secim yapmaya calisiyodur. annesinden rahat yok ki cocugaaa

eşimin oğlunun yatağı duracak mavi olan objeler kalkacak yerine daha orta renkler gelecek....o yatağın durması iyi olacak şimdi 40 gün annem yada kayınvalidem gelirse orada kalırlar....bir süre böyle idare edicez şimdi tamam tamam diyorum eşime vicdan yapıyor tadını çıkarsın....nasılsa bir zaman sonra birçok şeyi görmeyecek....eşimin oğlu deseniz zaten yatmak için bile odasına gitmiyor yatağında yatmıyor....kısa bir süre umarım biraz gerilicez sonra herşey normale döner....

yaaa ebahcım sen ne güzel diyosun 40 gün annen yada kaynanam gelirse die benim ikiside düzenini bozup gelebilcek durum yok ne yazıkki ben kaynanama gidicem 40 gün orda kalıcam ve işin kötüsü kaynanam kendini 4 - 5 ay kalırım die plan yapıo ama mümkün değil yaaa kırkım çıkmadan eve geçerim oğlumun kırkını evimde çıkarmak istiyorumi

herkes gerekli ceva[lari ermis ama ben de kusur kalmiyim:) canim o esyalar uretimden san gelinceye kadar kac kisnin elinden geciyo. mutlaka ama mutlaka yikanmali ve utulenmelei. bu bebek detarjanlarini da kullanmayin bence en iyisi sabun tozu

markette görmüştüm canım,kalıp sabunun tozu,bebekler için yazıyordu,ondan alacağım,kısmetse çanta hazırlığı yapmadan önce yıkayıp,dizeceğim hurçlara.

benim de o durumlar biraz karışık,yarı40'a kadar annemler gidip geliriz diyor.gece eşim evde olacağı için gündüz idare edecekler.Ben kendim bakabilirim çünkü 7-8 yaşlarında küçük kardeşim var,ondan tecrübeliyim.

asırlardır süre gelmiş gelin kaynana anlaşmazlığı. allahım kadın iyiliğimize konuşsa batıyo, kocama hala çocuk muamelesi yapmasına da sinir oluyorum ''amanda benim oğlum büyümüşte çocuğu mu olcakmışş aman sakalarrı da varmış koca bebekkk, aman nazarım değcek şimdi oğlumaa'' o öyle konuştukça bende böle dinliyorum
aman işte her planları onların evlerinde aylarca kalalım evimiz barkımız olmasın öfff aslında çok iyi benim kaynanam ama ben niye böle kötü gelinim yaa

oy oy oy sorma,bizde de durumlar aynı,geçen gün mont giymişti eşim,biraz yağmurluk tarzıydı,ince gibi.elinle ceketi inceliyor."aaa ince bu,niye giydin fln" diyo.."Töbe töbe dedim ya kocaman adam,kendini biliyo ki giydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…