2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın kızlarr...
bahar616 geçmş olsun tatlım,Allah yavrunu ve seni korusun..
benim hafta sonum dolu dolu geçti,bebişime aldık ihtiyaçlarını,çok az kısmı kaldı,aralığın sonuna doğru da onları tamamlayacağız....Çok güzeldi herşey,Rabbi'm nazarlardan korusun.

günaydın anneler ve bebekleri
güneşli ama soğuk Bursa sabahından sevgiler....
kendime zaman ayırdığım bir hafta sonum oldu....minnoş kızımın hareketleri artık iyice belirginleşti...hatta nerede ne zaman tepki vereceğini kestirebiliyorum....sabahları fön çekerken yerinden durmuyor,yüksek seste hareket halinde,bir de babasının sesini duyunca yerinde durmuyor.....ama dün gece çok hareket etti çok uykum var karnımın altında durmdan tekmeledi durdu,en son içimden minnoşum bir dur sende uyu,bak yarın sabah iş var sende bende yorulucaz diye tekrarlarken uykuya dalmışım....
bahar arkadaşım çok geçmiş olsun....kendine dikkat et....bende duştayken korkmaya başladım zaten eğil kalk rahat edemiyorum ne yapıcaz biz böyle.....

sağlıcaKLA kullansın gülüşüm bebişin aldıklarını bende 2 haftadır bursadaydım çok güzeldi ya bebişimin herşeyini ordan aldık kapalı çarşıdan bebek arabasıda aldım alt açmasını ıvır zıvır herşeyini hastane çıkışlarını hepsini aldık bi tek park yatağı kaldı onuda araba dolduğu için alamadık ama ben çok beğendim bursayı gerçi şansımıza soğuk ve yağışlıydı ama nasip olursa doğumdan önce gene gelcem inşallah

ayşeonurcum bursaya gelmeden önce bana haber ver,sende müsait olursan görüşelim benim evim çarşıya çok yakın 10 dak.yürüme mesafesinde....yardımcı olmaya çalışırım hemde bahane ile tanışmış oluruz....

inşallah gülüşüm bu biraz aceleye geldi ordada gez toz akşamda akraba toplantıları derken giremedim nete hiçeşim nasip olursa 2 ay sonra gideriz gene diyo o zaman haber veririm inşallah ben bursayı çok bilmiyorum ama babamın evi çok uzaktı ya vaktin yarısı yolda geçti nilüfer ataevler tarafında kaldık biz:26::26:

sen nerede oturuyorsun ayşeonur??

geçmiş olsun vallahi beni ağlattın çok üzüldüm=((((((

kızçeler aldığınız bebek kıyafetlerini yıkıyor musunuz?
yıkıyorsanız neyle ve nasıl??
yıkadıktan sonra 2.elmiş gibi durmasın bi de??

aynen ya bende merak ediyorum hastane çıkışı aldım çıtçıtlı badiler aldım onları yıkamam mı gerekiyor ı

çok çok çok geçmiş olsun canım, altı kaymayan terlikler var canım, bir tane ondan alırsan banyoda daha güvende hissedebilirsin kendini
bunlar da kızın ve sana gelsin canım

günaydın hanımlarrr, bende dünden beri acayip bi kasık ağrısı var. rahmime doğru sanki doğurucam öyle bir ağrı gribi tam atlatamadım hala. üşütüyomuyum ondan mı acaba:26:
dün akşam kendimi kaybedip tm 1 ekmek yedim çok pişmanım çooook

baharcım çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım Allaha emanet bebeklerimiz.

hanife çok haklısın aslında ben kayınvalidemin bakacak olmasına çok seviniyorumm ama, bi taraftanda bebeğimi düşününce onun her anını görememek üzüyor beni.

dün akşam yine torunuyla bütün gün kalıcak onun hayallerini anlatıyo. bende karşıdan dinliyorum kendimi mal gibi hissettim sanki hamile olan o bencillik mi yapıyorum bilmem ama

içim bi tuhaf oluyo işte. aslında ben direk çalışcam diyodum ama zaman yaklaştıkça farklı oluyo. ona da dedim ki belki çalışmayabilirim ama zorlanırmıyız acaba. oda dedi biz ne yersek onu yersiniz vs.

tabi napcaklar hemen yeme içme bir gibi olcak. işte ben buna da gelemem.

Allahım ne kadar problemliyim ya ne istediğimi bilmiyorum ben

bana yıkanıp ütülenecek dediler. benim makinamda bebek programı vardı ama hiç bakmadım kaç derecede yıkanıyor. ama sentetikte yada hassasta yıkarsın hemde zarar görmemiş olur. dışarda mikrop toz falan bulaşmış olabilir çünkü :26:

bana da elde yıka dediler,makinaya atma dediler hemen,kafam karıştı,elde h.şakir kalıp sabunu ile yıkayıp,ütüle dediler.eee elde yıkarsam da çamaşırı sıkmam lazım,sıkınca da cırkı çıkar çamaşırın.

bebeklerin kıyafetleri bizimkilerden ayrı yıkanıp ve ütülenip giydiriliyor
doktorlar da bunu öneriyor,
ütü mikropları kırması açısından çok önemli
bir de bizim kullandığımız deterjan ile yıkanmıyor onlar
bebekler için üretilen hassas ciltleri için anti alerjik sabun tozları var onlarla yıkanıyor

ben bebeklerimin kıyafetlerini beyaz, krem ve soft renklerden seçiyorum
çünkü neredeyse her gün yıkanıyor
ister istemez yıpranıyor
böylece renklerin solmasını da minumuma indirebiliriz diye düşünüyorum

kızkardeşimin kızından gözlemlediklerim, ukalalık olarak algılamayın

geçmiş olsun bu rahatsızlık sadece üşütmekten mi kaynaklanıyor muşşş??merak ettim 1 hafta hasttanede yatmak çok zor olmuştur heralde!!

Evet canım tamamen usutmekten kaynaklanıyormus ayaklarını usutmuyecen ve mumkun oldugunca ılık suyla tahret alacaksın.benım böbreklerıme kadar gıttı dr lar kum dokuyorum zannettıler ama tahlıllerde kum gorunmedı bakterı uretmıs vucudum bol bol bakterı varmı tabıkı hastanede yatmak hos bısı degıl ama dayanamıyorsunkı mecbur yatıyorsun bırde yattıkca ordakı hastaların yasdıklarını ogrenıyorsun canın daha cok sıkılıyor ayy kızlar ne dertler var duymadıgımız gercekten RABBIM heppımızın hakkında hayırlısını versın bu arada seker yuklemesı yaptıracam ve mecburıymıs aclık ve tokluk sekerını olcecekler eger bır sorun varsa yukleme yapacaklarmıs netten de oyle okudum dedıgım gıbı bız kadınların endıselerı,korkuları hiiiiiçç bitmiyecek sanırım:18:

Kayın valıdemde gorumcemın bebegının tum kıyafetlerını yıkamıstı hemde makınede bısı olmadı zaten kirli degiller ya en kısa programda narın sentetık yada ne bıleyım yunlu programınız bılmıyorum bunlardan bırını secıp yıkanması daha ıyı olur onların sıktırması bıle hafıf oluyor..Ben daha hiç birsey almadım erken dıye dusunuyorum cokta heveslı olmak ıstemıyorum duyduklarım gorduklerım hevesımı kırıyor dusunuyorum param olsun yeterkı 1 gunde alınacak seyler yeterkı RABBIM bebeklerımızı sag selım kucaklarımıza almak nasıp etsın...

ben de seninle aynı fikirdeyim,bebeğimin kıyafetlerini kahve,krem tonlarında aldım.sürekli yıkanacağı için mavi tonlarında almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…