allahım korumuş bitanem sizi çok geçmiş olsun dikkat et kendine bundan sonra yine verilmiş sadakanız varmış
sağlıcaKLA kullansın gülüşüm bebişin aldıklarını bende 2 haftadır bursadaydım çok güzeldi ya bebişimin herşeyini ordan aldık kapalı çarşıdan bebek arabasıda aldım alt açmasını ıvır zıvır herşeyini hastane çıkışlarını hepsini aldık bi tek park yatağı kaldı onuda araba dolduğu için alamadıkgünaydın anneler ve bebekleri
güneşli ama soğuk Bursa sabahından sevgiler....
kendime zaman ayırdığım bir hafta sonum oldu....minnoş kızımın hareketleri artık iyice belirginleşti...hatta nerede ne zaman tepki vereceğini kestirebiliyorum....sabahları fön çekerken yerinden durmuyor,yüksek seste hareket halinde,bir de babasının sesini duyunca yerinde durmuyor.....ama dün gece çok hareket etti çok uykum var karnımın altında durmdan tekmeledi durdu,en son içimden minnoşum bir dur sende uyu,bak yarın sabah iş var sende bende yorulucaz diye tekrarlarken uykuya dalmışım....
bahar arkadaşım çok geçmiş olsun....kendine dikkat et....bende duştayken korkmaya başladım zaten eğil kalk rahat edemiyorum ne yapıcaz biz böyle.....
sağlıcaKLA kullansın gülüşüm bebişin aldıklarını bende 2 haftadır bursadaydım çok güzeldi ya bebişimin herşeyini ordan aldık kapalı çarşıdan bebek arabasıda aldım alt açmasını ıvır zıvır herşeyini hastane çıkışlarını hepsini aldık bi tek park yatağı kaldı onuda araba dolduğu için alamadıkama ben çok beğendim bursayı gerçi şansımıza soğuk ve yağışlıydı ama nasip olursa doğumdan önce gene gelcem inşallah
inşallah gülüşüm bu biraz aceleye geldi ordada gez toz akşamda akraba toplantıları derken giremedim nete hiçeşim nasip olursa 2 ay sonra gideriz gene diyo o zaman haber veririm inşallah ben bursayı çok bilmiyorum ama babamın evi çok uzaktı ya vaktin yarısı yolda geçti nilüfer ataevler tarafında kaldık biz:26::26:ayşeonurcum bursaya gelmeden önce bana haber ver,sende müsait olursan görüşelim benim evim çarşıya çok yakın 10 dak.yürüme mesafesinde....yardımcı olmaya çalışırım hemde bahane ile tanışmış oluruz....
inşallah gülüşüm bu biraz aceleye geldi ordada gez toz akşamda akraba toplantıları derken giremedim nete hiçeşim nasip olursa 2 ay sonra gideriz gene diyo o zaman haber veririm inşallah ben bursayı çok bilmiyorum ama babamın evi çok uzaktı ya vaktin yarısı yolda geçti nilüfer ataevler tarafında kaldık biz:26::26:
günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu geçirdim başıma ne geldi cumartesi akşamı banyoya girdim eşim evde yoktu telefonununda şarzı bitmiş
banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum
iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala
allah çocuklarımızla imtihan etmesin ne olur çok korktum bebeğimi çok seviyorum benm her yerim ağrısın ama ona birşey olmasın allahım korudu bebeğimi çok dikkatli olun kızlar
kızçeler aldığınız bebek kıyafetlerini yıkıyor musunuz?
yıkıyorsanız neyle ve nasıl??
yıkadıktan sonra 2.elmiş gibi durmasın bi de??
aynen ya bende merak ediyorum hastane çıkışı aldım çıtçıtlı badiler aldım onları yıkamam mı gerekiyor ı
günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu geçirdim başıma ne geldi cumartesi akşamı banyoya girdim eşim evde yoktu telefonununda şarzı bitmiş
banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum
iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala
allah çocuklarımızla imtihan etmesin ne olur çok korktum bebeğimi çok seviyorum benm her yerim ağrısın ama ona birşey olmasın allahım korudu bebeğimi çok dikkatli olun kızlar
canım ben bebeğim 10 aylık olana kadar çalışmadım.emmeyi bırakınca başladım.ama de ki öncesinde tek mi baktın bebeğine .hayır.çünkü biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz.yanında büyüyecek olan ilk torunu benim oğlumdu.ki ailecek öyle bi heves vardı ki kaynımda evlenmemişti hep beraberdik diyebilirim.hatta oğlum bize işten gelince ne bana ne babaya bakıyordu.amcaya saldırıyordu resmençünkü o sıralar kim oynarsa onunla olmak istiyordu.çalışırken kayınvalidem bakıyor.çok da iyi bakıyor maşallah.ama öncesinde de bana ait bişey olmamıştı bebek zaten :44: çünkü ben ne dersem diyeyim daha iyisini bilen vardı :26: her an yanımda.
eğer uzakta değillerse sanma ki sen bakıcaksın kendin bir düzen kuracaksın.ilk başlarda aklıma yakılmıyor değildi.bildiklerimde ısrar ediyordum hatta benim dediklerimin çıktığını da gözümle görüyordum.ama ne ki büyükler kanıtlasan da senden daha iyisini bilirlermişeğer uzakta olucaksa bakabildiğin kadar kendin bak.ama yakında olup zaten hep yanında olacaksa hazır olduğunda başla derim ben.hem bebeğin de sadece anne isteyen bebeklerden olmuyor.bakıcıya bırakmak zorunda olmadığımıza şükredelim çünkü torunlara hep iyi bakılır kıymetliler sonrasında benim belirttiğim konuların aynısını annemi anlatırken buldum.ama ben ona şikayet var oğlum diyerek laf atmadım tabiki
her ihtiyacını karşılayan anne varken sevmek mıncıklamak daha kolaymış yani... yaşayıp görülüyor işte
kızçeler aldığınız bebek kıyafetlerini yıkıyor musunuz?
yıkıyorsanız neyle ve nasıl??
yıkadıktan sonra 2.elmiş gibi durmasın bi de??
bana yıkanıp ütülenecek dediler. benim makinamda bebek programı vardı ama hiç bakmadım kaç derecede yıkanıyor. ama sentetikte yada hassasta yıkarsın hemde zarar görmemiş olur. dışarda mikrop toz falan bulaşmış olabilir çünkü :26:
geçmiş olsun bu rahatsızlık sadece üşütmekten mi kaynaklanıyor muşşş??merak ettim 1 hafta hasttanede yatmak çok zor olmuştur heralde!!
ben de seninle aynı fikirdeyim,bebeğimin kıyafetlerini kahve,krem tonlarında aldım.sürekli yıkanacağı için mavi tonlarında almadımbebeklerin kıyafetleri bizimkilerden ayrı yıkanıp ve ütülenip giydiriliyor
doktorlar da bunu öneriyor,
ütü mikropları kırması açısından çok önemli
bir de bizim kullandığımız deterjan ile yıkanmıyor onlar
bebekler için üretilen hassas ciltleri için anti alerjik sabun tozları var onlarla yıkanıyor
ben bebeklerimin kıyafetlerini beyaz, krem ve soft renklerden seçiyorum
çünkü neredeyse her gün yıkanıyor
ister istemez yıpranıyor
böylece renklerin solmasını da minumuma indirebiliriz diye düşünüyorum
kızkardeşimin kızından gözlemlediklerim, ukalalık olarak algılamayın