- 6 Şubat 2008
- 484
- 5
- 41
tünaydın arkadaşlar bende bugün hastaneye gittim 23 hafta içerisindeyim. ipeğim 450 gr olmuş. gayet güzel bir gebelik dedi. şeker testi için istek yaptı. aç gidilmesi gerekiyormuş haberiniz olsun ben zaten açtım ama tam 4 saat sürüyormuş kızıma yetişemem diye yaptırmadım cumartesi yaptıracağım. özel hastanede 50 tl tutuyor haberiniz ola.
ben iş bankasından altın hesabı açtırdım ama diğerlerine göre iyimi bilmiyorum. bir şubenin müdürü arkadaşımız eğer satmak isterseniz sürekli düşüp yükseleceği zamanları takip etmeniz lazım dedi ama uzun vadeli düşünüyorsanız gayet güzel bir yatırım dedi. bende bozmayı düşünmüyorum zaten allah kötü bişeyle karşılaştırmaması şartıyla.
normale bişey diyemem ama sezeryandan hiçççççç korkma. eğer doğum zamanı açılma baya olursa normaldende korkma bazı kişiler gayet güzel atlatıyor normal doğumu.kilo alamak falan bana sıkıntı vermiyorda kızlar dediğiniz gibi normal doğumdan da sezeryan dan da çok ama çok korkuyorummm..
canım banada mantıklı geldi altın hesabınız hangi bankada bana hangi bankayı önerirsin=)))eeee düşüncede haber verirsin artıkkk=)))
ben iş bankasından altın hesabı açtırdım ama diğerlerine göre iyimi bilmiyorum. bir şubenin müdürü arkadaşımız eğer satmak isterseniz sürekli düşüp yükseleceği zamanları takip etmeniz lazım dedi ama uzun vadeli düşünüyorsanız gayet güzel bir yatırım dedi. bende bozmayı düşünmüyorum zaten allah kötü bişeyle karşılaştırmaması şartıyla.