2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlar ve mini mini bebişlerimiz
bugün güne biraz kötü başladım sabah rahatsızlandım. ama yavaş yavaş toparlanıyorum.
sizler nasılsınız

geçmiş olsun cnm.ne oldu.umarım şimdi daha iyisindir

saol canım sürekli tansiyonum düşüyo ve otobüsteyken tansiyonum düştü kolumdaki çantayı bile taşıyamayacak hale geldim ve ayaktaydım kimse yer verme zahmetnde bile bulunmadı bende ilk durakta indim babamı aradım geldi aldı beni şuan hala sersemlik var üzerimde.

insanlar çok düşüncesiz olmuş ya.hiç mi hamile olduğunu farkeden olmadı.o yüzden bende tek başıma bir yere gitmek için otobuslere binemiyorum.durumunu anlıyorum.dikkatli ol cnm.yat dinlen

Kızlar psikolojim çok bozuldu doğum yapmaktan korkuyorum böle bir şey yoktu yeni başladı sürekli aklıma geliyor kendimi doğum yaparken ölecekmiş gibi hissediyorum :18:

kızlar psikolojim çok bozuldu doğum yapmaktan korkuyorum böle bir şey yoktu yeni başladı sürekli aklıma geliyor kendimi doğum yaparken ölecekmiş gibi hissediyorum :18:

doğum korkusunu eminim herkes yaşıyordur cnm.bende dahil:)ama öleceğimi düşünmek değil zor olacağını düşündüğüm için. O yüzden sezeryan istiyorum

doğum korkusunu eminim herkes yaşıyordur cnm.bende dahil:)ama öleceğimi düşünmek değil zor olacağını düşündüğüm için. O yüzden sezeryan istiyorum

Bende sezeryan istiyordum fakat doktorum doğum sırasında belli olur nasıl yapacağın dedi benim ailemde normal doğum yapabilen çok az kişi var bu beni korkutuyor

bende sezeryan istiyordum fakat doktorum doğum sırasında belli olur nasıl yapacağın dedi benim ailemde normal doğum yapabilen çok az kişi var bu beni korkutuyor

ben geçen çarşamba doktoruma söyledim sezeryan istediğimi.oda şuan kararlı olma dedi.36.haftada izin verirsenb ondan sonra hep alttan muayne ederim.çatına bakarız normal doğum zor gibi görünüyorsa zaten sezertan dedim.ama olabilecek durumdaysa istersen normal doğum yapabilirsin.o zamanda yine yok ben sezeryan olacağım dersen patron sensin.bişey diyemem.sezeryan yasağınıda kimse takmaz dedi::)

insanlar çok düşüncesiz olmuş ya.hiç mi hamile olduğunu farkeden olmadı.o yüzden bende tek başıma bir yere gitmek için otobuslere binemiyorum.durumunu anlıyorum.dikkatli ol cnm.yat dinlen

aynen yaaa sabah bi bana bakıyolar bi karnıma bakıyolar sonra yüzlerini çevirip bi yerlerini yaya yaya oturuyolar bazen kalk ben hamileyim oturmam lazım diyesim geliyo sonrada yapamıyorum.

bana benimle devam edeceksen sezeryanı unut dedi ben zorunda kalmadıkça yapmam dedi doktorluğu cok ıyı o yuzden bırakmak ıstemıyorum kararsız kaldım

günaydın kızlar ve mini mini bebişlerimiz
bugün güne biraz kötü başladım sabah rahatsızlandım. ama yavaş yavaş toparlanıyorum.
sizler nasılsınız

canım çok geçmiş olsun
insanları anlamaya çalışma boşver, tüm değerlerimizi yavaş yavaş kaybediyoruz zaten

canım geçmiş olsun. bana da aynı sey oluyor cok otobuse binmem genelde kalabalıktan sıkıldıkca benim de tansiyonum düşüyo. gecen gun mecbur kaldım bindim yanımda kayınvalidemde vardı kimse yer vermedi kayınvalidem bir kıza yer verebilir misin diye sordu kız da hayır cok yorgunum veremem dedi baktık kaldık öyle. insanlar böyle yani yapacak bi şey yok. hadi biz neyse de yaşlılara da yer vermiyolar o daha acı bi durum

doktoruma doğum korkumdan bahsettiğimde şaşırdı, benden böyle bişey beklemiyodu muhtemelen. bana önce kafamda bitirmemi, kimsenin sözlerine aldırış etmememi söyledi. ama o anı düşündükçe korkularım beni ele veriyor. umarım normal doğumdan vazgeçmem. yoksa ben o kiloları bir an önce veremezsem yazık ederim kendime :)

bugün de yüzümün değiştiğinden bahsettiler. 5 kilo aldım ama kendimi top gibi hissediyorum yaa, foto çektirmek bile istemiyorum. Dr. normal gidiyosun diyo ama daha da alacağım kilolar bu psikolojik rahatsızlığın devam edeceğini gösteriyor.

canım bence doğumdan korkmayan yoktur
ve bence kolay doğum yoktur
hepsinin mutlaka kendine göre bir zorluğu var
kız kardeşim normal doğum yaptı
neler yaşadığını gördüm
en yakın arkadaşım sezaryen yaptı, onun da sonrasında neler yaşadığını gördüm
velhasıl kelam allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah

cnm platesin devamlılığı olması konusunda haklısın. fakat hamilelikte zararlı olduğu konusunda aynı şeyi düşünmüyorum.
hamilelik plastesi yapıyorum, faydası gerçekten var. şuan ara verdim, hantallaştığım her halimden anlaşılıyor.
Bir de bu işi bilen birinin kontrolünde yapılırsa daha faydalı oluyor. fakat esneme hareketlerinde dikkat etmek gerekiyor, eğer vücudu fazla zorlayarak yaparsak o zaman kötü sonuçlara sebep olabiliyo.

canım tabiki saygı duyarım önceden spor geçmişin varsa dikkatlisinidr zaten ama ben bu bu işin eğitimini almış biri olarak kendi düşüncemde önermediğimi belirttim. BİRE BİR özel ders gibi pilates hocası kontrolunde yapılırsa risk azaltılabilir ama onun haricinde 10 veya 20 kıişilik bir sınıfta hocanın hepinizin hareketlerini kontrol etmesi mumkun değil. doktorlarda pilatesi, önermez genelde. açıkcası ben asla hiçbir hamilede bu riski almam. eğer ki sen yıllardan beri pilates yapıyor isen ya da yoga vs. vucudun alışıksa ve vucudunu tanıyorsan o zaman yapılabilir... anatomi bilgim oldugu halde ben bile belirli hareketler yapıyorum. yanlış anlama ya da ukalalık olarak algılama ben bildiğimi paylaşayım dedim

şükretki kayın validen var çocuğa bakabilecek. keşke benimde annemle kayınvalidem yaşlı olmasalardıda bende baktırabilsem. kızım 8 aylıkken çalışmaya başladım 7 ay durabildim bakacak kimse yoktu. değerini bil emekliliğin olsun.
yok bende aynı davrandım canım aynıııı senin gibi. herşey onun istediği gibi oldu. benimkide çok sıcağa gelemez falan filan amannnnnnnnnn yokkkkk o yok buuuuuuuuu bişiler söylüyor. çocuğun kişiliği nasılsa öyle davranıyorsun valla. o seni öyle güzel yönlendiriyorki. bwn mwmnunum hayatımdan.

Gunaydınnn canlarım..

Bakıorum kılolar konusulmaya baslanmıs cok alan arkadaslarım canlarım hıc dert etmeyın gebelıkte almıcazda ne zmn alıcaz gecıcı bır durum dogumdan snra onların pesınde kosarken uykusuz gecelerde hepsı gıdecek o kıloların spora bıle gerek olmıcak hele bıde sorunsuz bı sekılde 6 ay emzırırsek degmeyın keyfımıze eskısındende fıt oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…