2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kafamı şu aralar doğum izninden sonra çalışacağıma taktım.

acaba doğru mu yapacağım diye düşünüyorum. internette bununla ilgili yazılar okuyorum, her iki taraftan olanlarda çoğunlukta. pedogoglar genelde 0-3 yaşta

çocuğun yanında annesiyle olmasını öneriyolar ama biraz ihtiyaçtan çalışacağım tabiki ev aldık çalışmassam çok sıkışacağız ama bebeğimle birlikte olacağımı düşünememekte

beni üzüyor. kayınvalidemin çok iyi bakacağına eminim ama onun bakmak için heveslenmesini de çok kıskanıyorum içimden o benim çocuğum ama diye söylemek geçiyor

canım ben bebeğim 10 aylık olana kadar çalışmadım.emmeyi bırakınca başladım.ama de ki öncesinde tek mi baktın bebeğine .hayır.çünkü biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz.yanında büyüyecek olan ilk torunu benim oğlumdu.ki ailecek öyle bi heves vardı ki kaynımda evlenmemişti hep beraberdik diyebilirim.hatta oğlum bize işten gelince ne bana ne babaya bakıyordu.amcaya saldırıyordu resmen çünkü o sıralar kim oynarsa onunla olmak istiyordu.çalışırken kayınvalidem bakıyor.çok da iyi bakıyor maşallah.ama öncesinde de bana ait bişey olmamıştı bebek zaten :44: çünkü ben ne dersem diyeyim daha iyisini bilen vardı :26: her an yanımda.
eğer uzakta değillerse sanma ki sen bakıcaksın kendin bir düzen kuracaksın.ilk başlarda aklıma yakılmıyor değildi.bildiklerimde ısrar ediyordum hatta benim dediklerimin çıktığını da gözümle görüyordum.ama ne ki büyükler kanıtlasan da senden daha iyisini bilirlermiş eğer uzakta olucaksa bakabildiğin kadar kendin bak.ama yakında olup zaten hep yanında olacaksa hazır olduğunda başla derim ben.hem bebeğin de sadece anne isteyen bebeklerden olmuyor.bakıcıya bırakmak zorunda olmadığımıza şükredelim çünkü torunlara hep iyi bakılır kıymetliler sonrasında benim belirttiğim konuların aynısını annemi anlatırken buldum.ama ben ona şikayet var oğlum diyerek laf atmadım tabiki
her ihtiyacını karşılayan anne varken sevmek mıncıklamak daha kolaymış yani... yaşayıp görülüyor işte

Son düzenleme:

benim oğlum da maşallah benden daha özgüvenli ne istediğini bilen bir çocuk hatta biraz inatçı.odasına da alışkın bazende bizimle yatıyor hasta filan olduğunda ama resmen yastıklarla yatak başı arasında uyuyor.ten temasını sevmiyor.sıcaktan kaçar hep.yani anadolu pedagojisi mi hatalı biz mi hatalıyız anlayamadım:26: sanırım benim oğluma göre değil biz ona göre şekil aldık hep bebeğimizin rahatı ve isteği doğrultusunda davrandık.öyleki uyku saatini bile biz değil o belirledi baştan beri ne yaptıysak değişmiyor.

herkese iyi haftasonları diliyorum
ben şimdi kızımla balık yiyeceği inşallah ama hiç sevmiyorum ben balığı yaa

kızlar ben de 7 kilo almışım haftama göre çok mu ? zaten kilolu hamile kaldığım için telaşlanıyorum. toplamda en fazla 15 olsaydı iyiydi

kızlar ben eşim geldiğinde 20 gün rapor almak istiyorum umarım doktorum yazar :18: eşim 25 gün izinli olacak onu çok özledim evde olmak istiyorum

ebah bende tam 8 kilo aldım çok canım sıkılıyo ya garanti bi 10 kilo daha alırız gibi geliyo bana...bende akşam atıştırmalarını bıraktım bakalım neolcak

17 kasım 2012 cumartesi günü buluşuyor...Alternatifler; Zafer plazada yemek sonrasında bebe mağazaları gezi, ya da mahvelde kahvaltı... Tüm annişler davetlidir.

kızlar face deki gruba beni neden almıyorlar ki, sata göre benim doğum mart sonu oluyor

Cnm aynı şeyleri paylaşıyoruz seninle..ÇAlışmak ve çalışmamak arasında kalıyorum.Bazen bebeğimden önemli ne var bun yıllar geri gelmeyecek diyorum.Bazen de şimdi iş sahibiyken çalışmam lazım diyorum. Allahtan bakacak kayınvalide var ama bebeği paylaşmak ta koyuyor insana..Sanırım en dopru kararı bebek doğunca vereceğiz.
0-3 yaş önemli diyorlar ama asıl aklı ermeye başlayınca yanında olmak lazım gibi geliyor bana. Ben de 5 yaşına kadar çalışığ sonrasında yanında olmayı planlıyorum aslında .

kızlar ben de 7 kilo almışım haftama göre çok mu ? zaten kilolu hamile kaldığım için telaşlanıyorum. toplamda en fazla 15 olsaydı iyiydi
,

Cnm ben de 8 kilo almışım. sınırlar içersindeyiz ama üst limite yakınız
ben de 12 kilo hedeflemiştim ama bu gidişle 16-18 arası bitecek

günaydın arkadaşlar
murlu huzurlu sağlıklı bebeklerinizle birlikte güzel hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

günaydın anneler ve bebekleri
dünkü o kilo takıntım yerini bugün ne alsama döndü
bir an önce alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum....dün akşam annemler geldi sence ben çok mu kilo almışım dedim hayır dedi 8 kilo almışım dediğimde normaldir bebeğin büyüyor o kilonun bir kısmı bebek,bir kısmı ödem,bir kısmı plesantadaki su dedi sen bebeğini karıncamı sanıyosun kocaman oldu o dedi rahatladım....

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
havalar ne kadar kapalı ve puslu olursa olsun hepimizin günü ve içi aydın olsun inşallah

baharcım sana yanlış bilgi vermişim
park yatakların yatak fiyatları 60-80 lira civarında
benim verdiğim fiyatlar ebatları daha büyük yatakların fiyatıymış
hangi marka alacağına karar verdin mi?:44::44::44:

öenmli değil cnm pek bişi değilmiş o zaman yok daha vermedim markaya eşimde ocak da alırız diyo beklemedeyiz bakıyorum ben hala

Günaydın millettt,

ebahcım bende çevremdekilerin yoo iyi bebek suyu bilmemnesi demesiyle rahatlıyor taaakii dr a gidip fırçayı yiyince kendime geliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…