kafamı şu aralar doğum izninden sonra çalışacağıma taktım.
acaba doğru mu yapacağım diye düşünüyorum. internette bununla ilgili yazılar okuyorum, her iki taraftan olanlarda çoğunlukta. pedogoglar genelde 0-3 yaşta
çocuğun yanında annesiyle olmasını öneriyolar amabiraz ihtiyaçtan çalışacağım tabiki ev aldık çalışmassam çok sıkışacağız ama bebeğimle birlikte olacağımı düşünememekte
beni üzüyor. kayınvalidemin çok iyi bakacağına eminim ama onun bakmak için heveslenmesini de çok kıskanıyorum içimden o benim çocuğum ama diye söylemek geçiyor
ya bende evlenmeden evvel fıtness step yapıyordum sıkılaşmıştım. en son hamile kalmadan evvel ebru sallının karın savar dediği plates cdsini aldım stepte bazı seaslarda karın çalışması olduğu için yabancı gelmedi bana yapmaya başladım sonra sınav tatil derken ertelemek zorunda kaldım derkennnnnnnn tam başladım hamile kalmışımmmmmmmmsıkılaştığımı göremedim doğumdan sonra muhakkak düşünüyorum kıvırcık beraber bir çaresini bulup seas yapalım hem emzirme falan hem plates baya sıkılaşırız.
ben 2 yaşın çok geç olduğunu düşünüyorum hanife . bende senin gibi 5-6 aylık gibi beşiğe sığmadığından yatağına odasına aldım gayette güzel uyuyor. bazen yanımızda uyuduğu oldu veya bazen gece bişi oluyor alıyoruz yanımıza ama yatağını çok seviyor. nasıl diyorlar çocuklara fırsat verin kendi başlarına bişileri yapsınlar bence kendiside yatmalı piskolojik açıdan özgüveni artar diye düşünüyorum ben. çocukların yaşı konusuna gelince 2 yaş ara biraz anne için zor oluyor ama dediğin gibi bu anadolu pedegojisini bende anlamadım. valla duyduğum çoğu kişide diyorki arası ne kadar az olursa okadar iyi beraber büyürler arkadaş olurlar diye buda halktan bir anadolu pedegojisi
5,5 ayda 8 kilo almışım kalan kısımda ne kadar alırım ki....:26: dün akşamdan beri kendime kızıyorum aklına geleni yedim şimdi düşün diye,sabahta dolabın karşısında giyecek birşeyler baktım saçma sapan giyindim geldim....yarın gidicem en güzel elbiseleri gömlekleri alıcambirde bundan böyle her aklıma eseni yemicem.....bebeğin canı istermiş istemez o doğunca ben ona veririm
kızlar ben de 7 kilo almışım haftama göre çok mu ?zaten kilolu hamile kaldığım için telaşlanıyorum. toplamda en fazla 15 olsaydı iyiydi
kafamı şu aralar doğum izninden sonra çalışacağıma taktım.
acaba doğru mu yapacağım diye düşünüyorum. internette bununla ilgili yazılar okuyorum, her iki taraftan olanlarda çoğunlukta. pedogoglar genelde 0-3 yaşta
çocuğun yanında annesiyle olmasını öneriyolar amabiraz ihtiyaçtan çalışacağım tabiki ev aldık çalışmassam çok sıkışacağız ama bebeğimle birlikte olacağımı düşünememekte
beni üzüyor. kayınvalidemin çok iyi bakacağına eminim ama onun bakmak için heveslenmesini de çok kıskanıyorum içimden o benim çocuğum ama diye söylemek geçiyor
,kızlar ben de 7 kilo almışım haftama göre çok mu ?zaten kilolu hamile kaldığım için telaşlanıyorum. toplamda en fazla 15 olsaydı iyiydi
baharcım sana yanlış bilgi vermişim
park yatakların yatak fiyatları 60-80 lira civarında
benim verdiğim fiyatlar ebatları daha büyük yatakların fiyatıymış
hangi marka alacağına karar verdin mi?:44::44::44:
günaydın anneler ve bebekleri
dünkü o kilo takıntım yerini bugün ne alsama döndü
bir an önce alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum....dün akşam annemler geldi sence ben çok mu kilo almışım dedim hayır dedi 8 kilo almışım dediğimde normaldir bebeğin büyüyor o kilonun bir kısmı bebek,bir kısmı ödem,bir kısmı plesantadaki su dedi sen bebeğini karıncamı sanıyosun kocaman oldu o dedi rahatladım....