Günaydın heyecanla bekleyen anne adayları...
Dün sabah oğlum hareket etmedi demiştim..Öğleye doğru karnımı okşayarak seslendim ilk defa hatta ağzımdan ninni gibi uydurma bi melodi çıktı:
Benim canım bebeğim,
Gel de seni seveyim,
Benim melek bebeğim,
Gel de seni öpeyim .......
diye mırıldandın veeee hareket başladı..
Demek kuzum onunla konuşmamı istiyormuş.
Dün gece kötü rüyalar gördüm aslında dua edip yatmıştım ama kan ter içinde kalmışım.
Normalde hiç görmediğim kötü rüyalar girmeye başladı rüyalarıma hamilelikte oluyor sanırım.
Bir de dün bir banka bireysel emeklilikten gelip tanıtım yaptılar.Sanki bebeğim için para biriktirmemi hatırlatan ayağıma gelen bir konuydu. Aslında bankalara karşı hep tedirginimdir 1 verip 10 alırlar ama bu sefer farklı anlatıldı. 3 yıla kadar her ay düzenli biriktirdiğin parayı istediğin an çekebiliyorsun ve giriş-çıkış kesintisi, yönetim giderleri kesintisi olmuyormuş.Yani ne koyarsan çıkarken onu alıyorsun.. 3 yıldan sonra da paran %25 devlet desteğinle katlanıyor.
PAra biriktirebilen biri değilim ama bu şekilde hesabımdan direk kesilecek ve belki oğlum için para biriktirmiş olacağı diye düşündüm.
en ufak miktardan başlayacağım.
Var mı bireysel emeklilik hesabı olan arkadaşlar. Bu konuda fikir verebilrler mi?