canım ya fmf ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ve dün ataklar geldiSürmeli nin ailesi geldi hollandadan anladık yokkk
hemşom nur sey nur nerde???
şifacım sorun yoktur inşallah keyfim yok demişsin.....
Diğer hatunlarda yokkkkk((
canım, bu benim 2. gebeliğim. ilkinde hamile olduğumu çevremdekiler hatırlatıyordu. oysa bu hamilelikte kasık ağrıları ve halsizlik bende de var. ben de bir an önce normal dönmek istiyorum.
canım ya fmf ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ve dün ataklar geldi( yinede sevindiğim nokta sırt-göğüs bölgemde olmuş olması ) tabi zaman zaman mideme ve karın bölgeme hafif olarak ataklar belirtti ama hem hastalıktan hem hamilelikten bulantı-kusma , halsizlik, gerginlik , nefes almakta güçlük çektiren ağrı-ataklarım uyku halimin olupta ne oturabilip ne yatabildiğim bir dönemdeyim işte bu yüzden keyifsizim, bakalım ne zaman iyileşeceğim Rabbim hepimize keyifle sağlıkla gebelik yaşatsın sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah
veee ateş ve titreme üşüme filanda yaşıyorum hastalığım baş etkileri(( eklemeyi unutmuşum başımda fena ağrıyor , Rabbim sen sağlık şifa ver inşallah çabuk toparlanırım
Merhba mart anne adaylari. Allah nasip ederse bnm de 8 mart dedi doktor dogum icin.gecen ay biyokimyasal gebelik oldu elh Rabbim cok bekletmedi.
çok sağol canım evet ama işte endişelerim den kurtulamıyorumah canim, cok cok gecmis olsun, eminim doktorun gerekli onlemleri ve tedavileri uyguluyordur, sen hic korkma, bebislerimiz Allah'a emanetler, Rabbim saglikla alalim onlari kucagimiza, amin.
hadi tekrar gözün aydın SürmelimBu sıcaklar beni öldürüyorr.. sabah bulantı akşam şişkinlik üfff 2 ayı bir geçirseydim rahatlardım
Yeni gelenleri ekledim..bir kaçıda sadece mesaj yazmış topiğe bilgilerini vermemiş
sifaacım geçmiş olsun canım benimdikkat et kendne
şşşşşşşttttttt kızlarrr benim ailem geldide giremiyorum siz niye gelmiyorsunuz yaaa
canım ya fmf ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ve dün ataklar geldi( yinede sevindiğim nokta sırt-göğüs bölgemde olmuş olması ) tabi zaman zaman mideme ve karın bölgeme hafif olarak ataklar belirtti ama hem hastalıktan hem hamilelikten bulantı-kusma , halsizlik, gerginlik , nefes almakta güçlük çektiren ağrı-ataklarım uyku halimin olupta ne oturabilip ne yatabildiğim bir dönemdeyim işte bu yüzden keyifsizim, bakalım ne zaman iyileşeceğim Rabbim hepimize keyifle sağlıkla gebelik yaşatsın sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah
veee ateş ve titreme üşüme filanda yaşıyorum hastalığım baş etkileri(( eklemeyi unutmuşum başımda fena ağrıyor , Rabbim sen sağlık şifa ver inşallah çabuk toparlanırım
az kalmıştır inşallah :))
Merhba mart anne adaylari. Allah nasip ederse bnm de 8 mart dedi doktor dogum icin.gecen ay biyokimyasal gebelik oldu elh Rabbim cok bekletmedi.
Bu sıcaklar beni öldürüyorr.. sabah bulantı akşam şişkinlik üfff 2 ayı bir geçirseydim rahatlardım
Yeni gelenleri ekledim..bir kaçıda sadece mesaj yazmış topiğe bilgilerini vermemiş
sifaacım geçmiş olsun canım benimdikkat et kendne
şşşşşşşttttttt kızlarrr benim ailem geldide giremiyorum siz niye gelmiyorsunuz yaaa
çok sağol tatlımçok geçmiş olsun canım... Acil şifalar dilerim...
ohh keyfin yerinde gözlerin aydın olsun tatlımBen de ailemle tatildeyim...Bayramdan sonra söz her gün girmeye çalışıcam...
tatlım gözün aydın bende 5+6 haftalıkken vajinal muayenede kalp atışını görüp-duymuştukGunaydın arkadaşlar,
Dün cep tel ile kısaca yazdım, sonra da telefondan okudum ancak alıntı yapamadım ve cevap veremedim.
Dün doktor kontrolümde bebeğin kalp atışlarını gördük ve duyduk demiştim. Bir arkadaş ne kadarlıkken gördünüz demiş, 5+6 idik dün. Ama biraz da şanstı. Doktor bile göremeyiz demişti. Karından göremedik bu arada, vajinal gördük.
Ayrıca dün muayeneden hemen önce kahverengi lekelenme fark ettim. Allah'tan orada fark ettim, yoksa günlerce içim içimi yiyecekti. Doktor uzun uzun baktı, ve hiç sorun olmadığını lekelenmelerin hormonlardan olabileceğini söyledi. 3 hafta sonraya kontrol verdi.
Benim için güzel haber seyahatime izin verdi. Bir önceki doktorum izin vermiyor diye bu doktora gitmiştim zaten :) Yani kısmet olursa gelecek cumartesi günü 6 günlüğüne İskoçya'ya gidiyoruz.
Kalp atışı göründükten sonra bebeğin düşme olasılığı "istatistiksel" olarak %3'e düşüyormuş. Sürekli aklım bu %3'te. Nedense geri kalan %97'i görmüyor gözüm :) Allah hayırlısını versin inşallah.
tatlım gözün aydın bende 5+6 haftalıkken vajinal muayenede kalp atışını görüp-duymuştukçok sevindim hem bu dr seyahat izni vermiş :13: canım sadece 1 damla leken olduğu için endişe etme ben yazdım burda bikaç arkadaşta da oldu sanırım benim bayağı uzun süre ve günde 3-4 damla kadar lekem olmuştu şu an temizim inşallah atlattık lekeli dönemi %3 e tabiki takılacağız tatlım annelik içgüdüsü tatlım Rabbim korusun Rabbime emanetiz hepimiz öptümm
günaydın cici hamişler ve göbişteki tatlı bebişlerkeyifler nasıl bakalım :13:
iyiyiz çok şükürr bulantı oluyor ama doktor bana folbiol tb vermıstı onu ıctıgı gunden berı bulantım olmaya basladı 2 3 gun içmicem denıcem bakalım işe yarıcakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?