2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam kizlar yeni gelenler varmi bilmiyorum ama varsa bilgilerini özel mesajla yollasınlar

sürmeli bende özelden mesaj atamıyorum kota nedeniyle ekleyebilirsen
sat 1 haziran
yaş 27
ilk bebek
yaşadığı şehir karışık
mutemel doğum 9 mart 2013

burdada hava çok sıcak.
hiç birşey yapmak istemiyorum
canım şişkinlik bende de var geç saatte yemek yiyince daha bi fazla oluyor.
normalde az yemek yiyen salata ağırlıklı beslenen ben şimdi ne olsa yiyorum iştahım açıldı göbeğim yakında çıkacak gibi bunun önüne geçmem lazım yoksa 9 ay sonra nasıl olurum bilmiyorum :26:
canım kaç kilosun kaç kilo aldın öğrendikten sonra.

ben öğrendiğimde 53,3 dim şimdi 54,2

merhaba canım.. havuzdan geldik. yemek yendi ve herkesi uyuttum. şimdi de pc başındayım. sen neler yapıyorsun?

ohh ne güzel bebişinle beraber keyif yapmışsın

selamlar hanimlar, ah bu sicaklarda biseyler yapabilmek ne zor, kizlari babalariyla denize gonderdim, ben de evdeyim, takiliyorum nette:126:
aslinda kalksam biraz is yapsam, herseyi oyle minimuma indirdim ki, yemek, camasir ve bulasik, baska bisey yapmiyorum:))
ama dinlenmek cok iyi geliyor, yoruldugum gunlerin ertesi gunu hatta sonraki iki gun hasta gibi oluyorum, gece terlemelerim hatta bulantilarim bile artiyo, o yuzden bu iki ay boyle gecsin bakalim, 12.hafta gibi biraz daha iyi hissetmeyi umuyorum, insallah bir ay daha sabir:)) herkese sevgiler hanimlar, Allah'im evlatlarimiz sana emanet

ne kadar şanslısın! 53 kiloyla hamile kalışsın. ben 67.5 ile hamile kaldım. Eylüle kadar kilo almamı kuzenim (diyetisyen) yasakladı. inşallah almam. neyse ki kızım havuzdan veya denizden vazgeçmediği için günde en az 2 kere suya giriyorum. ama sıcaklar çok kötü ve canım ne kadar zararlı şey varsa istiyor. mesela kola, kahve ve en kötüsü sigara. neyse ki yanımda sigara içen yok ve içenlerden uzak duruyorum.

cok mu rahatsiz ediyo canim karnin, benimde oyledir, hamile oldugumu anlar anlamaz cikar, hem sislik oluyo hemde ben artik karnimi iceri cekemez oluyorum aciyo cunku, saliveriyorum, hadi bakalim al sana 4 aylik hamile karni , bosver canim, varsin olsun, bebislerin cani sagolsun insallah, mide bulantisi bende de var, bazen cok artiyo bazen azaliyo, ama halsizlik icin tek cozum iyi beslenmek, ben zorla da olsa ogunlerimi atlamiyorum artik, biraz daha iyiyim, insallah sabir, ikinci trimestirle daha iyi hissedicez insallah

keşke sen de gitseydin denize... yüzmek çok iyi geliyor... akşamda deliksiz uyuyorsun... tavsiye ederim... tecrübe edilmiştir...

keşke sen de gitseydin denize... yüzmek çok iyi geliyor... akşamda deliksiz uyuyorsun... tavsiye ederim... tecrübe edilmiştir...

ben sicaga tahammul edemiyorum canim ya, kizlarda gelmek bilmezler denizden, aksama kadar bayilirim ben oralarda kapali bi havu lazim bana:))

merhaba kızlar...
nasılsınız? sıcaklarla aranız nasıl?

sıcakla aram kötü hemde çok kötü
öğlen falan dışarı çıksam 1-2 gün kendime gelemiyorum hamilelikten sonra çıkmıyorum sıcakta.bide temizlik falan yapınca heleki ütü fenalık geçiriyorum resmen
bide mutfakta yemek yaparken off ki off yani

evet bende haftalık genel temizlik arada da yine 2 günde bir süpürüp silerdim ama şimdi bi yorgunluk hali var üzerimde madem öyle bende biraz dinleneyim diyorum.temizlik falan yaparsamda akşam üstü serinlikte yapmaya çalışıyorum.

öğrendiğim ilk hafta çok yedim bu hafta biraz dengeye sokmaya çalışıyorum.kıyafetle yediklerimle falan akşam 56 yı görüyorum bana göre fazla geliyo neticede ilk aylar küçücük bebiş o kadar fazla yemeye gerek yok.bulantı kusma olmayıncada yediklerim kalıyo midem şişiyo eşim dalga geçiyo

benimde canım geçen gün cips çekti eşim aldırmadı zararlı neticede sonra alalım falan dedi ben yok dedim eve gelincede üst üste cips reklamları üzülüyo biliyorum sen bakma diyo ben cips çok severdim önce 1-2 yıldır yemiyorum almıyorumda eve eşimde sevmiyor abur cuburu ne zaman bıraktım ozaman 64 kilodan geri sayıma başladım.evet evlendikten 1 yıl sonra 64-65 lere çıktım sonra kilo verdim şimdi hamilelikle o kiloları tekrar görücem galiba

ben sicaga tahammul edemiyorum canim ya, kizlarda gelmek bilmezler denizden, aksama kadar bayilirim ben oralarda kapali bi havu lazim bana:))

gel bana sıcaktan bunaldıkça eve çıkar, klimanın altında otururuz. şimdi bunu yapıyorum... sonra iner havuza gireriz...

yaş 30u geçince terazinin ibresi hızla 60lara doğru kaydı. bi de devamlı özel arabayla gezmenin de etkisi var tabii.. 50li kilolara inermiyim acaba bilemiyorum ama önümüzdeki en az 1 sene boyunca 70lerde gezeceğim garantiiii..... oooooffffffff ooooofffffff

canım senin ikinci çocukmuş,benim ilk bi doğuralımda biz nasıl olucaz bilmiyorum

18,5 kilo maşallah

ben 65-66 ile tamamlamak istiyorum da 9 ay sonra ne olur bilmiyorum :26:

ben devamlı yemiştim.. bi de bebek ister diye yedirmek isteyenler vardı, hiçbirini geri çevirmemiştim.. umarım istediğin kiloda hamileliğin geçer... bi de son ayları yazın sıcağına geelmişti, ne şişmiştim ama...

kışın daha çok alırız sanki :44:

inşallah sağlıklı kilolar ile bebişlerimizi doğururuz

kışın daha çok alırız sanki :44:

inşallah sağlıklı kilolar ile bebişlerimizi doğururuz

bu sefer tecrüeliyim. az ve öz yiyecem.. zaten son 3 haftaya kadar da çalışıcam... umarım az kilo alırım.. ilkinde son 3 ay evdeydim.. tatile gelmiştim.. sıcaktan dışarı çakamamıştım.. habire yemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…